Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 10-01-09, 12:46   #1
mihai13

Stock

Default am nevoie urgenta de parerea cunoscatorilor

vreau sa-mi cumpar un bmw 318 is..masina este din 1993..insa imi fac griji din cauza normei de poluare..masina este din franta..proprietarul spune ca ea este euro 2 insa am auzit cum ca s-ar putea sa fie non euro...si m-ar interesa sa stiu cam cat consuma masina si daca intretinerea este scumap..astept opiniile voastre..multumesc anticipat
mihai13 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-09, 16:33   #2
ariciul

Stage 4

ariciul's Avatar

Default Re: am nevoie urgenta de parerea cunoscatorilor

Quote:
Originally Posted by mihai13 View Post
vreau sa-mi cumpar un bmw 318 is..masina este din 1993..insa imi fac griji din cauza normei de poluare..masina este din franta..proprietarul spune ca ea este euro 2 insa am auzit cum ca s-ar putea sa fie non euro...si m-ar interesa sa stiu cam cat consuma masina si daca intretinerea este scumap..astept opiniile voastre..multumesc anticipat
cel mai sigur este euro1 da din cate stiu eu daca mergi la rar este ceva taxa care o platesti si mergi cu masina si iti spun ce euro este sau daca cunosti pe cineva pe acolo mergi cu actele si iti spun ei. numa bine
Old 10-01-09, 22:34   #3
No-X-Cape
BMW Driver

Stage 5

No-X-Cape's Avatar

Default Re: am nevoie urgenta de parerea cunoscatorilor

daca e din a 2-a jumatate a lui 93 este euro 2, consumul la mers de ora e undeva la 10%, intretinerea tine de tine cum o utilizezi cat o omori ..daca te referi la consumabile sunt acceptabile la pret !

am cel putin 2 persoane cu aceasta masina si este Euro 2 dar cu conditia sa fie fabricata in 93 nu inscrisa in circulatie in 93 si produsa in 92 ! tine minte asta