Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 03-10-08, 15:11   #1
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Post "Japonezele",se merita la noi?

Ce experiente aveti cu intretinerea unei masini japoneze?
Sunt pe cale sa-mi cumpar o Celica '95,insa un simplu sondaj la un magazin de piese auto m-a bulversatiese cu pret dublu decat normal.Justificarea vanzatorilor a fost: "pai cate masini de alea vezi pe strazi dom'le ?"
Old 05-10-08, 20:46   #2
raduku

Stage 5

raduku's Avatar

Default Re: "Japonezele",se merita la noi?

Pentru asta exista internetul.Eu personal cumpar piese la Suzuki din Grecia,iar 40 de euro pt un cap de planetara,plus 18 euro cheltuieli de transport,nu mi se pare un pret mare.
Masinile japoneze stau foarte bine la fiabilitate,si asta iti spun ca este perfect adevarat.
Masinuta mea are 195.000 km si sunt foarte multumit de ea.Partea electrica este perfecta,merge orice buton si orice indicator de la bord.Motorul nu da semne de uzura,nu mananca ulei si trage bine.Pana sa iau masina nu eram prea convins de marcile japoneze in general,dar de acuma incolo numai japoneze o sa cumpar.
Old 05-10-08, 20:58   #3
adu89

Stage 5

adu89's Avatar

Member of:
[VW]

eu am un crx din 89 de care sunt super multumit,e drept ca am doar 2 luni de cand il conduc.masina are in jur de 270 de mii de km,nu papa gram de ulei (merg si tare,nu numai "batraneste" ),piese gasesc destul de usor(bine,nu ca la un vw,opel sau alte marci intalnite pe toate drumurile) dar gasesc Japonezele au un cost de intretinere un pic mai mare,insa parerea mea e ca se merita sa-ti iei una.cateva motive: nu gasesti asa multe pe strazi,fiabilitatea pentru care sunt renumite,sportivitatea pentru care au fost mereu recunoscute.si daca tot iti iei celica,parerea mea e sa iei turbo,aspirat nu prea se mai merita bafta

ps: piesele nu cad asa de des ca la alte masini,so gor 4 it
adu89 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-08, 20:02   #4
Klez

Stage 3

Klez's Avatar

Vrei sa-ti iei Japoneza? Baga mare si-ti ia ca se merita. Eu am un Mitsu Pajero de 6 ani pe care l-am calcat prin toate padurile zonei. Merge foarte bine si acuma, piesele-s putin mai scumpe deoarece sunt pe original, nu prea sunt facute de producatori. Si o piesa de Golf 4 daca ar fi sa o iei pe original si normal ca ti se pare scumpa, dar daca te gandesti si la fiabilitatea in timp... altfel...
Klez is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -