imi permit sa intervin, e o discutie foarte mare, cu multe posturi de off topic
ma prezint intai: sunt superadmin pe forumul autoshow, ma ocup de el de cativa ani.
in acelasi timp, sunt prieten cu personajul ce are in posesie gemballa de care se discuta aici (altfel nici nu aveam de gand sa intervin)
so, precum s-a spus si aici masina este foarte reala, a costat foarte mult si merge bine merci pe strazile brasovului (in mare parte)
nu, nu are jante pe 20 ci pe 22, ca o precizare la ce s-a scris mai devreme aici
este customizata in totalitate (interior, exterior, motor, frane, suspensie, transmisie) si pana acum a cam trimis la culcare masinile cu care s-a dat
uimitor sau nu, omul care o conduce se pricepe foarte bine la stapanit bestia asta (si nu numai - mi-a facut un demo foarte interesant cu un z8 pe urcare si coborare brasov-poiana brasov), pregatinsu-de acum sa faca si o scoala de pilotaj (de fapt, cred ca o s-o facem impreuna)
ultima \"liniuta\" pe care a facut-o a fost cu un cbr de 600, pe calea bucuresti, in brasov
pe la 180-190 km/h gemballa s-a dus in fata.
nu, motoreta nu prea a avut ce comenta despre cursa respectiva, doar a inghitit fum de gemballa si s-a lasat...
printre altele sunt motorist (zx9r) si stiu cum se poate misca un 600 pe strada. cursa pe care a avut o gemballa cu 1000-le a fost evident castigata de motor, dar cu un avans pe care l-am putea considera minim, avand in vedere competitorii. motorul era in fata dar nu prea se indeparta.
avem de gand sa organizam o cursa intre tentean si gemballa, cand se mai usuca pe jos. sincer, nu stiu pe care sa pariez... la prima vedere as paria pe sti. am mers cu amandoua dar nu le pot compara asa, asteptam intalnirea...
oricum, haideti sa nu mai punem in discutie existenta masinii, nici capacitatile sale. individa exista si rupe...
sandule, ca sa ma localizezi si mai bine, eu sunt ala cu zx9r-ul albastru cu portocaliu, revopsit de 4 ori anul trecut (dupa fiecare tranta), ultima oara revopsit (tot de) kilo, albastru cu alb. era parcat la perete, langa al tau (bine, cand mai erai si tu motorist, cu vaca aia portocalie si sexy)
ce sa va zic, spor la scris si sanatate!