Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 20-04-09, 21:31   #1
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Merita sa facem compromisuri intr-o relatie?

O intrebare care ma macina de ceva timp...
Merita compromisurile intr-o relatie? Si daca da... cat timp?

Mi se pare incredibil ca, dupa ce ca incerc sa fac 2 sacrificii pentru prietena mea sa ma trezesc ca prefera sa isi petreaca timpul aiurea cu prietenele ei in orasul in care s-a nascut.

Adica eu sunt dispus sa strabat 400 de km dus-intors ca sa ma duc sa o iau din localitatea de unde provine (drept cadou de Paste), sa o aduc acasa sa nu se chinuie cu bagajele, iar ea imi spune ca vrea sa mai stea o zi...
Ok, zic eu... nu ma deranjeaza prea mult. Ii zic sa vina marti dimineata si o iau de la gara lipsind nemotivat de la job, imi spune ca vine seara in aceeasi zi cu cineva si o lasa direct acasa.

Repet: se merita sa facem compromisuri intr-o relatie daca nu sunt acceptate?
Eu zic ca nu!

Si eu zic ca ar trebui sa fim egoisti in relatiile de genul asta si sa ne satisfacem noi toate poftele, nevoile, fara sa ne pese de persoanele care nu stiu sa faca si ele la randul lor un compromis.

Voi ce spuneti?
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 20-04-09, 22:02   #2
dexter_20

Stage 5

dexter_20's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[4Rally]
Default Re: Merita sa facem compromisuri intr-o relatie?

Din moment ce tu faci un sacrificu enorm si nu este apreciat din prima...de ce sa il mai faci si a doua oara? Raspuns:compromisul il faci atunci cand se merita, cand ai oarece idee ca beneficiara compromisului va apreecia gestul. Daca nu...iesi la o bere ca e mult mai bine.
dexter_20 is offline   Reply With Quote
Old 20-04-09, 22:13   #3
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Pai am realizat ca oricum nu se tine cont de ceea ce fac si vreau, asa ca am decis sa o las balta.
Voi deveni si eu egoist... si asta e!
Daca ne despartim, nu-i bai. Are balta peste.
Old 20-04-09, 22:17   #4
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Gabi mie mi se pare că indirect ţi-a sugerat să stai pe treaba ta în Bucureşti, chiar nu te-a rugat să te sacrifici, dimpotrivă, ţi-a desenat că nu e cazul să vii. Restul, motivele pentru care a făcut ea asta, sunt diverse şi numai voi le ştiţi, dar strict pe porţiunea povestită nu prea trebuie să te plângi că a acţionat după cum îţi şoptise indirect deja
aleks is offline   Reply With Quote
Old 20-04-09, 22:31   #5
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Cand i-am spus de planul asta, a zis ca e de acord. Cand i-am spus de planul secund, iar a fost de acord.
S-a sucit intre timp. Ce iti spune asta?
Tot imi spune ca vrea sa vin la ea... si cand trebuie sa vin, da cu piciorul, doar pentru ca vrea sa mai stea o zi?

Da, are si ea dreptatea ei.
Se presupune ca intr-o relatie, amandoi fac compromisuri. Ce se intampla cand numai unul face compromisuri?
Adica eu vin sa o iau... si ea nu vrea sa plece mai devreme? In ambele cazuri?

Stii cum imi pare chestia asta?
Tu sa fii la cheremul meu, dar eu nu...

Scuza-ma, dar asta e ori nesimtire, ori i s-a urat cu binele.
Old 20-04-09, 23:43   #6
Blondy26
Seat Driver

Stage 4

Blondy26's Avatar

Member of:
[SEAT]

Depinde ce compromis si daca se merita. Pentru mine un compromis inseamna o solutie la o problema la care ne batem cap in cap, solutie care sa contina cate putin din parerea fiecaruia, in schimb nu inseamna absolut deloc sa trec cu vederea vreo greseala mai importanta, asta sub nici o forma nu as face. Iar daca se merita, pai se merita atunci cand simti tu ca persoana aia valoreaza ceva, se merita atunci cand il vezi si pe alalalt ca se chinuie acolo sa faca o treaba sa mearga bine.

In ceea ce priveste situatia ta, mie nu-mi place sa imi dau cu parerea, dar mi se pare extrem de aiurea ce a facut. Eu nu i-as face prietenului meu asa ceva sub nici o forma, de fapt, daca ar fi sa plec pe la rude prin tara, l-as lua si pe el. Dar ma rog, asta e parerea mea.
Blondy26 is offline   Reply With Quote
Old 21-04-09, 02:09   #7
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

Intr-o relatie normala da .. trebuie sa faci compromisuri ...

Problema e alta .. faci odata .. faci de doua ori merita .. bine .. nu merita e nasol .. nu mai merita sa te sacrifici ... dar .. daca devii egoist .. ceea ce e foarte bine .. fa compromisuri pentru a-ti atinge scopul ...
Psycho is offline   Reply With Quote
Old 21-04-09, 07:24   #8
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Blondy26 View Post
In ceea ce priveste situatia ta, mie nu-mi place sa imi dau cu parerea, dar mi se pare extrem de aiurea ce a facut. Eu nu i-as face prietenului meu asa ceva sub nici o forma, de fapt, daca ar fi sa plec pe la rude prin tara, l-as lua si pe el. Dar ma rog, asta e parerea mea.
Avand in vedere ca a fost Pastele, fiecare a facut Pastele impreuna cu familia sa. Mi se pare corect.
Dar Pastele este sambata-duminica. Luni e a doua zi de Paste si stiam ca se iese cu prietenii.
Ea are liber azi, eu nu. De maine intra si ea in "paine" la munca pana vineri inclusiv, cand o sa vrea sa ne vedem. Eu o sa am treaba. Da, sunt si eu capos. Dar n-am chef de ea, acum... dupa toata chestia asta.
Practic veneam la ea (ca tot isi dorea), o luam de acolo sa nu se chinuie cu trenul, consumam benzina pe care nu o puneam sa o plateasca, iar singura chestie pe care trebuia sa o sacrifice era o zi...
Ok, sa zicem ca treceam peste episodul asta.
Azi eram dispus sa imi iau liber cu toate "suturile" de la sef, ca sa ma duc sa o iau de la gara si sa o duc acasa, sa stau putin timp cu ea. Nici asta nu ii convine, trebuie sa plece dis-de-dimineata. Pentru cateva ore face nazuri???
Sau pentru comoditatea de a veni cu altcineva, cu masina, pe seara?
Sa isi aleaga comoditatea de a veni, dar sa nu se mai astepte la comoditate in relatie. I really don't bother anymore.
Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
Intr-o relatie normala da .. trebuie sa faci compromisuri ...

Problema e alta .. faci odata .. faci de doua ori merita .. bine .. nu merita e nasol .. nu mai merita sa te sacrifici ... dar .. daca devii egoist .. ceea ce e foarte bine .. fa compromisuri pentru a-ti atinge scopul ...
Asta vreau sa spun: fac compromisuri sa imi fie mie bine, nu relatiei. M-am saturat sa le fac si sa nu fie apreciate.
Adica eu sa ii suport toanele, sa o suport ca fumeaza (avand in vedere ca urasc mirosul de tigara si nu suport sa o sarut cand stiu ca miroase a tutun), sa ma conformez si sa ies cand vrea ea, etc... iar eu cand vreau ceva mi se da peste nas.

In fine...
Raman la ideea ca e suficient sa imi fac eu poftele si sa mi se rupa de ea si de doleantele ei.

Last edited by Mustang; 21-04-09 at 07:34.
Old 21-04-09, 09:29   #9
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Merită atât timp cât avem pentru cine, adică cine să merite.
Ajungi la concluzia că cât ai face nu e suficient sau mai mult persoanei ei îi vor veni nişte idei stupide şi anume că te are la mână. Că tu eşti dispus să faci orice pentru ea , iar ea nu va mai face nimic.
Aleks după cât bag seama văd că defapt ea a vrut să vină Gabi la ea,apoi sut! Ceva asemănător am păţit şi eu !! E trist apoi devine funny şi îţi dai seama că nici ea nu stie ce vrea şi zici STOP frate că mai vrei şi tu să trăieşti că dacă nu "o sugrumi" aha ai uitat-o ,dacă eşti toată ziua cu iubii in sus în jos iară nu e bine, şi dacă le impaci pe amăndouă tot nu e bine .
Concluzie atât cât nu stiu ce vor nici ele, e greu să creezi o lume în care să trăieşti până la nesfârsit, şi toate asta sub dorinţa iubiri pe care i-o porţi
bodyspeed is offline   Reply With Quote
Old 21-04-09, 09:29   #10
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ma nu mai fi rau, ca toata viata e un imens compromis...

discuta cu ea, incearca sa descosi problema, si inn cel mai rau caz...faci si tu ca ea

ideea de baza e ca aceste compromisuri sa fie reciproce si sa se compenseze intr-o oarecare masura, fara a afecta substantial persoanele implicate

daca ii faci la fel, o sa se supere, si atunci tu o sa-i zici " vezi cum e?" daca invata ceva din asta e bine, daca nu...
Bytzu is offline   Reply With Quote
Old 21-04-09, 10:00   #11
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Bytzu View Post
ideea de baza e ca aceste compromisuri sa fie reciproce si sa se compenseze intr-o oarecare masura, fara a afecta substantial persoanele implicate
Problema e ca fac incontinuu, dar o fac degeaba. Poftele mele nu se satisfac, ci doar ale ei.
Din acest motiv zic ca m-am cam saturat.
Din acest motiv spun ca o devin nitel mai egoist. Cu ea cel putin.
Cu urmatoarea... atat cat trebuie si in functie de cum se comporta.
Old 21-04-09, 11:57   #12
indianu

Stage 4

indianu's Avatar

Mie mi se pare ca te-ai indragostit.

Si ca sa fiu si on topic: Nu se merita, sau, daca tot le faci atunci sa fie cat mai putine.
indianu is offline   Reply With Quote
Old 21-04-09, 12:06   #13
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by Mustang View Post

Si eu zic ca ar trebui sa fim egoisti in relatiile de genul asta si sa ne satisfacem noi toate poftele, nevoile, fara sa ne pese de persoanele care nu stiu sa faca si ele la randul lor un compromis.

Voi ce spuneti?
de genul asta??? adica relatia voastra nu e la fel ca toate celalalte? are un anumit gen?

nevermind... cum spune nenea aleks :
Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Gabi mie mi se pare că indirect ţi-a sugerat să stai pe treaba ta în Bucureşti, chiar nu te-a rugat să te sacrifici, dimpotrivă, ţi-a desenat că nu e cazul să vii. Restul, motivele pentru care a făcut ea asta, sunt diverse şi numai voi le ştiţi, dar strict pe porţiunea povestită nu prea trebuie să te plângi că a acţionat după cum îţi şoptise indirect deja
nu te-a rugat nimeni sa faci asa ceva...si nici nu ti-a sugerat ca ar vrea sa vina sau ca ar fi foarte incantata daca ai putea sa te duci s-o iei...damn si sincera sa fiu nu inteleg de ce...insa la ce m-am gandit eu citind povestea ta (spune-mi daca gresesc) ea a preferat sa stea cu prietenii ei decat sa stea cu tinecam aici ar trebui sa-ti pui semne de intrebare...totusi sarbatorile se fac in familie si cu persoana iubita mai mult sau mai putin, dar mie asa mi se pare firesc... anyway eu ti-am mai zis ca gagica mi se pare un pic ciudatica, concluzia asta nu e trasa doar din cazul de fata, acum tu stii daca in cazul tau se merita sa faci sacrificii si compromisuri...vezi tu, nu seamana un om cu altul dar aminte o relatie... Mi se pare firesc ca la un moment dat sa faci compromisuri, de fapt toata lumea le face mai devreme sau mai tarziu in viata de zi cu zi nu numai intr-o relatie, dar daca nu-ti sunt "rasplatite" cu macar un zambet si o bucurie, nu vorbesc de lucruri mari, ceva marunt din care sa-ti dai seama ca nu le-ai facut degeaba si ca pt ea chiar conteaza pentru ce le mai faci Daca ar fi prima data cand te lovesti de asa ceva(in relatia cu ea) as zice...hai treaca,mearga... dar stii si tu foarte bine cum sta treaba, de fapt NU, tu stii cel mai bine...si ar trebuie sa tragi o _____ (linie) si pui lucrurile pe cantar ca sa-ti dai seama ce importanta da ea relatiei, compromisurilor si sacrificiilor pe care le depui
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 21-04-09, 12:18   #14
robisavage

Stage 5

robisavage's Avatar

credeam ca se merita, dar daca faci compromisuri ( fara sa sara feministele convinse pe mine ) fetele incep sa faca figuri , sa aibe pretentii si nu e bine deloc.
pacat ca nu mai pot fi indiferent cu persoana de langa mine, pentru ca atunci cand eram, o duceam mai bine.
robisavage is offline   Reply With Quote
Old 21-04-09, 12:22   #15
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by robisavage View Post
credeam ca se merita, dar daca faci compromisuri ( fara sa sara feministele convinse pe mine ) fetele incep sa faca figuri , sa aibe pretentii si nu e bine deloc.
pacat ca nu mai pot fi indiferent cu persoana de langa mine, pentru ca atunci cand eram, o duceam mai bine.
permite-mi sa te corectez putin, nu numai fetele incep sa faca figuri si fite cand vad ca sunt bagate in seama mai mult decat merita nici cu voi baietii nu mi-e rusine...asta nu depinde de sex ci de caracter... poate fi ea femeie sau nu, daca asa i se pare ca trebuie sa procedeze o s-o faca, pacat ca mai tarziu (daca) o sa-si dea seama ca de fapt nu a facut altceva decat sa indeparteze persoana de langa el/ea prin comportamentul infect
Sasha is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules