Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Alte discutii Audi

Reply

Thread Tools
Old 03-08-12, 21:57   #1
cristibucur

Stage 1

cristibucur's Avatar

Default Sfat achizitie audi a4 b5 1.9 tdi

Salutare, Cristi ma numesc si doresc sa cumpar un audi a4 b5 1.9 tdi din Germania si am nevoie de sfaturile voastre pentru a face o alegere cat mai buna. Voi incerca sa expun cateva dintre punctele importante sperand ca imi ve-ti putea raspunde mai usor la nelamuriri.
1. Voi dispune de maxim 3500-4000 de euro, ar fi de ajuns?
2. Nu stiu ce sa fac in ceea ce priveste anul, stiu ca din '99 a aparut modelul facelift. Merita investitia intr`un astfel de model? sau merita mai mult cumparat un model non-facelift, pentru ca este mai ieftin si sa i se aduca modificari?(faruri de facelift,usi de facelift, consola centrala de facelift, etc)
3. Doresc ca masina sa fie diesel 1.9 TDI(pentru consum) sa aiba climatronic si bineinteles sa fie cat mai bine intretinuta.La ce ar mai trebui sa fiu atent, ce probleme se intalnesc cel mai des la modelele astea, si cum sa le evit?
4. Cam cu cati kilometrii trebuie sa il iau? 200.000-250.000 este mult? avand in vedere ca va fi cumparat din Germania?

Momentan cam atatea imi vin in minte, sper sa mai ma sfatuiti voi. Ce ar mai trebui sa am in vedere atat in ceea ce priveste masina cat si faptul ca va fi cumprata din Germania?

Va multumesc.
cristibucur is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -