sincer sa fiu eleronu ala mie personal nu imi prea place (aspect)...ce rol are el acolo se stie deja.. ca eleron ar fi dat mai bine ca aspect ceva mai clasic,mai jos in fine ! in fine culoarea e bestiala kitul la fel si am inteles ca se asteapta niste jenti mai speciale...astept cu nerabdare sa le vad ..si felicitari pt masina lu' ono
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Re: Porsche 911 Turbo TechArt
Quote:
Originally Posted by TuningBoy
sincer sa fiu eleronu ala mie personal nu imi prea place (aspect)...ce rol are el acolo se stie deja.. ca eleron ar fi dat mai bine ca aspect ceva mai clasic,mai jos in fine ! in fine culoarea e bestiala kitul la fel si am inteles ca se asteapta niste jenti mai speciale...astept cu nerabdare sa le vad ..si felicitari pt masina lu' ono
mai special de atat ce ai vrea ? jentile vor fi negre cu margine portocalie
deosebita masina , una din cele mai frumoase din tara ... desi personal Gallardo imi placea mai mult. Sa o stapaneasca sanatos si fara incidente de orice fel .
nu ca as vrea eu dar pe un topic se vorbea despre jenti daca tin eu minte bine ,cum ca s-ar vrea altele in fine ...vor da bine cum margine portocalie
ps: muta topicul la PORSCHE (daca exista acel topic deja dc sa stea la alte marci )
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Re: Porsche 911 Turbo TechArt
Quote:
Originally Posted by TuningBoy
nu ca as vrea eu dar pe un topic se vorbea despre jenti daca tin eu minte bine ,cum ca s-ar vrea altele in fine ...vor da bine cum margine portocalie
ps: muta topicul la PORSCHE (daca exista acel topic deja dc sa stea la alte marci )
pey astea sunt jantele despre care se vb ... initial avea altele ...pe 18"