Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Ce va atrage la o femeie: atitudinea sau imaginea?
Mi-am pus deseori intrebarea . Ce atrage privirea celorlalti , la o femeie ?
Am vazut femei " urate " , care atrageau ca un magnet si din contra femei frumoase care treceau , fara a face pe cineva sa intoarca capul dupa ele .
Deci, sunt curioasa sa aflu in ce masura atitudinea, tinuta te pot atrage la o femeie , mai mult decat frumusetea ??
Re: Ce va atrage la o femeie: atitudinea sau imaginea?
Quote:
Originally Posted by Magos
Mi-am pus deseori intrebarea . Ce atrage privirea celorlalti , la o femeie ?
Daca intrebi ce atrage privirea e clar ca se intelege aspectul fizic... nu poate atrage PRIVIREA atitudinea tipei...in schimb ii poate capta atentia!
Iti spun eu ce am aflat de la barbati: Cand vad prima data femeia li se lipesc ochii de decolteu, sau alte zone, dupa caz... Apoi, daca au ocazia sa o cunoasca, isi dau seama daca are sau nu ce discuta cu ea, si in functie de asta decide daca e cazul sa continue.
Depinde foarte mult de circumstantele in care cei 2 fac cunostinta.
Mi se pare firesc sa le atraga atentia pe strada femeile frumoase... e in natura omului Si noi ne uitam,nu?
Dar de cele mai multe ori... ramanem la stadiul de privit, pentru ca nu tot ce incanta ochiul, incanta si sufletul!
e normal ca o fata cu decolteu, craci pana in gat si fund bombat sa atraga privirile. eu as ma adauga si podoaba capilara. mersul mai poate fi si el un alt factor pt ca degeaba arati bine daca mergi ca tractoru pe camp.nu in ultimul rand cat de ingrijita e tipa. una e sa miroasa a ceva placut cand trece pe langa tine si alta e sa simti toate mirosurile de mancare, transpiratie si mai stiu eu ce.
sa spunem ca atitudinea...
porblema e ca nu stiu prea multe fete cu atitudine placuta, majoritatea le impart in 2 categorii: genul de sclave for life ( alea de spala kiloti si sosete, fac mancare si copii, si umbla cu bigudiuri si slapi prin piatza ) si genul de diva, care simt ca le doare si cand pasesc si cand respira, genul de suferinde care iti fac o favoare si cand te ocolesc...
daca trecem peste aceasta masa compacta, ramanem cu un mic procent de femei pentru care te-ai baga si in foc numai sa te priveasca o secunda...
ele nu trebuie sa fie frumoase, nu trebuie sa aiba decolteu impunator, nu trebuie sa miroase a Champs Elisees , nici sa coboare de la volanul unei decapotabile ca sa te faca sa uiti de tine...
ele pur si simplu sunt, stiu cum sa faca sa "pluteasca " desupra celorlalte, si gata.
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
aspectul e pe primul loc de fiecare data...stii daca faci urmatoru pas sau nu..
atitudinea...pai poate fi ea printesa,daca deschide gura si te doare capu' nu-ti mai trebuie...conteaza atitudinea cel mai mult..dar pentru o prima impresie aspectul fizic e important
aspectul fizic conteaza mult, si pentru asta e trebuie sa fie aranjata, pt ca am vazut fete mai uratele care dadeau clasa la fete frumoase doar prin felul cum se imbracau si se aranjau, iesiau in evidenta (si nu neaparat vulgar)
imaginea dar ma feresc de 90 60 90 figuri dinastea e de ajuns sa fie draguta, NU PERFECTA! daca stie sa zambeasca...mai scoate si 2 cuv pe 5 sec e buna
k femeie,sa traiesti cu o atitudine iesita din comun,este un har citeodata..dar la fel d des si blestem...
tot c pot sa va zic...k unii ma urasc...altii ma iubesc...dar nimeni nu e indiferent! si d asta ma bucur...
Vreti sa ziceti k voi fetele, femeile...nu va atrage imaginea la un barbat?? Sa fim seriosi...Prima data la asta va uitati....Imagine, fizik... si dupa.... poate va hotarati dak vreit sa.l kun. mai bine...
Asa si noi... imaginea... si de abia dupa aceea..... restu
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Quote:
Originally Posted by [-KiwY-]
Vreti sa ziceti k voi fetele, femeile...nu va atrage imaginea la un barbat?? Sa fim seriosi...Prima data la asta va uitati....Imagine, fizik... si dupa.... poate va hotarati dak vreit sa.l kun. mai bine...
Asa si noi... imaginea... si de abia dupa aceea..... restu