Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 13-08-08, 18:09   #1
boy_wonder

Stage 5

boy_wonder's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Fia GT restricţioneaza traficul în Capitală

În perioada 22 - 24 august Palatul Parlamentului va fi gazda unui eveniment mult aşteptat de către pasionaţii motorsportului, Bucharest City Challenge 2008. Cursa se va desfăşura pe traseul Bulevardul Naţiunilor Unite, Strada Izvor, Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Libertăţii.

Restricţiile vor începe din data de 15 august şi se vor aplica atât pentru maşini, cât şi pentru pietoni, impunând astfel limitări de trafic pe câteva artere din centrul Capitalei.

În perioada 15.08-18.08.2008 se va organiza circulaţia în sens unic pe următoarele artere:

- Bd. Libertatii, între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite;
- Bd. Naţiunilor Unite, între Bd. Libertăţii şi Str. Bogdan Petriceicu Haşdeu;
- Str. Izvor, între Str. Bogdan Petriceicu Haşdeu şi Piaţa Arsenalului;
- Calea 13 Septembrie, între Piaţa Arsenalului şi Bd. Libertăţii;

Până pe 15 august, în intervalul orar 22.00-6.00 se va termina montarea parapeţilor de beton care vor delimita traseul din jurul Palatului Parlamentului, urmând ca în perioada 15.08-18.08.2008, circulaţia auto în zonă să se facă pe un singur sens.

În perioada 19-26 august 2008 va fi închis traficul pe următoarele artere:
- Bd. Libertăţii, între Splaiul Independenţei şi Piaţa Coşbuc;
- Calea 13 Septembrie, între Şos. Pandurilor şi Bd. Libertăţii;
- Str. Izvor, între Piaţa Arsenalului şi Str. Bogdan Petriceicu Haşdeu;
- Bd. Naţiunilor Unite, între Str. Bogdan Petriceicu Haşdeu şi Splaiul Independenţei;
- Str. Bogdan Petriceicu Haşdeu, între Bd. Naţiunilor Unite şi Splaiul Independenţei;
- Bd. Unirii, între Piaţa Constituţiei şi Splaiul Independenţei;
- Str.Uranus, între Calea 13 Septembrie şi Str. Sabinelor;
- Str. Dr. Staicovici, între Str. Dr.Pasteur şi Str. Izvor;

Între 27.08.- 07.09.2008, între orele 22.00-06.00, vor fi lucrări de demontare şi încărcare a blocurilor de beton, zona de lucru în carosabil fiind semnalizată cu balize şi indicatoare.

Lucrările pentru delimitarea traseului şi menţinerea siguranţei atât pentru participanţi cât şi pentru spectatori vor consta în montarea de parapeţi de beton şi realizarea gardurilor de protecţie executate din plasă de sârmă.

Parapeţii de protecţie se vor amplasa la marginea bordurilor, trotuarelor sau spaţiilor verzi şi vor fi semnalizate corespunzător. Circulaţia pietonilor va fi permisă pe această perioadă, excepţie făcând perioada 19-26 august când circulaţia în zonă este oprită.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	15_BERTOLINI_PICCINI.jpg
Views:	796
Size:	737.2 KB
ID:	615258  
Old 13-08-08, 18:30   #2
norbi_bidi

Stage 5

norbi_bidi's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[KIA]
Default Re: Fia GT restricţioneaza traficul în Capitală

pacat ca nu stau in bucuresti
norbi_bidi is offline   Reply With Quote
Old 13-08-08, 20:26   #3
cryssl

Stage 5

cryssl's Avatar

Member of:
[4Rally]

pfff...eu am venit azi de la buc..e crima ce o sa fie acolo :-< pacat ca nu o sa pot veni..dar ma satur cu tv'u
cryssl is offline   Reply With Quote
Old 13-08-08, 21:26   #4
Marius_mym89

Stage 5

Member of:
[VW]

...norocu' meu ca nu sunt din bucuresti si asa e infernal traficul acum va fi si mai si .....o sa stau la TV si o sa urmaresc cursa...desi era alta senzatie live...
Marius_mym89 is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 01:28   #5
SV25MBN
Chevrolet Driver

Stage 5

SV25MBN's Avatar

Member of:
[Opel]
[CHEVROLET]

Ghinionul meu ca iar ma intorc in Bucuresti dupa ce se termina evenimentul..si o sa apuc doar sa vad alea montate, si atat.. fara masini.. doar oamenii care incep sa le stranga si sa readuca circulatia la normal.

SV25MBN is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 01:29   #6
kalligraniento

Stage 5

kalligraniento's Avatar

Eu stau in Bucuresti dar nu in centru! Dar daca e sa am drumuri prin zona mai bine stau acasa!
kalligraniento is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 02:15   #7
laur3atu

Stage 5

laur3atu's Avatar

Debea astept nu mai am rabdare anu trecut am fost prezent de la deschidere pana la inchidere pt ca stau la 500m de pista si vreau sa va spun ca zici ca sunt langa mine in casa incepeau de la 7 dim te trezeau ca nu aveai cum sa mai dormi se aud exagerat de tare masinile cand treaceau nu te intelegeai cu cineva de langa tine chiar daca ii tipai in urecehe. nu mai pot vreau sa vina mai repede
laur3atu is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 08:24   #8
sobol4nu

Stock

sobol4nu's Avatar

Eu stau un bucuresti, chiar in 13 septembrie si cred ca o sa fie dezastru in traficul de aici pe parcurcursul fia gt. Mai bine plec din bucuresti in perioada asta! Dar merita sa fiu si acolo.. prea tare! acum vreo 2 ani parca, cand a fost demontratia Fia GT am vazut un maserati facand cerculete.. aia chiar a fost o experientza unica . mijto
sobol4nu is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 08:39   #9
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by sobol4nu View Post
Eu stau un bucuresti, chiar in 13 septembrie si cred ca o sa fie dezastru in traficul de aici pe parcurcursul fia gt. Mai bine plec din bucuresti in perioada asta! Dar merita sa fiu si acolo.. prea tare! acum vreo 2 ani parca, cand a fost demontratia Fia GT am vazut un maserati facand cerculete.. aia chiar a fost o experientza unica . mijto

vrei sa pleci din bucuresti dar merita sa fii acolo, pai ori esti deranjat, de trafic de fia gt, ori iti place.
sincer sa fiu poate a disparut o ruta ocolitoare, da nu e mare lucru o sa se mearga la fel. Oricum vineri pleaca multa lume din Bucuresti.

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 09:01   #10
ballack83

Stage 2

ballack83's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]

se merita o data pe an sa suportam niste restrictii, oricum traficul la noi e mizerabil si cand nu se intampla nimic. Ieri mi-am luat si eu bilete pentru sambata Abia astept sa-mi sparga timpanele mii de cai putere.
Cei care ati fost si anul trecut: banuiesc ca nu ati venit cu masinile? sau daca da pe unde le-ati lasat?
ballack83 is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 09:59   #11
dj_sweat

Stage 3

dj_sweat's Avatar

Mai bine veniti cu metroul si coborati la Izvor,
este mai simplu decat cu locurile de parcare.
dj_sweat is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 13:02   #12
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Sunt curios cati dintre voi stiti cum se circula in momentul asta in bucuresti la ora de varf.
Bucurestiul este mult mai deblocat decat in mod normal...daca te uiti la afluxul de masini din intersectiile cu probleme, ca sa nu vb de parcarile de pe la blocuri in care bate vantul.
Asa ca nu o bagati pe aia cu o sa fie jale....ca pana la urma ne face si noua un bine,iubitorilor de motorsport
orlando is offline   Reply With Quote
Old 14-08-08, 13:19   #13
ballack83

Stage 2

ballack83's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]

e clar ca e mult mai liber traficul acuma in Bucuresti decat alta data, dar o placere tot nu e sa conduci pe la 4-5, tot sunt unele semafoare pe care le prinzi de 2-3 ori. In orice caz nu avem voie sa ne vaitam, e un eveniment care merita toate eforturile.
ballack83 is offline   Reply With Quote
Old 15-08-08, 12:09   #14
sonnya

Stage 3

Normal, daca pana acum restrictionau anumite strazi pentru ale cauze, cum ar fi celebrul summit + zeci de restrictii cu plimbatul chiar si ca pieton, acuma cel putin se merita
sonnya is offline   Reply With Quote
Old 16-08-08, 22:58   #15
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

e senzational sa te plimbi pe acolo acum.imi pare rau ca nu am o masina mai capabila.bine,oricum de cand merge pe acolo,mica mea fabie cred ca a mai pus niste cai pe ea

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -