Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii > Coltul Incepatorului

Coltul Incepatorului Cititi aici despre cum sa postati, inregistrati, cum sa faceti mail, sau intrebati despre orice nu va descurcati.

Reply

Thread Tools
Old 21-05-12, 13:11   #1
manupopescu

Stage 2

Wink tamplarie - studii/atestari/omologari necesare

Salutare dragilor,

De ceva vreme imi trece prin cap sa cumpar cateva utilaje de tamplarie si sa lucrez in lemn masiv. Am vazut utilaje, preturi, performante lor, racord la 380V, samd, dar ceea ce nu reusesc sa obtin sunt informatii referitoare la ce atestari/omologari/studii sunt necesare pentru a desfasura o astfel de activitate.

1. sunt necesare atestate de prelucrare a lemnului pentru a desfasura aceasta activitate ca PFA? Dar ca SRL care sunt conditiile? (angajatii trebuie sa aiba vree-un fel de studii?)
2. utilajele trebuie omologate/instalate/verificate periodic de catre cineva? daca da, de catre cine?
3. se pot ocolii toate acesta de mai sus si prin declararea altui obiect al activitatii cu notiuni mai interpretabile si care sa lase o marja sa pot face si tamplarie in lemn?

Nota: De meserie, sunt tehnician electronist. Mai sus in necunostinta de cauza poate nu am pus intrebarile in modul corect, drept urmare acolo unde gresesc va rog sa ma corectati sau sa adaugati una-alta acolo unde este necesar.

Multumesc anticipat.

Manu
manupopescu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -