Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Zona tehnica Audi

Zona tehnica Audi Zona tehnica, secrete, tips&tricks Audi

Reply
 
Thread Tools
Old 25-09-15, 13:43   #1
irlandezu

Stage 2
 
irlandezu's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 30
Default probleme turbo a6 allroad 2,7 tdi 2007 model.

Buna ziua, detin un a6 allroad 2,7 tdi Q 4FH 180 cai putere din 2007 care in prezent are rulati 137 de mii km, masina am cumparato rulata anul trecut la 99 mii km, de la reprezentanta. de cateva zile, dupa pornire si dupa 10-15 km parcursi a inceput sa palpaie becul de la bujiile incandescente, dupa oprirea motorului si repornirea lui spirala nu s-a mai aprins pana ieri, cand, spirala a inceput sa palpaie din nou, fiind precedata de martorul check engine. MENTIONEZ CA SPIRALA S-A APRINS LA O DEPASIRE MAI IN FORTA. Am pus un tester pe masina si mi-a dat codul P0047 care dupa cartea de utilizare a testerului inseamna :TROUBLE CODE P0047 - TURBOCHARGER\ SUPERCHARGER BOOST CONTROL (SELENOID A) CIRCUIT LOW.
Acum vine intrebarea mea, are cineva un raspuns concret pt codul asta ? si aici ma refer la ce piesa ar trebuii sa schimb? cauza defectiunii ?
Am cerut ajutor la reprezentanta si am primit o programare pt diacnoza peste 2 saptamani.... eu am sters eroarea cu testerul meu si am mers ceva km cu masina...eroarea nu a mai aparut...dar sigur nu am eu norocul asta, sa nu mai apara. defectiunea exista odata ce a fost semnalata de computerul de bord. mentionez ca am folosit functia CAUTA dar nu am gasit nimic pe tema asta.
Cu respect si multumiri anticipate : Dorian.
irlandezu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -