| Zona tehnica Hyundai Zona tehnica, secrete, tips&tricks Hyundai |
23-10-06, 18:10
|
|
Stage 3
|
Spoilerul nou la hyundai coupe din 2004
Saluuuuuut
Am un hyundai Coupe, model 2004. Vreau sa-i schimb spoilerul de pe fata. M-i s-a pus pata pe ala nou de la modelul cu facelift. Problema e ca nu stiu daca merge. Si daca merge poate sa-mi spuna cineva ce modificari trebuiesc facute?
Meci mult de tot
|
|
|
23-10-06, 23:39
|
|
 Stage 5
|
Re: Spoilerul nou la hyundai coupe din 2004
se potriveste fara modificari. s-ar putea la proiectoarele de ceata sa fie nevoie de ajustari minore insa nu sunt sigur.
|
|
|
24-10-06, 20:15
|
|
Stage 3
|
Merci de raspuns
Nu esti sigur ce?
Daca se potriveste sau daca e nevoie de modificari la proiectoare?
Proiectoarele oricum trebuiesc schimbate ca sunt alt model
Deci in afara de proiectoare, sa inteleg ca se potriveste sigur?
Sti pe cineva care a facut treaba asta?
Ma scuzi ca-ti pun asa de multe intrebari dar vreau sa-l schimb si n-as vrea sa dau banii degeaba si sa nu mearga
Cei de la hyundai sunt mai "prosti" ca noi. nu prea stiu sa dea raspunsuri clare.
merci inca odata.
Daca mai ai ceva detalii te rog sa-mi spui
|
|
|
25-10-06, 03:49
|
|
 Stage 5
|
da, peste tot in tara is varza, dar cred ca asa e la cam toate marcile nu numai la hyundai.
bara se potriveste 100%, nu stiu de proiectoare daca trebuie modificat ceva.
la cupeul cu facelift, fata de coupe 04 sunt prezente modificari la interior: inele aeratoare si manere interioare usi cromate/argintii, diverse combinatii de culori ale tapiseriei si alte mici briz-brizuri.
la caroserie:
- bara protectie fata redesenata - se potriveste fara modificari;
- faruri fata negre, semnalizator clar - se potrivesc, dispunerea conexiunilor e schimbata (faza mare inversata cu faza mica), mufa fiind identica;
- stopuri redesenate, semnalizator clar - se potrivesc cu mici modificari ale carcasei (nu sunt la vedere);
- fante laterale cu design schimbat - nu necesita modificari;
- semnalizatoare laterale clare - nu necesita modificari, cred ca sunt identice cu cele de pe accent sau getz.
mai exista un model de jante cu 5 spite simple si bordura mai lata identice ca dimensiuni cu cele actuale teoretic disponibile pt. v6, n-am vazut sa fi adus la noi insa.
|
25-10-06, 19:03
|
|
Stage 3
|
Merci MULT pentru raspuns.
Mi-ai fost de mare ajutor. Astia de la Hyunday mi-au zis ca trebuie schimbata si armatura din spatele barei, ca cica e altfel si nu se potriveste. Eu cred ca e vrajeala. Barele sunt la fel in proportie de 90%. Au schimbat doar gura de aerisire si proiectoarele (astea sunt schimbate total)
Cat despre modificarile din interior: hahahahahah. Primul lucru pe care l-am facut dupa ce-am luat masina, a fost sa vopsesc inelele de la aerisire si manerele de la usi.
La faza cu schimbatul fazei lungi cu aia scurta ai dreptate. Sunt niste dobitoci. Ca sa schimbi farurile cu alea noi, trebuie sa schimbi si spoiler-ul fata (cica nu merge cu ala vechi???), blocurile optice si proiectoarele (trebuiesc alea noi). Si toate astea pentru o gura de aerisire schimbata.
Despre stopuri vreau sa-ti spun ca imi plac mai mult astea vechi. Eu la a mea, am luat un spray cu vopsea rosie speciala de faruri si am vopsit semnalele (care erau galbene). Sti cat de frumos a putut sa iasa? Nu se mai vad decat cerculetzele de la marche arierre, care au ramas transparente. Toata lumea mi-a zis ca sunt mai frumoase decat stopurile noi care nu sunt asa sportive.
Merci inca odata.
Daca reusesc sa-l schimb, bag poze
|
|
|
26-10-06, 00:29
|
|
 Stage 5
|
da ma, nu stiu daca e rea-vointa sau sunt slab pregatiti oamenii, cert e ca te pun pe drumuri aiurea. nici macar nu exista contact intre bara de plastic si armatura metalica.
vezi http://www.hmaservice.com e cu manuale de service pt. state. cauta acolo cum se demonteaza bara.
oftopic: cand mi-a murit ambreiajul le-am zis ca nu ma supar daca gasesc ei unu mai rezistent si dupa ~3 sapt. cand sa-i intreb ce-au gasit au inceput cu explicatiile savante "am vrut sa punem din ala de 2,7 dar nu se potriveste, diametrele fiind diferite bla bla", le-am zis ca asta puteam si eu sa le spun ca scrie peste tot cat se poate de clar treaba asta.
|
|
|
11-11-06, 21:43
|
|
Stock
|
la cati km ti-a murit ambreiajul?, si cum s-a manifestat.
Eu mi-am luat de curand coupe-ul, de nou.
|
|
|
12-11-06, 23:20
|
|
Stock
|
mersi frumos
|
|
|
03-01-07, 16:52
|
|
Stage 3
|
Am schimbat in sfarsit spoiler-ul cu cel model nou. A iesit pur si simplu superb. Pe urma am desfacut farurile si am vopsit suprafata nichelata in negru, lasand intacte doar cerculetele argintii. Am sa bag si poze
|
|
|
04-01-07, 23:40
|
|
Stage 3
|
Dar pana sa bag pozele aaparut alta problema. Cred ca mi-a murit ambreiajul. A inceput sa tina foarte sus si am observat ca daca bag pedala la fund (de proba, ca nu sufar de pilotaj), se intampla sa mai scape. Se duce acceleratia in gol ca si cum n-ar fi in viteza. Am inteles ca kit-ul se schimba cu totul. Voi cat ati dat pe el?
|
|
|
05-01-07, 17:03
|
|
 Stage 5
|
welcome to the club.
cum ai desfacut farurile?
|
|
|
07-01-07, 03:58
|
|
Stage 3
|
Bine v-am gasit "posesori de masini fara ambreiaj".
Farurile mi le-a desfacut un mecanic "priceput" la cald. Prea multe detalii nu mi-a dat. Le-a prins la loc cu mastic
Spuneti-mi si mie de unde pot sa iau cel mai ieftin kit de ambreiaj ca doar aveti experienta , nu?
Pana acum am gasit asa:
1) Hyundai (Expozitiei).....................................2 .000 RON
2) Un service unde o sa si fac schimbul...............1.360 RON
3) Un magazin de piese auto din Pantelimon............950 RON
Credeti ca pot gasi mai ieftin. Astept sfaturi
|
|
|
07-01-07, 23:59
|
|
Stage 3
|
si poza cu noua fata a Coupe-ului
|
|
|
08-01-07, 00:28
|
|
 Stage 5
|
mi se pare cam ieftin ala de 9,5 mil. asta de mi l-au pus mie era Valeo.
foarte fain a iesit, bravo.
|
|
|
08-01-07, 15:56
|
|
Stage 3
|
Merci pentru apreciere. Si mie ni-a placut mult de tot cum a iesit. Mult peste asteptarile mele. Daca "din intamplare" iti lovesti bara din fata, te consiliez eu. Mai mult de 500 RON nu dai de la tine.
Si pana la urma cat ai dat pe kit? Eu am gasit pana la urma la 1030 RON de la Sachs. La 950 era Niparts. Dau 80 in plus dar stiu ca pun marfa mai buna. Maine mi-l aduce pe asta Sachs. Pentru Niparts trebuia sa astept 8-9 zile
|
|
|
|
|