Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Reply

Thread Tools
Old 08-01-09, 09:51   #1
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

Default bremslicht electrik betriebsanleitung

salut am si eu un e36 , 320i din 95...si pe computerul de bord imi apare defectiunea bremslicht electrik betriebsanleitung....in vara cand am adus masina imi aparea din cand in cand...dupa care pana ieri nu mi a mai aparut deloc...dar de ieri...imi apare in continuu...daca ma poate ajuta cineva....becuri arse nu sunt...
OVI is offline   Reply With Quote
Old 09-01-09, 22:05   #2
danezubmw

Stage 5

danezubmw's Avatar

Member of:
[4Rally]
Default Re: bremslicht electrik betriebsanleitung

la mine scrie KuhlWasser prufen Betriebsanleitung - Bremslicht sunt becurile de pe frana ... daca iti merg, nu iti fa probleme de acea eroare!
danezubmw is offline   Reply With Quote
Old 10-01-09, 16:58   #3
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

am descoperit ce a fost...un contact imperfect la o siguranta...le am miscat putin...si nu imi mai apare eroarea
Old 10-01-09, 22:36   #4
No-X-Cape
BMW Driver

Stage 5

No-X-Cape's Avatar

Quote:
Originally Posted by danezubmw View Post
la mine scrie KuhlWasser prufen Betriebsanleitung - Bremslicht sunt becurile de pe frana ... daca iti merg, nu iti fa probleme de acea eroare!
KuhlWasser prufen Betriebsanleitung - treaba asta imi apare si mie ...tu ai rezolvat ceva ? prima stiu ca e ceva cu antigelul desi are antigel la norma nu`mi dispare eroarea ...cealalta nu stiu ce e ! don_x5m5 id de mess daca vrei intra sa mai discutam pe tema asta ! bafta
Old 10-01-09, 22:50   #5
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5

DyZ's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]

Quote:
Originally Posted by OVI View Post
salut am si eu un e36 , 320i din 95...si pe computerul de bord imi apare defectiunea bremslicht electrik betriebsanleitung....in vara cand am adus masina imi aparea din cand in cand...dupa care pana ieri nu mi a mai aparut deloc...dar de ieri...imi apare in continuu...daca ma poate ajuta cineva....becuri arse nu sunt...
verifica placutele de frana ... cam asta inteleg eu din avertismentul ala
DyZ is offline   Reply With Quote
Old 11-01-09, 10:37   #6
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

am rezolvat...am scris putin mai sus...era un contact imperfect la una dintre sigurante...m am uitat in carte tehnica a masinii...si bremslicht electrik inseamna o defectiune la cablaje sau sigurante....bremslicht defekt...insemna lumini defecte ...placute uzate...
Old 23-01-09, 16:36   #7
a3ds

Stage 5

a3ds's Avatar

Quote:
Originally Posted by No-X-Cape View Post
KuhlWasser prufen Betriebsanleitung - treaba asta imi apare si mie ...tu ai rezolvat ceva ? prima stiu ca e ceva cu antigelul desi are antigel la norma nu`mi dispare eroarea ...cealalta nu stiu ce e ! don_x5m5 id de mess daca vrei intra sa mai discutam pe tema asta ! bafta
trebuie sa completezi cu antigel, asta inseamna. lichidul de racire e la limita inferioara. daca nu dispare dupa ce ai completat, mortii lui, e defect senzorul, mie mi-a disparut dupa ce am pus.
a3ds is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -