Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 23-07-09, 21:00   #1
DTH
2 Roti

Stage 5
 
DTH's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 6,411
Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]
Red face Totul despre sex !

M-am gandit sa deschid acest topic deoarece am folosit functia search si am observat ca nu este vre-un topic legat de acest subiect

Daca mai este si nu am cautat eu bine sau deranjeaza pe cineva ...rog moderatorii sa-l stearga.

Multumesc

-Sa trecem la subiect ...

La ce e bun sexul ?

1. Sexul te ajută să uiţi:

Oxitocina, supranumită hormonul dragostei, este cea care declanşează orgasmul şi are efect anestezic. Se pare că în momentele de maximă plăcere creierul este atât de relaxat, încât pentru câteva secunde nimic nu mai contează. Orgasmul simulat nu aduce astfel de beneficii.

2. Slăbeşte făcând sex :

În timpul unui act sexual se pierd minimum 200 de calorii. Adică în termeni mai exacţi poţi înlocui cu success o alergare de 15 minute cu o partidă de dragoste.

3. Simţurile olfactive cresc:

După o partidă de sex este eliberat hormonul prolactină, care, conform cercetătorilor, ajută la crearea de celule stem la nivelul creierului. Acestea produc noi neuroni care au efect în dezvoltarea sistemului olfactiv.

4. Sexul este un foarte bun antihistaminic:

Atunci când eşti răcit, îţi curge nasul, iar ochii îţi lăcrimează lasă cutiuţa cu medicamente. Se pare că tot sexul este cel mai bun remediu.

5. Sexul te protejează împotriva osteoporozei, a Alzhimerului şi a bolilor de inimă


Femeile care fac sex mai des beneficiază de o cantitate mai mare de estrogen (hormonul feminităţii) care le protejează contra osteoporozei, Alzhimerului şi a bolilor de inimă.

Voi ce credeti ? Argumentati ...
DTH is offline  
Old 24-07-09, 00:59   #2
3S-FE

Stage 5
 
3S-FE's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 413
Member of:
[FOTO]
Default Re: Totul despre sex !



din ce mi-ai spus tu aici ai zice ca sexul e vreun soi de leac babesc

Io zic asa, eu sunt un tip cu o multitudine de ocupatii, pasuni si hobby-uri, si cu toate astea sexul ramane de departe cel mai distractiv mod de a-mi petrece timpul, cand se iveste ocazia

De asemenea e un mod foarte rapid de a incheia o cearta cu iubita
3S-FE is offline  
Old 24-07-09, 01:20   #3
DTH
2 Roti

Stage 5
 
DTH's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 6,411
Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]
Default Re: Totul despre sex !

Quote:
Originally Posted by 3S-FE View Post


din ce mi-ai spus tu aici ai zice ca sexul e vreun soi de leac babesc

Io zic asa, eu sunt un tip cu o multitudine de ocupatii, pasuni si hobby-uri, si cu toate astea sexul ramane de departe cel mai distractiv mod de a-mi petrece timpul, cand se iveste ocazia

De asemenea e un mod foarte rapid de a incheia o cearta cu iubita

Nu eu am spus-o , eu doar am citit undeva si am postat

Asa este , este o metoda de a te impaca cu prietenul/a rapid


ON

Ceva pentru barbati ...

Ai fost respins ?


…nu este nicio problema! Exista multe alte femei care te vor dori candva, mai devreme sau mai tarziu.

Si totusi, o mica problema trebuie sa fie la mijloc, un motiv, cat de mic. Sa vedem cu ce ai fi putut gresi atat de mult incat sa ti se taie aripioarele ?

1.
Poate abordarea ta este gresita. Unele femei prefera replicile siropoase, de genul ” Parintii tai sigur sunt teroristi fiindca tu esti o bomba”, dar tind sa cred ca cele mai multe fug mancand pamantul cand aud astfel de complimente. Prin urmare, ai grija la ceea ce spui, se taxeaza orice greseala. In plus, naturaletea este de cele mai multe ori cea mai buna cale. Nu te chinui sa pari ceea ce nu esti.

2.
Fizicul tau lasa de dorit. Aceasta nu inseamna ca nu arati bine; pur si simplu nu esti genul ei. In timp ce unele dintre noi prefera barbatii “lucrati” maxim, altele se multumesc cu burta de bere. Daca esti ingrijit, curat, spalat, cu unghiile taiate si parfumat (nu obligatoriu) ai un mare avantaj. Daca esti total pe dos, nu te astepta la rezultate pozitive.

3.
Actualul iubit sau fostul iubit. Ambele pot constitui motive de respingere. Fie este implicata intr-o relatie si nu are de gand s-o puna in pericol, fie tocmai a iesit dintr-o relatie si are nevoie de o perioada de singuratate. Stiu ca poate parea un motiv fals, dar uneori femeile simt nevoia unei pauze; nu sunt simple vorbe spuse pentru a scapa de insistentele unui barbat.

4. Uneori te poti insela. Amabilitatea, felul in care te priveste, felul in care iti vorbeste, faptul ca te suna des, ca te invita in oras sau chiar la ea acasa nu inseamna intotdeauna ca te vrea in patul ei, gol. Se intampla deseori sa te inseli, poate si fiindca noi transmitem semnale usor gresite. Prin urmare nu te enerva, accepta realitatea dura.

5.
Cauta mai multa stabilitate financiara. Din pacate se intampla tot mai des sa auzim ca femeile frumoase cauta barbati cu putere financiara. Imaginea femeii blonde, prajite in solar, cu unghii false, silicon si botox alaturi de un barbat eventual grasut, cu o masina puternica si cu atitudine de patron este deja cunoscuta tuturor. De mentionat ca nu este in mod obligatoriu reala si corecta. Uneori aparentele inseala.

Tu ce parere ai? Care crezi ca sunt cele mai des intalnite motive pentru care barbatii sunt respinsi?
DTH is offline  
Old 24-07-09, 01:22   #4
B-32-TYC

Stage 5
 
B-32-TYC's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 528
Member of:
[DACIA]
Default Re: Totul despre sex !

mda..misto..pot sa dau si eu copy-paste de pe site
B-32-TYC is offline  
Old 24-07-09, 01:27   #5
DTH
2 Roti

Stage 5
 
DTH's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 6,411
Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]
Default Re: Totul despre sex !

Quote:
Originally Posted by B-32-TYC View Post
mda..misto..pot sa dau si eu copy-paste de pe site
In loc de offtopic ...mai bine nu postezi , daca tot esti interesat poti argumenta cu copy paste ...dar macar sa citesti inainte sa dai copy-paste

Ceva pentru femei


Da, din nefericire acesta este adevarul. Multe femei sunt complexate de felul in care arata; fie ca este vorba despre celulita (locul I, as spune), burta prea mare, aripioare, sani mici, sani mari, sani lasati, sani mai stiu eu cum, acesta este trista realitate. Ma enerveaza ca barbatii nu au asemenea complexe. Le au si ei pe ale lor, dar cu siguranta ii intrecem cu brio.

Daca suntem putin atenti in jur, vom observa mereu o femeie care are ceva de aranjat; ba este vorba de par, ba de machiaj, ba tragem de bluza sa nu se vada burtica, ba ne acoperim picioarele. Ganditi-va doar cate femei recurg la operatiile estetice. Si de ce? Este o competitie intre femei, intre sani mari si sani mici, intre funduri a la J.Lo si lipsuctii, intre buze a la EBA si buze comune. Complexele vin la pachet cu ceea ce vedem la TV, in reviste, pe net. Caci se promoveaza siluete suple, dar in acelasi timp cu forme bine conturate, chipuri angelice care tind spre perfectiune, funduri sau mai bine zis posterioare bombate dar fara pic de celulita, etc. . Mai nou se promoveaza toate acestea alaturi de un stil de viata sanatoas, fara excese, o viata plina de sport si, de predefat, asa cum ne-a lasat natura. Ei bine, din pacate nu merge asa; este nevoie de mana omului pentru a retusa ceea ce consideram noi ca natura a gresit. Aici intervin chirurgii, saloanele de infrumusetare, cabinetele in care beneficiezi de cele mai ciudate tratamente care iti vor garanta corpul dorit. Sexul frumos trebuie mereu sa fie bine pus la punct; pentru ca barbatii buni (fiecare stabileste criteriile dupa propriile interese) sunt putini, pentru ca femeile sunt multe, pentru ca inaintam in varsta si ni se pare ca viata va fi mai usoara si mai frumoasa dupa ce vom arata ca fetele din reviste. Dar stiti care e necazul? Ca niciodata nu vom arata asa; imaginile pe care le avem in cap nu exista din simplul motiv ca perfectiunea nu exista. Iar obsesia pentru perfectiune ne va face sa vrem tot mai mult. Azi rezolvam buza inferioara, maine sanii, poimaine vaginul si tot asa.

Complexele nu fac decat sa ne inhibe in ceea ce priveste viata sociala si cea intima. Caci totul este in stransa legatura. Cum sa ne bucuram de sex daca nu putem sa ne acceptam corpul? Cum putem sa facem o impresie buna altora daca noi insene ne privim cu neicredere?

Bineintele ca exista cazuri in care complexele exista din motive intemeiate si atunci este absolut firesc sa facem tot posibilul pentru a indrepta ceea ce este necesar, dar de cele mai multe ori exageram, adoptam atitudini si luam decizii care intr-un final se pot dovedi a fi gresite sau pur si simplu fara sens.

Probabil ca diferenta dintre sexe ne face pe noi sa suferim mai mult decat barbatii atunci cand vine vorba despre aspectul fizic; dar totusi consider ca un rol important il are si imaginea promovata zilnic, peste tot; o imagine a femeii perfecte. Este bine sa ne ingrijim, sa fim atente la detalii, dar de asemenea este bine sa stim cand sa ne oprim, cand eforturile noastre depasesc limitele firescului, cand toata viata noastra se invarte in jurul unui fizic perfect, cand sanatatea ne este pusa in pericol.

Spun aceste lucruri fiindca nu putine sunt femeile care isi pierd timpul, energia, banii si sanatatea cu probleme care de fapt nu exista.
DTH is offline  
Old 24-07-09, 01:29   #6
B-32-TYC

Stage 5
 
B-32-TYC's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 528
Member of:
[DACIA]
Default Re: Totul despre sex !

mda..femeile..

nu putem traii cu ele, dar nici fara

I love femeia
B-32-TYC is offline  
Old 24-07-09, 01:52   #7
morpheusmaster

Stage 5
 
morpheusmaster's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,966
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: Totul despre sex !

Ca tot suntem pe 4tuning...sugerez si eu o treaba...cele mai bune masini pentru sex...pozitii in masina...etc etc ceva mai interesant decat copy paste'uri dp alte siteuri...ceva mai la obiect...mai crispy Nu zic ca ai gresit cu ce ai scris MDB...but let's make it intresting
morpheusmaster is offline  
Old 24-07-09, 01:59   #8
DTH
2 Roti

Stage 5
 
DTH's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 6,411
Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]
Default Re: Totul despre sex !

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Ca tot suntem pe 4tuning...sugerez si eu o treaba...cele mai bune masini pentru sex...pozitii in masina...etc etc ceva mai interesant decat copy paste'uri dp alte siteuri...ceva mai la obiect...mai crispy Nu zic ca ai gresit cu ce ai scris MDB...but let's make it intresting
No problem , tocmai asta era si ideea sa mai vina si altii cu idei ca pe mine la ora asta ma cam bate forumu idee foarte buna .

Fa-l interesant si fii tu primul care "dezvirgineaza" ideea cu "masini pentru sex/pozitii in masini "
DTH is offline  
Old 24-07-09, 02:06   #9
morpheusmaster

Stage 5
 
morpheusmaster's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,966
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: Totul despre sex !

Top tips (funny ones)
Daca vrei sex in masina nu fa urmatoarele:
1) Nu iti lua Seicento...cam greu dar nu imposibil...
2) Nu ii scoate bancheta spate si nu ii pune pe fata scaune sport...atunci chiar e imposibil sau no...eu tot spun ca e imposibil ) totusi exista o posibilitate dar e prea yoga pozitia

Am auzit ca Loganu MCV face furori la capitolul dormitor mobil asteptam pareri de la Golanasi sau Golanasi MCVisti
morpheusmaster is offline  
Old 24-07-09, 03:45   #10
cRbL


Stage 5
 
cRbL's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,818
Member of:
[Moderators]
[FOTO]
[4Tuning International]
Default Re: Totul despre sex !

cea mai buna intrebuintare pentru sex este eliberarea de stres
cRbL is offline  
Old 24-07-09, 07:51   #11
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Totul despre sex !

Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby View Post
2. Slăbeşte făcând sex :
În timpul unui act sexual se pierd minimum 200 de calorii. Adică în termeni mai exacţi poţi înlocui cu success o alergare de 15 minute cu o partidă de dragoste.
Depinde de organism. Myth - BUSTED.

Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby
Fizicul tau lasa de dorit. Aceasta nu inseamna ca nu arati bine; pur si simplu nu esti genul ei. In timp ce unele dintre noi prefera barbatii “lucrati” maxim, altele se multumesc cu burta de bere. Daca esti ingrijit, curat, spalat, cu unghiile taiate si parfumat (nu obligatoriu) ai un mare avantaj. Daca esti total pe dos, nu te astepta la rezultate pozitive.
Horse shit! Nimeni nu se uita la tine daca ai o burta care se vede prin tricou.
Poti sa fii extraordinar de ingrijit... Provoaca de multe ori repulsie.

Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby
Actualul iubit sau fostul iubit. Ambele pot constitui motive de respingere. Fie este implicata intr-o relatie si nu are de gand s-o puna in pericol, fie tocmai a iesit dintr-o relatie si are nevoie de o perioada de singuratate. Stiu ca poate parea un motiv fals, dar uneori femeile simt nevoia unei pauze; nu sunt simple vorbe spuse pentru a scapa de insistentele unui barbat.
Ba da.
Mustang is offline  
Old 24-07-09, 10:22   #12
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5
 
Khalis's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 933
Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Default Re: Totul despre sex !

@morpheus: a mai fost un topic cu asa ceva... o luam de la capat cu masinile si sexul? https://forum.4tuning.ro/28-femei/195...-dragoste.html
Khalis is offline  
Old 25-07-09, 14:09   #13
apache

Stage 5
 
apache's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,150
Default Re: Totul despre sex !

Quote:
Originally Posted by cRbL View Post
cea mai buna intrebuintare pentru sex este eliberarea de stres
cea mai buna intrebuintare pentru sex e sa faci copii iti spun eu sigur
apache is offline  
Old 25-07-09, 16:45   #14
cRbL


Stage 5
 
cRbL's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,818
Member of:
[Moderators]
[FOTO]
[4Tuning International]
Default Re: Totul despre sex !

@apache, nu nu, nu e combinatie, criza, alea alea )
cRbL is offline  
Old 25-07-09, 18:22   #15
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Totul despre sex !

Quote:
Originally Posted by apache View Post
cea mai buna intrebuintare pentru sex e sa faci copii iti spun eu sigur
Din punctul meu de vedere - asta e ultimul lucru pentru care trebuie sa faci sex. Momentan.
Mustang is offline  
Closed Thread


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +2. The time now is 00:08.


- Copyright 2024 4Tuning