Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Ce avetzi ma cu fata?Ce nu va place la ea?Saritzi totzi cu gura pe ea!O fi ea parte \"din sexul slab\" dar sa nu uitatzi ca poate e mai desteapta ca multi dintre noi!
Si sa nu uitatzi ca`n spatele unui barbat puternic sa o femeie si mai puternica,asa ca GO GO GO Flaviutza!
Asta e opinia mea...Scurt si la obiect!Cui nu`i place bine,cui ii place tot bine!
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"CRy_STy\"
Ce avetzi ma cu fata?Ce nu va place la ea?Saritzi totzi cu gura pe ea!O fi ea parte \"din sexul slab\" dar sa nu uitatzi ca poate e mai desteapta ca multi dintre noi!
Si sa nu uitatzi ca`n spatele unui barbat puternic sa o femeie si mai puternica,asa ca GO GO GO Flaviutza!
Asta e opinia mea...Scurt si la obiect!Cui nu`i place bine,cui ii place tot bine!
Cand un barbat desconsidera femeile se cheama misogin, iar cand femeile iau exemplul tau ...
Cred ca exagerezi si nu asa se ia pararea cuiva.
Esti urata? Ai complexe? De ce esti asa de feminista? Observ ca faci discriminari fapt pe care in ciuda discutilor aprinse altii nu si l-au permis?
care e modul tau de gandire?
Cand un barbat desconsidera femeile se cheama misogin, iar cand femeile iau exemplul tau ...
Cred ca exagerezi si nu asa se ia pararea cuiva.
Esti urata? Ai complexe? De ce esti asa de feminista? Observ ca faci discriminari fapt pe care in ciuda discutilor aprinse altii nu si l-au permis?
care e modul tau de gandire?
CRy_STy este baiat ,tipa din poza este prietena lui daca nu ma insel
Reformuleaza postul!
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Daca pe tine te reprezinta imaginea unei fete, eu nu am de unde sa te cunosc.
Era o pozitie ciudata oricum.
Nu m-ai jignit si nici eu nu vreau sa aduc acuze gratuite.
Nu mi se pare normal sa fie atacata o fata in felul asta si iau apararea ei fara ca sa o cunosc fizic.
Va rog mai multa decenta!
Moderatorul ce face incurajeaza asta sau e spectator?