la 14 ani ai tai ... ai ai de 1 an si ceva ? ... mda ... mai las-o ...
vb cand o sa ai si permis ...
sau sa nu imi zici ca si ala il iei este cateva luni ...
si sa fim on topic : inca nu ti-ai gasit femeia ideala ... sa pierzi vremea cu ea si nu aici ?
la 14 ani ai tai ... ai ai de 1 an si ceva ? ... mda ... mai las-o ...
vb cand o sa ai si permis ...
sau sa nu imi zici ca si ala il iei este cateva luni ...
si sa fim on topic : inca nu ti-ai gasit femeia ideala ... sa pierzi vremea cu ea si nu aici ?
14 ani si 12 luni. (ma rog, de aproape un an)
OT: Cum ar fi sa ai femeia ideala si pierzi vremea cu ea pe forum?
Cum ar fi sa ai femeia ideala si pierzi vremea cu ea pe forum?
lol ))))))))))))))))))) )))))))))) deci esti criminal pe cuv meu ))))))))))))
ma tu suferi de plictiseala )))))ai avut vreodata o prietena?ca io nu cred )))
bleahh...n-o mai dati atata in offtopic...
ok....femeia ideala ar trebui sa fie cea care sa te faca fericit la orice ora...cea pt care sa iti dai viata and shit...insa nu vad dc nu ar putea fi perfecta la fizic daca este rodul imaginatiei noastre...
...femeia perfekta,ar fi muuuult prea plictisitoare!!!! Hai,fiti seriosi,daca ati primi totul p tava,fara nici un efort,cit de mult ati putea s-o apreciati?????
Adevarul e,cu cit te zbati mai mult ptr ea,sau s-o faci sa fie cum ai vrea,cu atat este mai pretioasa.Exact k la masina..cu cit ai modificat-o mai p gustul tau...cu atat iti este mai pretios!!!
...femeia perfekta,ar fi muuuult prea plictisitoare!!!! Hai,fiti seriosi,daca ati primi totul p tava,fara nici un efort,cit de mult ati putea s-o apreciati?????
Adevarul e,cu cit te zbati mai mult ptr ea,sau s-o faci sa fie cum ai vrea,cu atat este mai pretioasa.Exact k la masina..cu cit ai modificat-o mai p gustul tau...cu atat iti este mai pretios!!!
tanti sefa,u'r right again,pe cuv meu ce bine ai zis ca ar fi plictisitoare,100% adevarat
era o vorba,calitatile unei persoane ne fac s-o indragim,dar defectele sunt cele ce ne fac sa o iubim
...uite,in mod cert is sarita d p fix...dar in clipa in care un barbat e in stare sa se certe cu mine pana "la singe"...sint deja constienta k is speciala ptr el ...ptr k daca nu iti pasa d cineva,nu te ambalezi...so,femeia atunci e "ideala" daca reuseste sa tina un echilibru...stie cind sa-ti deie ceea ce iti trebe..si iara stie cind sa-ti puna frine...fara k tu sa-ti dai seama...apoi cit de bine iese treaba,asta e toata smecheria!!!
sasha .. oricum ... pe tine nu te afecteaza prea mult ca femeia ideala nu exista ..
cat despre mos craciun .. ce sa zic ... e dureros ca nu exista nu ?