Buuunn.. in sfarshit o poza cu o fata la volan, deci se poate

>:/
Heh da.. parca sa zic ca pe geam copacii sunt in miscare?! nu prea bunghesc bine

deci inca o data o dovata pura de cat suntem de atente la volan

:-j Dar lasa ca si voi incercati cateodata sa fiti multifuntionali

Am avut un `specimen` in familie care cu o mana iti tinea tigarea pe geam, cu alta telefonu` la ureke si conducea cu genunkii .. daca mai avea si a 3a mana sa skimbe caseta in acelasi timp ar fii fost beton
BogdanSHA , nu ne`am baga kiar sub mashina..dar sub capota da

Oricum.. intr-adevar.. e f. util un sofer de sunat in caz de pb. cu mashina.. cand uitatu` sub capota nu da rezultate :>
Quote:
|
Originally Posted by \"Carmen\"
Ca sa nu mai zic de noi, \"neajutoratele\" care raman cu masina in drum si trece atunci exact cine trebuie...A! Si se mai si ofera sa dea o mana de ajutor...
|
Lol Carmen , keep on dreaming beib

De cate ori a trecut EXACT cine trebuie si.. sa mai si dea o mana de ajutor ?!

Si-GUR NU se va nimeri \"EXACT`ul\" in zona.. stai tu linishtita
BogdanSHA .. normal ca tu ramai placut surprins..
dar la noi e mai `grele` cand ramanem in drum si toate `ajutoarele` afiseazase pe fatza un zambet cu subinteles paaanaaaa duuuupaaa ureki si te roaga exagerat de binevoitor :
\"Domnisoara/dragutza/guritza/.. ai nevoie de ajutor?\" Si indiferent daca ai sau nu.. tot se da jos din mashina sau mai da 2-3 ture pana se convinge ca te descurci sau ca ai pe cine sa kemi, intre timp te mai invita si la o cafea.. sau la o \"cafea\".. se mai ofera si sa te duca acasa.. ca poate ti`e \"somnic\"
[ar vrea ei
] ..cata politete si binevointa fratee
Mi s`a intamplat sa coboare unu sa ma ajute sa torn apa in radiator.. ca intr-adevar era grea sticla de 2l
of of mai mai