Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HONDA - ACURA > Alte discutii Honda - Acura

Reply

Thread Tools
Old 02-09-08, 00:50   #1
Jdm-Motors

Stage 4

Jdm-Motors's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Intamplari placute sau amuzante cu Honda

Honda e o marca noua pentru romani,mai ales pentru cei care nu vad decat TDI si TDI in fata ochilor.Cred ca fiecare are cate o patanie amuzanta cu Honda lui asa ca hai s-o facem cunoscuta si celorlalti.

Incep eu primul,acum cativa ani se mutase un roman in oras si cum nu stia el prea multe despre cum merg lucrurile,nu avea nici masina,nici limba prea bine se ofera tata sa-l ajute.Zis si facut,il suna tata si ii spune ca la ora x il asteapta in locul x sa se intalneasca si sa mearga nu stiu unde,ala curios il intreaba pe tata cu ce o sa vina,tata pasnic ii raspunde ca o sa vina cu o HONDA rosie , la care omul consternat si f agitat pe un ton suparat: PAI CUM TU VII CU MOTOCICLETA??? la care tata a inceput sa rada si sa ii spuna ca Honda face si masini nu numai motociclete

Eu am mai avut o patanie cu un roman ce zicea ca Honda mea seamana mult cu Passatul si ca de asta lui nu ii place

Am mai auzit unii Hondari ca le sunt confundati bolizii cu cielo,voi vi s-a intamplat asa ceva?
Old 02-09-08, 01:28   #2
!41!
Banned

Stage 5

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Honda]
Default Re: Intamplari placute sau amuzante cu Honda

in arad nu sant decat 2 prelude gen 4 si nu prea stie lumea cum e cu ele
am primit intrebari de genu :
ce i asta maseratti?
e diesel masina?
chiar sapt trecuta zicea cineva ... da-te incolo ca faci afaceri cu droguri de ai asa masina adevarul e ca la 1700 de euro cat am dat pe ea tre sa fiu ceva mare smecher prin zona

Last edited by !41!; 02-09-08 at 01:31.
!41! is offline   Reply With Quote
Old 02-09-08, 12:20   #3
maharvey

Stage 3

maharvey's Avatar

si pe mine m-au intrebat cativa daca e diesel sau ... ce e
btw, e un civic eg6 vti
maharvey is offline   Reply With Quote
Old 02-09-08, 19:56   #4
hmi10494
Honda Driver

Stage 3

hmi10494's Avatar

Member of:
[Honda]

pe mine m-a oprit un domn politist sa-mi zica : " Buna seara, actele la control... sa vad si eu ce masina esta aceasta, ca am facut pariu cu colegu de tura ca e golf tunat. "

2008 Honda Hornet - power commander, full exhaust LeoVince, ghidon, scarite, mansoane, capete ghidon, oglinzi Rizoma, Talon sprocket gold, lant RK gold, furca intarita, filtru sport K&N.

'92 Honda Civic HB - work in progress
'92 Honda Civic 4D - short ram INJEN + filtru INJEN, header + exhaust, decat pipe, brake disks Tarox G88 + pads Tarox.

hmi10494 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-08, 16:23   #5
sKyNeT

Stage 5

sKyNeT's Avatar

Member of:
[Honda]
[NoSpeedLimit Romania Club]

cea mai tare intrebare: ce model de hyundai e ??? iar cu dieselul sa nu mai vorbesc.
sKyNeT is offline   Reply With Quote
Old 08-09-08, 16:56   #6
yulasinio
Honda Driver

Stage 5

yulasinio's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]

Am avut exact aceleasi intrebari (aceeasi discutie) cu aproape toti de prin ro care nu aveau de a face cu masinile....

Ei: E chip-uita masina?
Eu: Da, ce e diesel?
Ei: Pai nu e diesel?
Eu: Nu e benzina...
Ei: Pai si ce motor ai de...aici fiecare zicea cum vroia 1,6; 2.0, 2.2 putin au fost cei care ziceau 1.8
Ei: Pai si cati cai are?
Eu: Pai din fabrica ar trebui sa aiba 180 dar cred ca au murit cativa de acum 14 ani
Ei: Pai si ce ai pus pe ea?
Eu: Toba, Filtru, bla, bla bla
Ei: Pai si acum cat scoate cu toate astea?
Eu: Nu stiu sa zic (asteptam raspunsurile lor)
Ei: Aici au inceput toti sa bage in ele iar eu ii lasam asa... 200CP, 210...unul a zis chiar 240CP

La un moment dat asa ma plictiseam de ii lasam sa abereze ce vroiau ei.