Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ALFA ROMEO > Alte discutii Alfa Romeo

Reply
 
Thread Tools
Old 28-06-13, 16:25   #1
alex147

Stock
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 7
Default Consum ridicat la Alfa Romeo?

Ca sunt "proaste", costă o groază de bani întreținerea și se și depreciază repede, deja știm că se spune - în necunoștință de cauză - despre Alfa Romeo; dar, treaba cu un consum ridicat?
Eu am o Alfa 147 2.0 Selespeed 150 CP ca prima mașină, nu trebuie să mai precizez câte "sfaturi" am primit împotriva acestei decizii...că nu e fiabilă, că e scumpă la piese, consumă mult...etc. Acum, înainte să mă hotărăsc, m-am interesat ce părere au proprietarii despre Alfa Romeo si am găsit că, în general, există decât o singură categorie de proprietari când vine vorba de Alfa Romeo: oameni îndrăgostiți de mașina lor. Indiferent că le-a facut probleme, oamenii își iubesc mașina. Spre exemplu, eu am probleme cu a mea, dar mă gândesc sa le rezolv, nu să o vând. Are ceva "aparte"...
Si acum, ca să mă întorc la subiect, despre consum... Mie nu mi se pare exagerat, având in vedere cei 150 CP, sunetul pe care îl scoate, senzația la volan, etc. Bineînțeles, există oameni învățați cu motoare Diesel si condus 100% economic, așa că pentru a avea un răspuns concret data următoare când mă contrazic cu ei, despre consum, pun următoarea întrebare: câți kilometri fac PROPRIETARII de Alfa Romeo 147 cu motor de 2.0 cu un plin de benzină?
alex147 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -