Tare subiectu'... Am trait s-o aud si pe asta... "Cum agăti un baiat (pentru fete)"... ).... Nu credeam ca e asa de greu incat trebuie un ghid... Cred ca noi suntem cel mai usor de citit (noi "baetii"). Daca vedem niste forme bine conturate prin geam suntem in limba... si va urmam ca "fraerii" vreo 3 semafoare...
Si din cate vad iar au ajuns sa vorbeasca doar baietii... fetele au tulit-o
dak vrei sa agatzi un tip care itzi place tre' stii s te faci frumoasa si s-i fii p plak ,pt k va veni singur la tine,pentru k desi nu vor sa recunoasca baietzii nu pot rezista unei fete frumoase :P (hac,parerea mea) ))))
pentru toata lumea este mai usor http://www.dating-guide.ro/index.php
treaba asta ii fainutza faceti-va un ciont si analizati daca avetzi cateva momente libere
...faca dracu...si asa abia birui cu hai cinci-u...p mess la mine e k in gara d nord citeodata
am impresia lately..daca unele d-soare si-ar da seama k nu poate sa se astepte sa l-i se vorbeasca frumos,daca ele nu vorbesc la fel...le-ar mere mult mai usor treaba.de obicei,daca m-i se pare cineva interesant,il fac sa ma respecte k om....si apoi vedem
pai...p profilul hi5 scrie cu ditamai litere "married" ...asa k asta nu e un obstacol nici k sa ai profil p acolo...nici k sa vrea lumea sa vorbeasca cu tine
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
Hehe...
De agatat nu e greu.
Mai greu cu pastratu.
Eu cel putin in ultimul timp (6 luni) daca raman cu vreuna pana ma culc de 2 ori cu ea maaaareee minune.
Ori ma sperii dimineata de aratarea de langa mine ori mi-e frica sa nu ma indragostesc de ea de buna ce a fost in pat ori mi-e lene sa mai iau una mika sa o invat cand vad ca nu stie nimic.
Am fost cam incoerent dar cine vrea intelege.
nu trixi, mie mi se pare penal topicul cum sa agati un baiat si cum sa agati o femeie, si vad ca numa amatori frecventeaza topicul, cu exceptii.
lucrurile astea se dobandesc prin experienta proprie si personala, nu printr-o carte, site, forum sau chat. poate eventual mai schimbi pareri cu un prieten, da nu cred ca cineva pe topicul asta a postat o reteta de succes la femei sau barbati. sunt niste pasi care trebuie urmati, studiat terenul, pregatit artilerie, incarcat armament, si la atac.