Si mie imi plac femeile in New Bettle, Mini bla bla bla... dar sincer cel mai mult imi place o femeie intr-un Pontiac Firebird ... singura masina sportiva care pentru mine se potriveste cu o femeie si barbat bineinteles
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Re: Masini de gagici
Quote:
Originally Posted by EaGle
Si mie imi plac femeile in New Bettle, Mini bla bla bla... dar sincer cel mai mult imi place o femeie intr-un Pontiac Firebird ... singura masina sportiva care pentru mine se potriveste cu o femeie si barbat bineinteles
Ce gusturi ai M-ai uimit
@Sasha :iti plac masinile roz S2000-ul e fain tare
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by ~Ada~
Ce gusturi ai M-ai uimit
Daca masina e coupe....din partea mea..are o bila alba.., nu prea vad o domnisoara intru-un suv , van .s.a.m.d, daca mai este si cabrio...e si mai bine... ,
Ce gusturi ai M-ai uimit
nu neaparat...dar sunt de femei.... nu???
Cei de la Maglavais spun ca :
Femeile prefera o masina agila, usor de parcat, cu vizibilitate foarte buna.Vor sa stea mai sus si insista ca masina sa aiba destul spatiu pentru cumparaturi! Inventii high-tech de ultima ora nu sunt asa de importante ca si un pret rezonabil si un pret mic la intretinerea masinii! Spatiu pentru o familie in crestere este esential in multe cazuri si siguranta este un factor major!
Lista cu 10 masini ce urmeaza indeplineste criteriile mai sus mentionate dar depinde de gust, lifestyle si venit!
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by !Sasha
Cei de la Maglavais spun ca :
Femeile prefera o masina agila, usor de parcat, cu vizibilitate foarte buna.Vor sa stea mai sus si insista ca masina sa aiba destul spatiu pentru cumparaturi! Inventii high-tech de ultima ora nu sunt asa de importante ca si un pret rezonabil si un pret mic la intretinerea masinii! Spatiu pentru o familie in crestere este esential in multe cazuri si siguranta este un factor major!
ok, vor masina ..agila... , vizibilitate buna.. depinde de soferita ...
spatiu pentru cumparaturi.... [asta imi trebuie si mie ] ..okey , bun si asta ..
partea cu spatiu pentru familie... , sa iti iei van..pai doar nu ai echipa de fotbal,ai acolo un baietel , o fetita sau si una si cealalta ok.. 4 locuri e suficient.., apoi mai are si sotul masina..
si partea cu statul mai sus.. e cea mai tare... , neah eu asta nu o cred... nu le place lor sa fie mai aproape de cartier.. 15 cm .. coborata chiar lejer
Nu ma mai pot abtine ! Trebuie s-o spun, ca altfel explodez !
Eu o iubesc la nebunie pe !Sasha si... mi-am "pierdut" o ora din viata mea, ca sa va arat tuturor (dar mai ales ei) ce masina o sa-i cumpar daca se insoara cu mine !
Nu ma mai pot abtine ! Trebuie s-o spun, ca altfel explodez !
Eu o iubesc la nebunie pe !Sasha si... mi-am "pierdut" o ora din viata mea, ca sa va arat tuturor (dar mai ales ei) ce masina o sa-i cumpar daca se insoara cu mine !