my first kiss....era la sfarsitu` clasei a 7a, cand am cunoscut'o pe EA(tipa cu care am fost 2ani).
la inceputul semestrului doi...am zarit'o in curte....si de atunci a inceput sa imi placa(stateam cu baietii si ne uitam la gajici

) )
spre sfarsitul semestrului, ea, impreuna cu prietenele ei ma asteptau sa ies de la ore/ma puneam sa fug de la ore doar ca sa ma plimb cu ele, si stateam cu ele zilnic in parc.
si uite asa...pe ea o chema Imola(era in clasa de langa noi, sectia maghiara, era cu 1an mai mica ca mine, dar era dragutzica), si intr-o zi, printre zambete am invitat-o la o inghetata(aia era moda pe atunci

) ). Cand am condus-o acasa seara(pe la 5am iesit la inghetata, am stat prin parc, am vorbit si ne-am zambit), am luat-o de maini, m-am uitat adanc in ochii ei(avea niste ochi...mama....) si am tras-o spre mine....si buzele ni s-au intalnit.
Toata vara am fost cu ea prin parc, la inghetata, la film, la suc....si toata vara am exersat tainele sarutului

La inceputul clasei a 8a m-am dus la cursurile de dans....doar pentru ea, si am facut cursurile de dans de societate incepatori si avansati, si dans sportiv....toate numai pentru ea!(crazy man)
Cursurile aveau loc sambata....la amiaza.
La ora 10eram in fata usii ei, si o asteptam

. Mergeam cu ea si ne plimbam prin parc, vorbeam...si la 12mergeam la dans

Tin minte ca toata clasa a 8a....eu mi-am petrecut-o prin parc cu ea, desi trebuia sa invat pt. capacitate

. Mama ma punea sa invat....dar nu stateam 2min....si eram deja in parc langa ea

.
Intr-un fel imi pare bine ca am avut si o asemenea iubire, pe care nu o voi uita niciodata, dar intr-un fel regret...ca am tinut asa mult la ea, ca am suferit asa mult dupa ea.
Tin minte ca am plans enorm dupa ea....cand mi-a zis ca nu mai vrea sa fie cu mine

, tin minte ca m-am rugat mult de ea...ca sa incercam...ca va fi bine...si toate cele...(ea a mers la liceu la oradea).

o sa mai pove cate ceva....cand apuc...
Hai si altii....ca suntem o mare familie....