cred k ar trbui s fiti banati un pic p site k data viitoare s nu va mai permiteti s vb asa ...
nu de alta ... dar cred k ar trebui s respectati un pic si fetele kre asista la discutiile voastra de 2 lei !!!!!!
TuningBoy naspa tatah s-o arzi cu prieteni de genu asta...era buna macar gagica? cred k nu daca statea cu un asemenea molau...
pai cum sa-ti spun eu tie ca sa intelegi cat de buna era... nu e urata,dar eu nu m-as fi combinat cu ea niciodata! cred ca ai inteles din punctul meu de vedere cum era!
barbatul ideal, adica fidel exista?
revin la aceeasi idee, aleksu.. daca amandoi tin cu adevrat la relatie, si isi doresc sa fie impreuna.. se pot abtine de la rel extraconjugale, nu?
nu stiu andrei...
nu cred... si asta pt k nu suntem facuti asa...nu poti sa faci 1 milion d spermatozoizi sa se indragosteasca toti d aceeasi femeie...
oare pot sa zic ca mai exista si unu dintre ei sunt eu poate voi parea vrun oligofren care s-a indragostit prima data in viata lui si a pus mana pe o femei nu e asa dar cand iubesti cu adv si nu te mai intereseaza alta ....... cred ca ma intelegi ce vreau sa spun iti place ce ai si o gusti din plin!aleks nu ma contrazic doar te-am spus opinia mea!
parerle difera .. pt ca si oamenii difera ...
dak iubesi cu adevarat ... nu stiu dak te intereseaza asa mult altele ..
ca te mai uitzi dupa altele e una ... da` pana la urmatoru` pas .. eu zic ca mai este ..
parerea mea ...
e normal acum dc iubesti cu adv nu inseamna ca te-ai cait si nu ai voie sa intorci capu dupa alta femei te uiti admiri dar ramai cu vazutu!ca de asa suntem noi barbati!
oare pot sa zic ca mai exista si unu dintre ei sunt eu poate voi parea vrun oligofren care s-a indragostit prima data in viata lui si a pus mana pe o femei nu e asa dar cand iubesti cu adv si nu te mai intereseaza alta ....... cred ca ma intelegi ce vreau sa spun iti place ce ai si o gusti din plin!aleks nu ma contrazic doar te-am spus opinia mea!
te cred tata, stiu sentimentul... si-l stiu din plin...
so... femeia ideala... e aia din mintea noastra...
cea care nu are cei mai frumosi oki
sau cei mai mari sani...
ci cea care ne intelege cel mai bine... si care e pe lungimea noastra de unda...
gresesc?