Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ALFA ROMEO > Alte discutii Alfa Romeo

Reply

Thread Tools
Old 31-10-07, 10:32   #1
kta

Stage 3

Default Alfa Romeo Giulia Sprint GT (Veloce) '64-'68

Caut piese pentru acest model de masina. Orice informatii despre masini de vanzare, epave vazute pe strazi, sau informatii de orice fel sunt binevenite.

Va multumesc,
Catalin
kta is offline   Reply With Quote
Old 31-10-07, 12:38   #2
alfacorse

Stage 2

alfacorse's Avatar

Default Re: Alfa Romeo Giulia Sprint GT (Veloce) '64-'68

Salut Catalin ,poate ne-am mai auzit ,dar felicitari pt. masina ,poate pui niste poze ,exista un Gt 1300 junior (scalino) 1968 in Sinaia e complet dar foarte degradat de rugina ,proprietarul crede ca are o comoara ,viseaza ca o sa-i dea Alfa Romeo o masina noua pe ea ,a avut la schimb o Dacie noua etc. E galbena si sta intr-o curte aproape de drumul principal la intrarea in oras pe partea stg ,dar nu se vede din strada trebuie mers pe o poteca 15-20 m ,nu mai stiu exact pt. ca am vazut-o de mult ,5-6 ani in urma ,dar mai exista ,pt. ca a fost un prieten anul asta si a vazut-o.
A mai fost una prin zona Drumul Gazarului ,rosie a unui colonel de securitate obosita si aceea ,vroia 3000 $ avea talon cu 5bxxx ,a disparut din zona.
Piese gasesti pe eBay ,dar cele de caroserie sunt rare si scumpe.
Mai bine cumperi una intreaga ,se poate inmatricula ca vehicul istoric si iesi mai ieftin ,si mai bine ,decat sa incerci o restaurare mai ales daca nu ai caroseria buna.
E una de vanzare pe Retromobil cu 12000 euro ,era acum cativa ani de vanzare in Cluj cu 3000,a ajuns in Pitesti ,i s-a pus motor si interior de 1750 (frumos) pacat de capacele alea de roti de Dacie ,din talcioc...
alfacorse is offline   Reply With Quote
Old 31-10-07, 12:56   #3
kta

Stage 3

Le stiu pe toate 3: cea din Sinaia, cea care a fost prin Gazarului, si cea de 12k

Vad ca e ceva comun la toti proprietarii, sa ceara enorm pe niste epave (cea de 12 mii nu e, dar pretul e foarte exagerat).

Multumesc oricum.
Old 31-10-07, 14:22   #4
alfacorse

Stage 2

alfacorse's Avatar

Cam ce piese ti-ar trebui Catalin si mai ales pt. ce (daca nu te superi sau nu e secret) ?. Eu am o masina ca cea descrisa de tine,probabil ca o stii-B69GTV de la Retromobil ,si m-ai facut curios.Probabil ca te si pot ajuta macar cu sfaturi ,pt. ca am 7 ani de cand sunt proprietar.(Foarte satisfacut de look si handling un pic nedumerit de mersul cam lent in linie dreapta !)
Serban Enache
Old 01-11-07, 08:59   #5
kta

Stage 3

Intr-adevar am vorbit acum cativa ani cu dumneavoastra, atunci cand am cumparat din Braila un Sprint GT din 64. Poate vi-l amintiti, cel cu bot modificat (de Dacia). Anul acesta am inceput sa mai lucrez la ea. Am reusit sa o curat de vopsea si chit (cantitati impresionante). Am cumparat si un bot din fibra de sticla pentru ea.

In principiu imi trebuie multe, dar cel mai importante sunt geamurile (parbrizele de fapt).

Va cunosc masina, din poze de fapt. Impresionanta

Cam asa arata acum:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00005.JPG
Views:	154
Size:	73.5 KB
ID:	381327   Click image for larger version

Name:	DSC00051.JPG
Views:	118
Size:	857.8 KB
ID:	381329  
Old 03-11-07, 22:02   #6
alfacorse

Stage 2

alfacorse's Avatar

Salut Catalin,pt parbrize incearca la Augsburg mie mi-au adus un parbriz de Fiat 124 spider. Se gasesc din cand in cand si pe ebay dar sunt persoane fizice si e greu de expediat. In general oamenii scriu ca trebuie sa te duci sa le iei.Mai incearca la colonelul ,pe Gazarului, se lauda ca are parbrize statea la et 2 la scara unde era masina ,ma "imprietenisem" cu el si mi-a aratat o multime de piese la subsol ,din pacate asta se intampla in 2000 si de atunci nu am mai dat de el.Daca vrei putem face o tentativa.
Succes cu restaurarea.
Serban
Old 06-11-07, 11:59   #7
alexalfa

Stage 5

alexalfa's Avatar

Salut ! @kta ai un mesaj privat de la mine . Poate i-ti este de folos ceea ce contine . Succes !
alexalfa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -