Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN

VOLKSWAGEN Forum VW - dedicat posesorilor de VW: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply
 
Thread Tools
Old 27-03-21, 22:29   #1
OxiKid

Stock
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default Golf 5 , 1.9 TDI bxe 2006, probleme fum alb

Va salut!
Īntāmpin o problema foarte neplăcuta la golful meu 5, motor bxe 1.9 TDI 2006.
Am luat mașina de curānd din Germania, are 240000 de km. Am fost mulțumit nevoie mare de achiziție dar in urma cu cāteva zile au īnceput problemele. Și spun probleme deoarece mașina scoate un fum alb foarte deranjant care īmi ca-mi da bătăi de cap.

Problema sta in felul următor: cānd turez mașina pe loc, undeva la 2000, 2200 de turații, īmi scoate un fum alb. Tot așa și cānd trec din treapta unu de viteze in treapta a doua, la fel, același nor de fum care rămāne in urma mea. Dacă cresc viteza și schimb in a treia , sau mai mult, nu mai scoate sau cel puțin nu īl mai văd in oglinda. La fel și cānd mașina este rece, la prima cheie si la turații pe loc, nu scoate.. abia după aproximativ 10 min de la pornire, după ce se īncălzește un pic, īncepe sa-și facă apariția acel fum.
Vreau sa precizez ca in urma cu o săptămāna am schimbat distribuția, filtrele și uleiul și ca o rezolvare pentru acest incevenient, am schimbat inelele acelea din cauciuc de la injectoare și garniturile din pompa tandem, dar in zadar.

As avea și doua video-uri dar nu știu dacă am permisiunea de a le posta. O sa īncerc ulterior o editare la acest post și dacă este posibil, o sa le adaug.
Aștept cu īntețesc orice informație m-ar ajuta sa remediez aceasta neplăcuta problema. Va mulțumesc!

Ps. Sper ca nu am greșit făcānd un nou topic pe aceasta problema dar nu am găsit o rezolvate pentru problema mea in celelalte rubrici.
Mulțumesc!
OxiKid is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -