Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Alte discutii Audi

Reply

Thread Tools
Old 06-01-09, 19:49   #1
BbMmWw

Stage 5

BbMmWw's Avatar

Default HELP:SERVICE BUN CARE REPARA AUDI???

Stie cineva un service bun,inafara de reprezentanta,care nu dau tepe si nu baga omului pe gat reparatii in plus???
in primul rand vreau sa fac un test la motor(masina abia e cumparata) si dupa care sa repar ce e de reparat si sa fac schimbul de ulei,filtre,etc
Masina e un audi a4 2001(model B6),motor 2l benzina:la inceput mi s a aprins sonda lamnda pe bord apoi s a stins singura iar acum mi a aparut pe bord lampa de ulei si un "MIN",si am impresia ca scoate si putin cam mult fum alb cateodata pe toba.

Orice sfat e bine venit:MULTUMESC ANTICIPAT!!!
BbMmWw is offline   Reply With Quote
Old 06-01-09, 20:51   #2
BbMmWw

Stage 5

BbMmWw's Avatar

Unhappy Re: HELP:SERVICE BUN CARE REPARA AUDI???

Nu ma ajuta nimeni???
Old 06-01-09, 22:34   #3
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re: HELP:SERVICE BUN CARE REPARA AUDI???

Cauta te rog la sectiunea Bazar a forumului si vei gasi persoane care ofera diagnoza cu Vag-Com.
Scapi cu cateva sute de mii de lei vechi si iti vor spune ce erori sunt stocate in ecu si eventual si cauza lor.
Asta daca nu ai vreun prieten care are interfata de diagnoza.
Printezi sau copiezi lista cu erori si o postezi aici eventual dupa ce ti se va spune ce si cum sa vada si ochiul nostru pentru viitor.
Ai verificat nivelul uleiului?
Problema cu becul care apare pe bord este ca poate semnala mai multe erori ( nu numai sonda lambda).Numai o diagnoza poate spune exact ce eroare iti da.
Fumul alb nu este un semn bun , stai cu ochii pe nivelul de ulei si de lichid de racire.
bluey is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 20:00   #4
BbMmWw

Stage 5

BbMmWw's Avatar

Default Re: HELP:SERVICE BUN CARE REPARA AUDI???

Quote:
Originally Posted by bluey View Post
Cauta te rog la sectiunea Bazar a forumului si vei gasi persoane care ofera diagnoza cu Vag-Com.
Scapi cu cateva sute de mii de lei vechi si iti vor spune ce erori sunt stocate in ecu si eventual si cauza lor.
Asta daca nu ai vreun prieten care are interfata de diagnoza.
Printezi sau copiezi lista cu erori si o postezi aici eventual dupa ce ti se va spune ce si cum sa vada si ochiul nostru pentru viitor.
Ai verificat nivelul uleiului?
Problema cu becul care apare pe bord este ca poate semnala mai multe erori ( nu numai sonda lambda).Numai o diagnoza poate spune exact ce eroare iti da.
Fumul alb nu este un semn bun , stai cu ochii pe nivelul de ulei si de lichid de racire.
Asa o sa fac!!!ms frumos
- Copyright 2026 4Tuning -