aham ... faina fata si faina masina! si la asa masina nici nu prea are ce sa caute pe sub capota!
hm.. io n`am vazut decat o poza din care se observa doar o parte din geamu` lateral.. si volanu` pe dreapta.. dar pe buna daca m`am prins ce mashina e ) Mai e si alta poza si n`o bunghesc io sau voi kiar v`ati dat seama ce masina e aia?
Mah da`o`n colo... te`ai prins dupa unghiul de la geamul lateral si dupa un inceput de parasolar sau dupa culoare ?! Cred ca nici nu avem cum sa se te contrazicem ..
dupa unghiul de la geam, dupa minerul de deschis usa, dupa forma centrului volanului, dupa forma bordului in zona indicatoarelor, dupa forma oglinzii laterale...
Trust me!
Quote:
Originally Posted by \"TranceGirl\"
Mah da`o`n colo... te`ai prins dupa unghiul de la geamul lateral si dupa un inceput de parasolar sau dupa culoare ?! Cred ca nici nu avem cum sa se te contrazicem ..
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
lol...no offense dar unde gasim noi poze .. frumoase , cu femei pe bolizi (in romania) ? eventual punem ceva fete de pe forum pe niste masini frumoase si dupa aia postam aici...