tin sa precizez ca nu si-a facut masina pentru a participa cu ea la curse (cel putin nu in mod frecvent), ci pentru placerea de a conduce un bolid de 700 CP.
Intr-adevar jantele sunt pe 20\", marca ATP, negre cu bordura cromata, incaltate cu gume Yokohama, latime 265 pe fata si 295 pespate. Sistemul de franare este Brembo, cu discuri dublu ventilate de 380mm (15\") fata si 360mm spate, etriere cu 8 pistoane. Motorul este acelasi (cu aceeasi capacitate V8, 4,5 l) dar sunt schimbate pistoane, supape si practic tot in afara de bloc motor. Turbinele functioneaza la o presiune mult mai mare iar cutia de viteze a fost modificata pentru a face fata puterii si cuplului. Suspensia se poatt cobori in 3 trepte, electronic, astfel incat pozitia cea mai de jos face ca masina sa fie cu vreo 10 cm mai inalta decat un Golf 4 cu suspensie de serie. De pachetul aerodinamic exterior cred ca nu mai trebuie sa zic nimic.
Cam atat deocamdata. Daca mai aveti intrebari adresati-va medicului sau farmacistului. (si eu am facut la fel)