merita sa iti cumperi o alfa 145-146 din '95-'96, motor 1,4-1,6 boxer pe la 1000 de euro?
as vrea sa stiu daca are euro 2?
ma bate gandu' sa imi iau, dar as vrea sa stiu daca ma bucur de ea sau mai mult fug sa o repar?
mersi!
__________________ DE CE SA BEI SI SA CONDUCI, CAND POTI SA FUMEZI SI SA ZBORI
Fiabilitatea proasta a Alfelor este doar o LEGENDA !
Eu detin 2 Alfe , 164 (1990) si 155 (1994) si sunt super multumit de amandoua...
Si pot sa spun ca am facut drumuri , cu 164 am facut vreo 40.000 Km de cand o am , cu 155 cam 5000 Km si nu am avut NICI o problema !
salutare tuturor! Am un alfa 166 2,0 i si sunt tare multumit de ea.De fapt..sincer sa fiu am tot incercat mai tot felul de masini, de la Nissan Almera pana la Bmw sau Ford Focus...dar parca nimic nu se compara cu Alfa. As avea totusi o intrebare pentru voi care sunteti mai experimentati decat mine la Alfite.....De ce la viteza mare (cam 160 - 170) se simte un puternic miros de pneuri incinse? Poate fi oare de la ambreiaj? Masina are zvac si scartaie rotile pana chiar si in viteza a III-a dar totusi la viteza mare simt in habitaclu un miros de pneuri incinse...Precizez ca am verificat masina si nu are nimic....Please astept comentarii si sugestii de orice natura..
Multa bafta tuturor!