Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Re: Masini de gagici
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
N-ai inteles ...
Nu e masina pentru orice tip de persoana indiferent de sexul acesteia.
Pey da,ai dreptate dar daca fata stapaneste bine masina.. Nu cred ca Sasha se referea ca oricare si-ar lua un S3 Trebuie totusi sa fie putin cu capul p umeri si sa stie ce face....sau poate sa-si ia dar sa mearga cu 40 in oras...etc etc
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by ~Ada~
307cc Sport cu motor 2,0E 180cp
sa fie rosu...si cel din avatar, semnatura... ,
Dar ar merge... si un pic iesit din cel de serie.... sti tu mai bine.... ...si o sa il faci ....dar sa nu faca pe la liniuta ca se supara...
...ONtopic: am vazut si soferite..care mana volanul...F.F.F.F.F.F BINE, Cinste lor... , Ce n-as da.. sa am parte sa stau in dreapta... si sa vad ca se descurca.. sa fie drive addicted ,
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
sa fie rosu...si cel din avatar, semnatura... ,
Dar ar merge... si un pic iesit din cel de serie.... sti tu mai bine.... ...si o sa il faci ....dar sa nu faca pe la liniuta ca se supara...
...ONtopic: am vazut si soferite..care mana volanul...F.F.F.F.F.F BINE, Cinste lor... , Ce n-as da.. sa am parte sa stau in dreapta... si sa vad ca se descurca.. sa fie drive addicted ,
nu o sa se supere daca il face la liniutza
Ai grija ce-ti doresti...poate dai de una care te pune s stai numai in dreapta sa-ti mai pui si centura pt siguranta ta
e o diferenta: dacia este conceputa la sfarsitul anilor 60, a fost produsa incepand cu 1972(daca nu ma insel)
la viata ei, a fost masina din plin
acum e depasita, tehnica a evoluat, industria auto produce acum la modele de serie ce atunci nu exista nici in mintea producatorilor, nu mai spunem prin mape sau pe plansele de desen, dar twingo este o masina produsa relativ recent, cu doua calitati principale: este urata(dupa orice standard) si urat desenata la interior (spartan, aproape ca dacia)
iar cum unei femei ii sta bine intr-o masian frumoasa( frumusetea atrage frumosul) twingo nu este pentru o fata, clar