Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > PORSCHE > Masina mea Porsche

Reply
 
Thread Tools
Old 18-03-11, 01:03   #1
DEVYL

Stage 3
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 80
Default Porsche Cayenne

salutare tuturor, am luat si eu de 4 zile o jucarie din asta, motor 3.2 v6 automat , la categoria dotari nu e cel mai dotat dar e ok, nici nu stiu care sunt cele standard dar voi zice cateva care imi trec prin cap. are scaune electrice ( nu si incalzite ) , tapiterie piele crem + insertii lemn, navi mare color ( nici nu stiu daca exista alta ) , 10 airbag`uri , nu am gasit butoanele pt pilot automat, posibil sa nu aiba, comenzi pe volan, oglinzi rabatabile electric, geamuri oglinzi electrice, sub schimbatorul de viteze cred ca e un selector pt suspensie si/sau tractiune din ce am descifrat din acele desene. inca e o disputa totala intre mine si masina ) , nu va zic ca nu stiam cum aplic frana de mana, credeam ca acea pedala neagra e de la capota ) . o sa revin cu poze prin weekend sa scap de toata birocratia cu inmatricularea. intrebarea mea, defapt sunt vreo 5 :
1) cand aprind farurile, imi zice de check beam adjusment, dar bat ok , am facut si un test la un service si sunt ok
2) cateodata imi zice check break lights, again same shit, merg toate
3) nu are nici un fel de martor de usi deschise???
4) pe maneta de stergatoare, este un selector cu 4 trepte ). vechiul proprietar nu a pastrat cartile de la masina, owner handbook si nu am prea stiu ce fac butoanele pe acolo. cum pornesc stergatorul si spalatorul pe luneta? )
5) exista functia sa se ridice geamurile cand incui masina?
Multumesc anticipat pt raspunsuri , stiu ca poate am pus intrebari idioate, dar cand cumpar o masina noua nu prea apas pe nimic pe acolo pana nu stiu ce face fiecare buton ( asa am patit si cu un a6 cand l`am cumparat )
EDIT : unde pot gasii acele guri de aerisire negre de pe spate? ca la mine sunt putin sparte/indoite si as dorii sa le schimb, valabil si pt acel capac crem de plastic din jurul lor.
DEVYL is offline   Reply With Quote
Old 18-03-11, 07:40   #2
morghen

Stage 5
 
morghen's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,142
Member of:
[Moderators]
[Racing Syndicate]
[PORSCHE]
Default Re: Porsche Cayenne

incearca sa dai jos becurile si sa le pui inapoi...sa vezi daca nu cumva au corodat..poate de aceea iti da check tail lights.
morghen is offline   Reply With Quote
Old 18-03-11, 10:37   #3
agentulsecret4

Stage 5
 
agentulsecret4's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 295
Member of:
[PORSCHE]
Default Re: Porsche Cayenne

pt 4

selectorul acela cu 4 trepte e pt viteza stergatoarelor...iar cel de pe spate se porneste daca tragi spre tine maneta acea sau impingi.
agentulsecret4 is offline   Reply With Quote
Old 20-03-11, 15:24   #4
stealth r/t tt

Stage 5
 
stealth r/t tt's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 306
Default Re: Porsche Cayenne

nu am gasit butoanele pt pilot automat- e o maneta in stanga volanului, daca are.

e un selector pt suspensie si/sau tractiune - daca ai un singur selector e ptr transmisie, blocheaza dif. central si intra reductorul- prima pozitie, blocheaza dif fata - a doua poz, iar a treia - blocheaza dif spate (optiune destul de rara) - toate se selecteaza in Poz. N a selectorului cutiei de viteza tinanad apasat in fata de buton. ptr deselectare la fel dar in spate butonul. le folosesti doar pe suprafete fara aderenta mare.


1) cand aprind farurile, imi zice de check beam adjusment
- trebuie facuta o diagnoza la masina - pot fi diferite cauze. ce poti sa incerci e sa scoti farurile si sa te asiguri ca intra mufele bine in far - scoti mufele din suport si le bagi in far - vezi daca mai apare acelasi mesaj.
e o problema cunoscuta la Cayenne, 955 9PA adica 2003-2006, suportul de far nu tine farurile in mufa bine. - solutie - ori suporti noi, ori infigi mufele direct in far si tai suportii care tin mufele. ai grija cand ii le pui la loc, sa nu le dai peste cap sistemul de blocare - se sparge.

2) cateodata imi zice check break lights, again same shit, merg toate

vezi ca ai 4 becuri de frana. becuri noi, spray de contact atat pe mufa cat si pe contactele din lampa.

3) nu are nici un fel de martor de usi deschise???

trebuie sa apara pe ecran - fa o diagnoza.

cum pornesc stergatorul si spalatorul pe luneta?
impingi maneta in fata

5) exista functia sa se ridice geamurile cand incui masina?
nu, decat clasic cu cheia in butuc ca la VW. merge sa ii pui unul pe CAN.

succes.
__________________
www.ToolMan.ro

Vanzari si Service la standarde ridicate
Husqvarna|Makita|Benza|Oregon|Fronius|Unior

tel: 0244 347414 / 0721 991892
stealth r/t tt is offline   Reply With Quote
Old 21-03-11, 21:35   #5
DEVYL

Stage 3
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 80
Default Re: Porsche Cayenne

multumesc stealth . am reusit cu reglarea farurilor si cu stopurile cum ai precizat tu , am prins smecheria cu stergatorul pe spate, cat pt martor de usi deschise, decat daca incep sa ma misc cu o usa deschisa apare pe display caroseria cu usa respectiva , nu am maneta de pilot automat, iar acel selector, are pe mijloc, un desen cu puntile masinii cu 3 beculete, sus are un desen cu un munte si jos cu o autostrada. pe care pozitie sa o las referitor la dif? in rest masina se tine bine trage destul de bn tinand cont ca are 2.2 tone ( daca nu ma insel motorul este cel de pe audi? care era si pe A6 3.2 Quattro? ) , are putin lag la acceleratie, chiar si la relanti, accelerezi si dupa 2 sec se tureaza, oricum nimic deranjat. in interior e antifonata bine, nu aud chiar nimic din ext, sistemul audio e ok ... imi place noua jucarie
DEVYL is offline   Reply With Quote
Old 30-03-11, 10:09   #6
stealth r/t tt

Stage 5
 
stealth r/t tt's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 306
Default Re: Porsche Cayenne

Quote:
Originally Posted by DEVYL View Post
iar acel selector, are pe mijloc, un desen cu puntile masinii cu 3 beculete, sus are un desen cu un munte si jos cu o autostrada. pe care pozitie sa o las referitor la dif?
ptr mers pe strada, nu ai cum sa mergi cu masina decat in pozitia de autostrada, tii maneta trasa spre spate. daca ai cumva cuplat dif. si reductorul iti apare scris pe ecran de fiecare data cand pornesti masina, si oricum nu ai putea merge pe sosea cu ea asa.
stealth r/t tt is offline   Reply With Quote
Old 30-03-11, 10:20   #7
b-power

Stage 4
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 298
Member of:
[Opel]
Default Re: Porsche Cayenne

Are piele si nu are incalzire in scaune?
Nu-i inteleg, mai ales ca este si Porsche incalzirea in scaune ar trebui sa vina odata cu tapiteria de piele cum vine la majoritatea masinilor...
b-power is offline   Reply With Quote
Old 30-03-11, 10:25   #8
DEVYL

Stage 3
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 80
Default Re: Porsche Cayenne

nu, nu are incalzire in scaune si nu inteleg de ce, are alte dotari mai "luxoase" decat incalzirea in scaune , adica are piele, scaune electrice dar nu si incalzite, mie dotarea de scaune electrice mi se pare mai pretentioasa decat scaune incalzite. are navi, butoane pe volan ( unele nu au ) , iar, ii lipseste pilotul automat.. ciudat configurata sa zic asa. am mai vazut din astea, un unchi are un opel astra cu pachet de fabrica, modelu din 2003 combi, are piele, scaune incalzite, sistem audio ceva mai bun decat alea de taxi care le vedem toti, climatronic ( f rare modele ) si are oglinzi manuale si geamuri manuale pe spate. pun piele scaune incalzite si climatronic pe o masina care nu e facuta pt asa ceva si are oglinzi manuale...
DEVYL is offline   Reply With Quote
Old 02-04-11, 02:57   #9
florinoana

Stage 2
 
florinoana's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 49
Member of:
[PORSCHE]
Default Re: Porsche Cayenne

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea ! poate in viitor vedem si niste poze cu monstrul
florinoana is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -