Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 28-03-07, 12:03   #271
pheerya

Stage 5

pheerya's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Freehand Design Usergroup]
[VW]
[BMW]
Default Re: ce vor fetele? :)

Quote:
Originally Posted by bluey View Post
pheerya stii sa schimbi uleiul si placutele de frana???
Ca am nevoie de un egal :P
Si sa vii la fotbal si sa faci glume porcoase pe seama uratelor cu nasul mare si cracii strambi de pe strada
Iti dau diploma de egala daca faci asta
stai linistit ca stiu sa schimb uleiul(cel putin teoretic pentru ca practic nu ma lasa omul meu) si placutele, e timp si pentru ele, nu i problema...
fotbal am jucat(kiar mai mult decat unii baieti) si inka mai joc cand am ocazia....si nu, nu mi e frika ca ma murdaresc
si app de mistouri pe strada...sa fii tu sanatos... crede ma ca tin si la astea...
dar cum spunea si nicknamed 13, nu la asta ma refeream cand am mentionat conceptul de "egalitate" ...egalitatea reprezinta, cel putin pt mine, abilitatea de a imparti orice idee si activitate cu cel de langa tine...completare reciproca...dificil, nu?
pheerya is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 12:06   #272
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

nu suntem egali, ca doar nu suntem o lume gri, cu unitati identice ale aceluiasi produs, suntem diferiti ( multumesc divinitatii ) si asta ne umple viata de bucurii, tristeti, emotii si dorinte, adice asta ne tine in viata, si asta ne face sa traim... deci, nu va doriti egalitate, ca nu va doriti nimic bun...
asta vor femeile? nu cred...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 12:16   #273
pheerya

Stage 5

pheerya's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
[BMW]

stai sa ti explic....nu mi doresc sa fiu egala cu toata po****tia globului...vreau doar ca jumatatea mea sa ma CONSIDERE egala lui....si sa ma trateze ca atare...toate posturile astea au devenit jocuri de cuvinte din care fiecare intelege ce vrea...
macar ti am raspuns la intrebare? si da...eu ma consider egala prietenului meu deoarece reusim sa ne armonizam in aproape totul...
Old 28-03-07, 12:29   #274
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by pheerya View Post
stai sa ti explic....nu mi doresc sa fiu egala cu toata po****tia globului...vreau doar ca jumatatea mea sa ma CONSIDERE egala lui....si sa ma trateze ca atare...toate posturile astea au devenit jocuri de cuvinte din care fiecare intelege ce vrea...
macar ti am raspuns la intrebare? si da...eu ma consider egala prietenului meu deoarece reusim sa ne armonizam in aproape totul...
Mie nu imi plac femeile care vor sa fie egale cu barbatii
Cateodata insista prea mult cu asta si devin penibile.Salut Nikita
Imi plac femeile care stiu sa fie femei si se simt bine ca femei, care sunt sensibile,miros frumos si le place sa fie stranse in brate, femeile carora le place sa fie sarutate pe gat si care stiu sa primeasca o floare.
Nu cred ca as umbla cu o femeie care schimba uleiul la masina, ragaie mai rau ca mine sau se duce in fiecare saptamana la box in loc sa se duca la cosmetica.
Dar diploma ti-o dau
bluey is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 12:42   #275
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
ok, am prins unde bati tu, si sunt deacord aici cu tine.
btw, bluey, ai maare dreptate
aleks is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 12:45   #276
pheerya

Stage 5

pheerya's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by bluey View Post
Mie nu imi plac femeile care vor sa fie egale cu barbatii
Cateodata insista prea mult cu asta si devin penibile.Salut Nikita
Imi plac femeile care stiu sa fie femei si se simt bine ca femei, care sunt sensibile,miros frumos si le place sa fie stranse in brate, femeile carora le place sa fie sarutate pe gat si care stiu sa primeasca o floare.
Nu cred ca as umbla cu o femeie care schimba uleiul la masina, ragaie mai rau ca mine sau se duce in fiecare saptamana la box in loc sa se duca la cosmetica.
Dar diploma ti-o dau
mai acum hotaraste te si tu...
chiar crezi ca yo ragai sau ma duc la box?
sunt mai baietoasa de fel, dar asta nu inseamna ca nu mi place sa primesc flori si sa fiu stransa in brate...etc...doar sunt femeie
dar de asemenea imi place sa stiu sa fac de toate...kiar daca asta implica murdarirea manutzelor (dar dupa nu o sa umblu cu unghiile negre )
Old 28-03-07, 12:56   #277
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
mai acum hotaraste te si tu...
chiar crezi ca yo ragai sau ma duc la box?
sunt mai baietoasa de fel, dar asta nu inseamna ca nu mi place sa primesc flori si sa fiu stransa in brate...etc...doar sunt femeie
dar de asemenea imi place sa stiu sa fac de toate...kiar daca asta implica murdarirea manutzelor (dar dupa nu o sa umblu cu unghiile negre )
Aha...
Acum incerci sa te scoti!
bluey is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 12:58   #278
pheerya

Stage 5

pheerya's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
[BMW]

nu kiar...
eeehhh...orice as zice tot nu va multumeste...
incerc sa va fac sa intelegeti ca sunt un om ca oricare altul care isi doreste o multime de lucruri in functie de situatie sau starea de spirit...
Old 28-03-07, 23:01   #279
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

fuck egalitate....in opinia mea femeia si barbatultrebuie sa formeze impreuna un intreg....nu sa fie egali, ca atunci se resping ca magnetzii, femeia trebuie sa stie sa fie femeie, sa fie feminina nu sa schimbe uleiul la masina, de asta neocupam noi
dogy_10 is offline   Reply With Quote
Old 29-03-07, 00:44   #280
Mario_Dub

Stage 5

Mario_Dub's Avatar

uleiul nu-l schimba ea ca nu as lasa-o dar sa zicem ca imi poate da o scula daca nu este altcineva in preajma sau macar sa ma ajute la curatenie mai ales daca ii place, la masina imi place sa mesteresc singur dar daca a mai stat pe langa mine a mai prins si ea cate ceva si sincer mi se pare super sa stie de ce se aud anumite sunete suspecte sau alte probleme nu sa ramana in drum ca alte persoane, aici includ si barbati ca sunt destui si sa nu stie macar care ar fi o cauza si de aici rezolvare...
nu o consider egala mea, dar cateodata o consider superioara alteori inferioara dupa caz...
si ca o completare ca nu am urmarit tot thread-ul, daca un barbat ar sti sa coasa de ce o femeie nu ar sti sa schimbe o bujie si de aici egalitate...in anumite cazuri
Mario_Dub is offline   Reply With Quote
Old 29-03-07, 04:48   #281
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

ce vor fetele? aici cred ca ar trebui sa scrie doar fetele...baietii sa stea deoparte si sa bage la cap ce vor ele....numai ca pe forumul asta sunt o anumita categorie de fete (cred)( care au microbul in sange ca si noi) si aflam doar opinia lor.....ce cred eu ca vor fetele in ziua de azi? o persoana realizata (adik sa aibe bani)si cu capu pe umeri.
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
Old 29-03-07, 15:48   #282
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

nu neaparat....banu vine el,il faci da-l dreaq.......
platon911 is offline   Reply With Quote
Old 29-03-07, 22:27   #283
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by giubau_v8 View Post
ce vor fetele? aici cred ca ar trebui sa scrie doar fetele...baietii sa stea deoparte si sa bage la cap ce vor ele....numai ca pe forumul asta sunt o anumita categorie de fete (cred)( care au microbul in sange ca si noi) si aflam doar opinia lor.....ce cred eu ca vor fetele in ziua de azi? o persoana realizata (adik sa aibe bani)si cu capu pe umeri.
aici ai dreptate
needBrain is offline   Reply With Quote
Old 30-03-07, 09:07   #284
MnemonyK

Stage 2

mah da voi o sa faceti peri albi gandinduva la asta k no sa stii ce e in capul unei femei pt barbati si nici in capul unui barbat pt femei, k doar totul e relativ in lumea asta si lucrurile se iau cum se gasesc, k doar o bunaciune de directoare de banca care-si petrece dupa amiezile in garaj nu exista ?sau un barbat sa fie hairstyleist de profesie ? k doar fiecare e unic ce naiba, si sunt detoate pe lumea asta si fiecare dupa caz, k acuma fiecaruia ce-i place e altceva sau ce ar vrea, k din cate stiu gusturiele se pot schimba, sau nu?
MnemonyK is offline   Reply With Quote
Old 30-03-07, 09:48   #285
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by MnemonyK View Post
mah da voi o sa faceti peri albi gandinduva la asta k no sa stii ce e in capul unei femei pt barbati si nici in capul unui barbat pt femei, k doar totul e relativ in lumea asta si lucrurile se iau cum se gasesc, k doar o bunaciune de directoare de banca care-si petrece dupa amiezile in garaj nu exista ?sau un barbat sa fie hairstyleist de profesie ? k doar fiecare e unic ce naiba, si sunt detoate pe lumea asta si fiecare dupa caz, k acuma fiecaruia ce-i place e altceva sau ce ar vrea, k din cate stiu gusturiele se pot schimba, sau nu?
adica tu spui ca nu ar fi nicio problema in a te schimba pt o femeie?
vezi tu gusturile,intr-o oarecare masura ne asigura unicitatea,originalitatea
needBrain is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules