Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-01-06, 21:06   #1
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

Default Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre

...am si eu o problema.....barbatii intretinuti de femei si nu genul care sa fie intr`o relatie serioasa si sa`l ajute iubita k are probleme financiar..ci genul de barbati care stau aks toata ziulik si fac matzu gros si kand vine femeia de la munk mai au si pretentii de la femeia lor sa mai faka si treaba si sa traga si o partida de \"sex salbatic \" ..sau acele chestii numite (doar numite) barbati care se iau cu babe sau erori genetice ca sa nu munceask si sa stea aks toata ziulik......eu ii numesk CURVE MASCULINE
d3vilish_lips is offline  
Old 08-01-06, 22:31   #2
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

sunt si d'astia...
da' nu sunt multi...
ai ce sa le faci ??? nu...de ce ??? pai poti schimba femeile care alearga numa' dupa bani ???

asta e...sunt si drojdii in societatea asta...
femeia...daca a cerut drepturi egale cu ale barbatului tre sa le respecte...si sa munceasca...conditia de baza : TRE SA MUNCEASCA SI BARBATELUL ca nu e frumos ca femeia sa se chinuie...

e bine ca avem si cate o femeie pe forum...deschide subiecte bune
Mustang is offline  
Old 08-01-06, 22:38   #3
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Nu mai compatimiti asemenea femei... ca stiu ele de ce-i tin Nu le obliga nimeni sa stea cu acei barbati... dar in general compenseaza lenea cu altceva... Si daca n-ar compensa si ar fi minusuri si in pat ar scapa de ei imediat... ca si-ar permite.
RoSonic is offline  
Old 09-01-06, 10:26   #4
maryo

Stage 5

maryo's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Aici ii dau dreptate lui Rosonik.
maryo is offline  
Old 09-01-06, 11:17   #5
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"
Nu mai compatimiti asemenea femei... ca stiu ele de ce-i tin Nu le obliga nimeni sa stea cu acei barbati... dar in general compenseaza lenea cu altceva... Si daca n-ar compensa si ar fi minusuri si in pat ar scapa de ei imediat... ca si-ar permite.
corect!!!
needBrain is offline  
Old 09-01-06, 12:49   #6
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

Default Re: Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre

Quote:
Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
...am si eu o problema.....barbatii intretinuti de femei si nu genul care sa fie intr`o relatie serioasa si sa`l ajute iubita k are probleme financiar..ci genul de barbati care stau aks toata ziulik si fac matzu gros si kand vine femeia de la munk mai au si pretentii de la femeia lor sa mai faka si treaba si sa traga si o partida de \"sex salbatic \" ..sau acele chestii numite (doar numite) barbati care se iau cu babe sau erori genetice ca sa nu munceask si sa stea aks toata ziulik......eu ii numesk CURVE MASCULINE
si unde e problema ta?
ffocus is offline  
Old 09-01-06, 13:06   #7
intercooler81

Stage 3

intercooler81's Avatar

Mie mi-ar convenii sa fiu in situatia asta. Nu m-ar interesa ca ar zice altii ca sunt curva masculina si alte chestii de astea. Atata timp cat mie mi-e bine, nu ma intereseaza ce zic altii
intercooler81 is offline  
Old 09-01-06, 17:08   #8
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre

Quote:
am stat sa ma gandeeesc ceva mai bine....
daca ar fi vb pe asa...da-i jet...

e la fel ca o femeie :P
adik eu sa muncesc...sa ajung acasa, sa nu gateasca aia ceva de mancare, sa nu spele, cu alte cuvinte...sa o arda aiurea...
cred ca daca as deschide gura in prv sexului mi-ar da si cu oala in cap la cata lene are in ea....
la una d'asta ... un sut in coor si afara din viata mea

deci se poate face la fel si cu \"barbatelele\"
Mustang is offline  
Old 09-01-06, 19:20   #9
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

Default Re:

Quote:

....tu nu ai auzit k iubirea e oarba ?....problema mea e k acele fiinte nu merita sa fie numite BARBATI si nu cea a femeilor care ii intretin (k isi au si ele vina lor)....eu nu inteleg kum poa` sa se suporte acei\"barbati\"...........

.......intercooler81 eu sper k glumesti nuh? ...............
d3vilish_lips is offline  
Old 09-01-06, 20:26   #10
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Quote:

....tu nu ai auzit k iubirea e oarba ?....problema mea e k acele fiinte nu merita sa fie numite BARBATI si nu cea a femeilor care ii intretin (k isi au si ele vina lor)....eu nu inteleg kum poa` sa se suporte acei\"barbati\"...........
luv's a big bullshit...
aia trece prin stomac...si poate foarte usor sa se descotoroseasca de el...
chiar daca il iubeste...e la fel ca si cum ar insela-o ...
Mustang is offline  
Old 09-01-06, 22:45   #11
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

.....you just don`t get it ,do you?......
d3vilish_lips is offline  
Old 09-01-06, 23:05   #12
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Re:

Quote:
[...] ....problema mea e k acele fiinte nu merita sa fie numite BARBATI [...]
Dar femeile care fac ce-ai scris tu in primu' mesaj, merita sa fie numite femei?

Nu sunt de acord cu \"practica\" asta, da' nici nu ma intereseaza ce fac altii atata timp cat eu n-o fac.
Gabi is offline  
Old 10-01-06, 00:09   #13
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

...am spus si ma repet eu am aku` ceva cu acei \"barbati\".....fetele sunt alta discutie....dar ai si u dreptate
d3vilish_lips is offline  
Old 10-01-06, 00:22   #14
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Mi s-ar parea normal ca problema sa se puna din ambele puncte de vedere. Asa cum tie nu-ti plac materialistii, nici mie nu-mi plac materialistele (desi pana acum nu am dat de vreuna). Curve si curvi
Gabi is offline  
Old 10-01-06, 06:10   #15
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]

Gabi .................... barbatii care sunt curvi nu vor bani ...vor altceva
sil4tuning is offline  
Closed Thread