Re: Alfa Romeo Giulia Sprint GT (Veloce) '64-'68
Salut Catalin ,poate ne-am mai auzit ,dar felicitari pt. masina ,poate pui niste poze ,exista un Gt 1300 junior (scalino) 1968 in Sinaia e complet dar foarte degradat de rugina ,proprietarul crede ca are o comoara ,viseaza ca o sa-i dea Alfa Romeo o masina noua pe ea ,a avut la schimb o Dacie noua etc. E galbena si sta intr-o curte aproape de drumul principal la intrarea in oras pe partea stg ,dar nu se vede din strada trebuie mers pe o poteca 15-20 m ,nu mai stiu exact pt. ca am vazut-o de mult ,5-6 ani in urma ,dar mai exista ,pt. ca a fost un prieten anul asta si a vazut-o.
A mai fost una prin zona Drumul Gazarului ,rosie a unui colonel de securitate obosita si aceea ,vroia 3000 $ avea talon cu 5bxxx ,a disparut din zona.
Piese gasesti pe eBay ,dar cele de caroserie sunt rare si scumpe.
Mai bine cumperi una intreaga ,se poate inmatricula ca vehicul istoric si iesi mai ieftin ,si mai bine ,decat sa incerci o restaurare mai ales daca nu ai caroseria buna.
E una de vanzare pe Retromobil cu 12000 euro ,era acum cativa ani de vanzare in Cluj cu 3000,a ajuns in Pitesti ,i s-a pus motor si interior de 1750 (frumos) pacat de capacele alea de roti de Dacie ,din talcioc...
|