Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ALFA ROMEO > Alte discutii Alfa Romeo

Reply

Thread Tools
Old 18-04-08, 20:15   #1
CosMinu_a4ever

Stage 2

Default alegere: alfa 156 1.9 jtd 2001 versus vw golf 4

Am nevoie de ajutor pt ca am o mare dilema, si anume: am niste banuti si as vrea sa mi iau o alfa 156 1.9 jtd de prin 2001, dar multi imi spun ca nu se merita ca sunt rele ca si motorizare si se si intretin greu si mai bine ar fi sa ma axez pe o nemtoaica (un golf 4), care ii mai buna dintre aceste 2 masini, eu sincer as vrea o alfa dar sincer ma cam demoralizeaza lumea din jur si nu stiu ce sa fac. Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi!!!!!
CosMinu_a4ever is offline   Reply With Quote
Old 18-04-08, 20:20   #2
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
Default Re: alegere

Quote:
Originally Posted by CosMinu_a4ever View Post
Am nevoie de ajutor pt ca am o mare dilema, si anume: am niste banuti si as vrea sa mi iau o alfa 156 1.9 jtd de prin 2001, dar multi imi spun ca nu se merita ca sunt rele ca si motorizare si se si intretin greu si mai bine ar fi sa ma axez pe o nemtoaica (un golf 4), care ii mai buna dintre aceste 2 masini, eu sincer as vrea o alfa dar sincer ma cam demoralizeaza lumea din jur si nu stiu ce sa fac. Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi!!!!!
nu stau sa laud alfa acuma. dar cine ishi ia mashina tu sau lumea din jur? asa am patit si eu da mi`am ascultat "inima" mai mult decat creieru
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 18-04-08, 20:26   #3
CosMinu_a4ever

Stage 2

Si cred ca nu ti-a parut rau de alegerea facuta, sincer pe mine ma atrage foarte mult alfa 156, dar problema e ca nu prea stiu multe despre ea si de costurile de intretinere pe cand la un golf as stii mai multe lucruri, acuma sincer mai astept niste pareri si astept saptamana viitoare sa vad ce o sa mi iau.
Old 19-04-08, 16:39   #4
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by CosMinu_a4ever View Post
Si cred ca nu ti-a parut rau de alegerea facuta, sincer pe mine ma atrage foarte mult alfa 156, dar problema e ca nu prea stiu multe despre ea si de costurile de intretinere pe cand la un golf as stii mai multe lucruri, acuma sincer mai astept niste pareri si astept saptamana viitoare sa vad ce o sa mi iau.
acume sincer cred ca e mai greu cu intretinerea la 156 fatza de un golf. dar nici nu e de speriat. sa ne spui ce ai ales
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 19-04-08, 18:21   #5
CosMinu_a4ever

Stage 2

dar ce inseamna mai greu cu intretinerea.daca stie cineva cam cu ce masina nemteasca concureaza la intretinere un alfa 156 1.9 jtd?
ca as vrea sa mi fac niste calcule sa vad pe ce sa ma axez si sunt presat si de timp pt ca io as vrea sapt viitoare sa ma duc in germania si vreau sa vad ce sa aleg si ce e mai bine pt mine.p.s. mersi celor care mi au raspuns pana acum
Old 16-05-08, 23:54   #6
CosMinu_a4ever

Stage 2

cineva m-a rugat sa-i spun ce am ales dintre alfa si golf 4, acuma pot sa-i raspund: golf 4, sper sa fi facut o alegere buna.
- Copyright 2026 4Tuning -