Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > PORSCHE > Porsche tuning

Reply

Thread Tools
Old 27-02-05, 08:00   #61
maryo

Stage 5

maryo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Multumesc lui Andy ca a postat poze cu masina!
Sper ca asa lumea sa nu mai vorbeasca aiurea si sa nu mai fie atatea suspiciuni!
Te asteptam la Prisma!
maryo is offline   Reply With Quote
Old 27-02-05, 10:28   #62
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Eu cred k moderatorul ar trebui sa se gandeasca serios sa stearga pozele de pe topic.
Nu de alta dar ar trebui sa se gandeasca si la sanatatea noastra mintala.
Eu m-am holbat 45 min la bordul ala
Gr8 car man!
CataNOS is offline   Reply With Quote
Old 27-02-05, 16:29   #63
aviator

Stage 5

aviator's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"maryo\"
Multumesc lui Andy ca a postat poze cu masina!
Sper ca asa lumea sa nu mai vorbeasca aiurea si sa nu mai fie atatea suspiciuni!
Te asteptam la Prisma!
nu fi insinuos.
Am citit tot si erau dubii justificate, mai ales ca sunt multi care viseaza cai verzi pe pereti.
aviator is offline   Reply With Quote
Old 28-02-05, 00:13   #64
Greddy T67

Stage 1

Am avut si eu ocazia sa conduc un Cayenne S o zi si nu imi venea sa mai ma dau jos....avea numai la jumatate cai......banuiesc ca in unul cu 700Cp as muri legat in ia))
Tot timpul am trait cu impresia ca cu Cayenne-ul Porsche au gresit scopul insa m-am inselat...se comporta ca o limuzina sport nicidecum ca un Jeep....mai ales sound-ul.....

Banuiesc ca la curse nu are conurenta...cel putin nu la categoria lui....cu alte masini sport nu se poate pune din cauza greutati....dar cine stie..poate poate face surprize...
Greddy T67 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-05, 22:30   #65
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default L E G A L R A C I N G

Un adversar redutabil!
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 28-02-05, 23:14   #66
NOSdriver

Stage 3

Default About Gembala

Ma bucur si eu sa vad ca lumea discuta de mashini puternice la noi in tara ..nu de alta..da dupa ce am citit vreo 4 pajini am vz k majoritatea incep asa..park ar fi super experzti in domniu si au si permis de pensionari in ale tuningului ..dar in fine sa trecem la ale noastre ..mashina e super belea..am mers si eu in spate o data ..prin brasov..eram cu bicicleta si ma tineam de ea la semafor..apoi mi am prins maneca de la geaca mea din gore-tex si am mers pana la bucuresti dupa el..c sa zick pe autostrada mi s a dat vitezometru peste cap k astea de bicicleta nu merg mai mult de 290..si akolo mi a sarit iar apoi cred ca pe la 326 kt prinde mi au sarit si ventilele de al roti si l am incetinit si pe el..imi pare rau..o sa vin si eu apropo la tuning show ..doar cu geaca din gore tex..pa
powersports ro (ATV / Quad echipamente si piese / accesorii)
NOSdriver is offline   Reply With Quote
Old 28-02-05, 23:31   #67
Greddy T67

Stage 1

Default Re: About Gembala

Quote:
Originally Posted by \"NOSdriver\"
Ma bucur si eu sa vad ca lumea discuta de mashini puternice la noi in tara ..nu de alta..da dupa ce am citit vreo 4 pajini am vz k majoritatea incep asa..park ar fi super experzti in domniu si au si permis de pensionari in ale tuningului ..dar in fine sa trecem la ale noastre ..mashina e super belea..am mers si eu in spate o data ..prin brasov..eram cu bicicleta si ma tineam de ea la semafor..apoi mi am prins maneca de la geaca mea din gore-tex si am mers pana la bucuresti dupa el..c sa zick pe autostrada mi s a dat vitezometru peste cap k astea de bicicleta nu merg mai mult de 290..si akolo mi a sarit iar apoi cred ca pe la 326 kt prinde mi au sarit si ventilele de al roti si l am incetinit si pe el..imi pare rau..o sa vin si eu apropo la tuning show ..doar cu geaca din gore tex..pa
Coooooool))))
Greddy T67 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-05, 01:56   #68
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

Quote:
primul tau post si prima prostie deja bravo tine-o tot asa!!
catalin rs4 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-05, 14:59   #69
NEbunu

Stage 5

NEbunu's Avatar

dupa cate am inteles eu masina e a fiului lu Ioan Nicolae patronu de la fc brasov........sper sa nu gresesc
NEbunu is offline   Reply With Quote
Old 01-03-05, 15:17   #70
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Rog un admin sa`i shtearga useru` deoarece este CLAR k el a intrat aici sa faca caternica nu altceva...
CT-87-ADY is offline   Reply With Quote
Old 01-03-05, 21:15   #71
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]

Acest Ioan Niculae inceraka sa ne uimeasca de fiecare data nu stiu daca stiti ce mai are in garaj , apropo are garaju de 20 de m latime cu 4 sau 5 usi parca acuma caut in revista Capital sa vad ce invarte si daca scrie ce roti mai are in garaj

CDTI
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 01-03-05, 22:31   #72
NOSdriver

Stage 3

Default Catre public!

Se pare k am rupt topurile de rating si deja mi am facut un asa zis nume p aici pe 4tunning (aici intrerup putin k sa i multumesc adminului k a creat acest site si mai ales forumu asta mijto si mi a dat posibiliatatea sa ma exprim liber...fara cenzura k si PARAZITII) in fine revenm se pare k multora le a plakut povestioara mea si altora nu prea..kare au cerut scoaterea mea din forum si revoe la user da nu creca se poate ..ca s deja prea sus..glumim ...mashina e super belea ca sa inchei si dak e sa o vedeti va sfatuiesc sa va lasati venele lungi k la tuning showu` d la PRISMA sa puteti sa le taiati in voie si de aceea recomand sa le lasati sa creasca kt mai lungi chiar sa atarne ...pana la pamant eventual dak nu va fi deajuns mai luati o legatura doua de vene lungi d la METRO sunt ambalate in pungi verzi asa ..bafta ...
NOSdriver is offline   Reply With Quote
Old 02-03-05, 01:43   #73
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

astept ku placere tuning showul... doar k sa vad aceasta frumusete de masina
SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 02-03-05, 10:13   #74
mihnea

Stage 3

Member of:
[Insomnia]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"NEbunu\"
dupa cate am inteles eu masina e a fiului lu Ioan Nicolae patronu de la fc brasov........sper sa nu gresesc
Nu gresesti.
mihnea is offline   Reply With Quote
Old 02-03-05, 22:20   #75
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]

Nu stiu de ce dar am o presimtire aiurea : ca acest propietar de supercar nu ar vrea si nu are nici un interes sa vina cu masina la salonul de la prisma ma gandeam daca poate lua cineva legatura cu un apropiat al lui sau chiar cu el pt o confirmare ca daca zice ca vine numai dorm noptile pana in sambata respectiva !!!
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -