Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-09-05, 20:34   #1
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

Default Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii

Va rog sa scrieti aici...cum a fost primul sarut(cum s-a intamplat, pareri), ce intamplari a-ti avut alaturi de prieten/prietene, intamplari care v-au marcat viata pentru totdeauna/sau pentru o scurta perioada, sau ceea ce regretati in urma unei relatii.
Acesti topic se va modela in functie de ceea ce veti scrie in el.
Puteti sa il luati ca o agenda a vietii, ca un jurnal...sau nu stiu....puteti sa ne impartasiti orice v-a marcat alaturi de partener(a).

P.s: adaugat Iubirea Vieti, la sugestia lui Mr. Nice
valib is offline  
Old 05-09-05, 20:36   #2
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Va rog frumos , sa nu o datzi in caterici ! bine ?
EvLSant0S is offline  
Old 05-09-05, 21:52   #3
CRyS`
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

CRyS`'s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[RENAULT]
[FORD]

Ahhh!First Kiss..Eram prin clasa a IV`a...terminasem a IV`a....La Bran,intr`o tabara Indragostit lulea de o fata pe nume LULI(de la Lucia)...Bine ca nu a fost sarut...doar o atingere de buze...a doi copii tampitzi! Primul sarut a fost prin clasa a VIII,dar a fost intradevar primul sarut! Pluteam in aer,vreo 3 zile nu dormisem dupa !Si acum imi mai aduc aminte,Monica o chema .................
CRyS` is offline  
Old 06-09-05, 02:48   #4
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

1st kiss =)) prin cls. VI`a ... m-a distrus aia .. m-a sarutat vreo 5 minute ... au parut 3 ore =)) nici nu mai stiu cum o chema ... o sa-mi amintesc .. sper =)) anyway , irelevant
EvLSant0S is offline  
Old 06-09-05, 02:57   #5
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

si la mine a fost primu sarut, dk poti sa zic asa... mai mult prima atingere de buze cu o vecina... eram mic ... nu mai stiu cati ani aveam... cre k 10 sau cva de genu...
si sarut adevarat... in a8a... wow! what a rush a fost atunci ...
SpeedeR is offline  
Old 06-09-05, 03:04   #6
minirally

Stage 4

minirally's Avatar

Member of:
[AUDI]
[Anonymous Motorsport ]

hmm..\"prima atingere de buze\" :P ..prin clasa a IV`a ..nimic f dubios,insa intr`a V-a..cand a fost primul sarut adevarat..am zis \"bleah\"..e ceva de genu..prima oara din curiozitate..a doua din placere..de la a treia din obisnuita.. regrete,am cateva,dar inca-s mica..o sa am altele mai serioase cu siguranta...
minirally is offline  
Old 06-09-05, 03:13   #7
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

cunoasteam o data .. de mult =)) foarte multe persoane care ziceau ca si-au pierdut virginitatea la tzara cand ii intrebam UNDE primeam NUMAI raspunsuri care MA COCOSAU ... de ras ..
ceva gen ..
\"- In shura .... \"
\"- In spate , la grajdu vacii \"
\"- Pe lunca ... \"
so .... vreuna dintre acele persoane pe aici ?
cum frate sa zici ca primul contact bla bla a fost in SHURA ?! in spate , la grajdu vacii , sau pe lunca ? imi dau lacrimile de ras cand scriu chestiile astea, sad ... dar adevarat
regrete , cum zice tanti de mai sus, ca bine zice, prea tanar ca s-o dau in regrete .. regrete mai incolo .. pana acuma numai \"joace\"
EvLSant0S is offline  
Old 06-09-05, 04:44   #8
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

trecand peste caterinca, cati dintre cei care au pus suflet , n-au regretat DUPA ?! ... ?
EvLSant0S is offline  
Old 06-09-05, 08:01   #9
PTC

Stage 4

zici cz e facut topicu pentru MR ca asta predomina in cei care au scris.Primu sarut eram si eu un toanca mic prin clasa a 6a si credeam ca am descoperit dragostea peste 2 zile mia dat jet .Ori cear fi primu e super tare nu merge comparat aaaaa...vrea vro fata sa incerce primul sarut
PTC is offline  
Old 06-09-05, 09:13   #10
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

hmz.....primul sarut....pai stiu ca era vara,eram intr-o discoteca din cta.
dar nu mai stiu daca treceam a8a sau a9a.......anyway
pe ea o chema nicoleta,si am cunoscut-o in seara respectiva
de mic am fost un \"rechin\",si nu k ma laud.....dar tipa trecea a12a atunci
cat despre durata.....nush....1 min probabil

iar despre regretele mele dupa o rel, \"cine stie cunoaste\"
stiu ei la cine ma refer

P.S. ce fac fratiiiiiiiiiiiii
needBrain is offline  
Old 06-09-05, 09:43   #11
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

cred ca inca tot indragostit is

aveam nu stiu... vreo 15-16 ani....era o vara alui una de la mine din bloc, o blonda buna ce era...femeie cum nu visam eu vreodata, da se pare ca io placut de mine ea fiind mai mare, am avut ce invata

nu prea vreau sa intru in detalii ca nu vreau sa scriu aici poveSHtiri erotice:P

Quote:
Originally Posted by \"PTC\"
Ori cear fi primu e super tare nu merge comparat
de atunci o fost cateva saruturi care mor aprins mult mai tare decat primul sarut care nu o fost cu sentiment, nu vreau sa dau nume da de la un sarut chiar te poti simtii in \"rai\"
i don't wanna get to sentimental.........give a brother a hug my nigga
Piry is offline  
Old 06-09-05, 18:13   #12
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

my first kiss....era la sfarsitu` clasei a 7a, cand am cunoscut'o pe EA(tipa cu care am fost 2ani).
la inceputul semestrului doi...am zarit'o in curte....si de atunci a inceput sa imi placa(stateam cu baietii si ne uitam la gajici) )
spre sfarsitul semestrului, ea, impreuna cu prietenele ei ma asteptau sa ies de la ore/ma puneam sa fug de la ore doar ca sa ma plimb cu ele, si stateam cu ele zilnic in parc.
si uite asa...pe ea o chema Imola(era in clasa de langa noi, sectia maghiara, era cu 1an mai mica ca mine, dar era dragutzica), si intr-o zi, printre zambete am invitat-o la o inghetata(aia era moda pe atunci) ). Cand am condus-o acasa seara(pe la 5am iesit la inghetata, am stat prin parc, am vorbit si ne-am zambit), am luat-o de maini, m-am uitat adanc in ochii ei(avea niste ochi...mama....) si am tras-o spre mine....si buzele ni s-au intalnit.
Toata vara am fost cu ea prin parc, la inghetata, la film, la suc....si toata vara am exersat tainele sarutului
La inceputul clasei a 8a m-am dus la cursurile de dans....doar pentru ea, si am facut cursurile de dans de societate incepatori si avansati, si dans sportiv....toate numai pentru ea!(crazy man)
Cursurile aveau loc sambata....la amiaza.
La ora 10eram in fata usii ei, si o asteptam. Mergeam cu ea si ne plimbam prin parc, vorbeam...si la 12mergeam la dans
Tin minte ca toata clasa a 8a....eu mi-am petrecut-o prin parc cu ea, desi trebuia sa invat pt. capacitate. Mama ma punea sa invat....dar nu stateam 2min....si eram deja in parc langa ea.

Intr-un fel imi pare bine ca am avut si o asemenea iubire, pe care nu o voi uita niciodata, dar intr-un fel regret...ca am tinut asa mult la ea, ca am suferit asa mult dupa ea.
Tin minte ca am plans enorm dupa ea....cand mi-a zis ca nu mai vrea sa fie cu mine, tin minte ca m-am rugat mult de ea...ca sa incercam...ca va fi bine...si toate cele...(ea a mers la liceu la oradea).

o sa mai pove cate ceva....cand apuc...

Hai si altii....ca suntem o mare familie....
valib is offline  
Old 06-09-05, 21:53   #13
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
trecand peste caterinca, cati dintre cei care au pus suflet , n-au regretat DUPA ?! ... ?
frate nus ...cati exista .... da eu mi`am facut alta parere despre fete care vreti sa o aflati prv me ... sau intrebati`l pe santos

first kiss .... stai ca imi amintesc .. pe calea calarasilor ... aproape ... de facultatea Hyperion cls a 7 park cu o anume Laura pl ora 2 si ceva ca o duceam acasa mama park imi si amintesc a fost mijto ... adik .... cu tipa asta am stat cel mai mult 3 luni a avut un sfarsit tragic.... da nu ami conteaza
GolfuletzS is offline  
Old 06-09-05, 22:41   #14
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

Hmm.. first kiss.. terminam a 7a.. eram 2 cupluri.. tin minte f vag.. nu a durat mult.. vreo doua zile.. da m`a pupat aia in alea 2 zile cat pt 2 ani
LaMishto is offline  
Old 07-09-05, 00:13   #15
Carmen

Stage 5

Member of:
[Extreme Racing]

Am fost si sunt o persoana foarte timida(cu toate ca nu arat asta) si la inceputul clasei a9a ma simteam deja super complexata ca nu avusesem un prieten Unde mai adaugam si faptul ca tipul era cu 9 ani mai mare... Nici nu i-am spus ca era primul sarut, asa rusine imi era Si a fost frumos... Dar bine ca m-am \"luminat\" peste 3 luni ca nu este persoana potrivita (la scurt timp a intrat la racoare ca a batut un politist si l-a amenintat cu pistolul...). Cred ca pe atunci aveam tarate in cap si nu judecam oamenii prea bine... Dar nu regret, am tinut foarte mult la el, si el la mine, inca ma mai suna sa vada daca sunt bine...
Carmen is offline  
Closed Thread

Posting Rules