Salutari tuturor ! Sper sa ma puteti ajuta cu niste raspunsuri , si astept pareri .. BUne sau Rele .. nu ma supar ...
povestea mea incepe asa : in vara acestui an (200
.. am adus un z3 (an fabric 2001 ) din germ .... masina e ft ft bine intretzinuta ... am si hardtop.... motor 1.8 (capac 1.9) ..cred k e m44 deci cred k e motoru de 1.9 de pe e46 ,, doar ...... masina are in bord 112000km (adusa la 107tkm)... si tind sa cred k sunt reali deoarece e ft bine intretinuta int si ext ...... sg 2 lucruri care nu imi plac e ca ... micuta papa vara 12 13 la mers frumos (pana in 2800 de ture .. ) si iarna 13 ,14 mers frumos .... asa indica BC-ul..... si pa langa aceasta regret ca are doar 2 locuri ..... in + masina se invarte extre de urat... adik dak nu e perfect uscat si curat asfaltul .... masina ma invarte extrem de usor ... m-am mai dat si cu e36 si cu e39 .. si si cu SLk . si nici unu nu fug de spate atat de usor ...... [in schimb la viteza .. masina sta extraodrinar in curbe......]
As avea cateva intrebai :
1) DC consuma atat de mult .... ce as putea face sa nu consume atata .. sa fie sonda lambda ???
2) schimbatoru . intra ft greu in treptele 1 si 2 .. si in R ..... mai ales cand e rece motorul.... park ma doare sufletul sa o fortzez.....
3) cand ii dau 2 sau 3 ... park aud cumva ca ceva sub masina sau spre spate cumva .. suna ceva ... ca si cum s-ar lovii cumva cva de cardan plm .. stie ......nu se aude tare.. doar dak e oprita muzica ..
4) de 2 luni incoace .. au inceput sa se inchida/deschida tot mai greu geamurile ..... mai ales cel din dreapta...... si la gropi dak sunt deschise .. scarztaie cumva... si primi 3 cm .. deabea se deschide.....
5) i-am schimbat uleiul ,..... si am fost la 2 servisuri .. si au incercat .. si cu faza acea cu pinu 7 si masa.... si pinu 7 si pinu 19 de langa blocul motor...... si am si mifa din aceea de diagnoza sub volan .. si nici cu comp din acela mic .. nu l-au resetat.. cum se face ..? ma ajuta cineva ???
6) E normal ca rotile din spate ... sa stea cumva inclinate ??/ adik partea de jos e mai aproape de mijlcul masinii .. adik stau cva de genu \ / da ft tare ..putin .... e grav .???
in rest sunt ft multumit de masina .. e o masina ft frumoasa parerea mea .... se uita lumea dupa ea pe strada...... astept cat mai multe pareri si raspunsuri .. ms anticipat .....