Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply
 
Thread Tools
Old 09-08-08, 09:17   #1
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5
 
Geo_ZGA's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,820
Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

Umbland pe net, pe un site pe care probabil multi il stiti, am dat de o chestie interesanta: o instalatie care foloseste HHO (in cazul in care nu v-ati dat seama... e APA )

"Vrei Sa Stii CHIAR ACUM Cum Poti Conduce Oriunde Masina Ta Folosind APA Ca Si Combustibil, In Timp Ce Reduci Emisiile De Gaze Si
Previi Incalzirea Globala?
Primele "masini pe apa" si "camioane pe apa" se afla inca pe plansa de proiectare - dar sunt incantat sa-ti arat cum poti face ca masina ta sa consume cu 50-70% mai putin combustibil si asta doar cu 1/4 litri apa pentru 1500 km si kitul pe care iti propun sa-l cumperi si sa-l instalezi in cel mai scurt timp.
Converteste masina Ta / Camionul Tau sa ARDA APA la fel de bine ca si benzina sau motorina. Rezultat? -- Vei dubla numarul de kilometri parcursi cu acelasi rezervor de combustibil !


Stiai ca iti poti converti masina sau camionul intr-o masina care poate folosi si apa ca si combustibil?

Urmareste aceste filme:
https://www.youtube.com/watch?v=TIsMleF5QQE

https://www.youtube.com/watch?v=NKhd1...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=vMVNw...eature=related

Apa este un supliment pentru tipul tau de combustibil folosit uzual. Iti poti dubla sau chiar tripla kilometrii pentru un rezervor de combustibil traditional. Prea frumos sa fie adevarat? Citeste mai departe ...

Sistemul este SIMPLU de instalat sau dez-instalat: este chiar solutia pe care o cautai!
Imbunatateste performantele in timp ce previne poluarea!
Vei descoperi cum sa generezi energie gratuita in masina sau camionul tau!
Exista multi utilizatori in lume care folosesc acest sistem!
Vei afla cum functioneaza si vei primi raspunsuri la urmatoarele intrebari:
Nu imi va afecta masina / camionul sau garantia acesteia?
Ce am nevoie pentru punerea in functiune a acestui sistem?
Cati bani voi economisi?
Ce voi primi exact?
Daca nu am inclinatie tehnica sau nu am timp pentru instalarea acestui sistem?

Acest sistem necesita o investitie mult mai mica decat orice alta tehnologie care foloseste apa pentru a economisi combustibil, pentru a dubla numarul de kilometri parcursi si pentru a pastra curat motorul - iar in cateva minute vei afla exact CUM TOATE ACESTEA SUNT POSIBILE.

Daca in cele ce urmeaza in aceasta pagina nu vei gasi raspunsurile la intrebarile pe care le ai nu ezita sa ma contactezi.

Este Posibil Ca Masina Mea Sa Consume Combustibil Si Apa?
Iti spun din nou, apa este un supliment pentru tipul de combustibil pe care il folosesti in prezent. In orice caz este FOARTE USOR sa extragi energie din apa pentru a transforma o masina sa consume numai acest tip de combustibil.

Exista pe piata mondiala multe masini care folosesc acest sistem din anul 2006. ACUM IL POTI FOLOSI SI TU ! Vorbesc aici de o tehnologie SIMPLA la cre poti avea acces imediat. Este vorba de cea mai simplu dispozitiv de generare a energiei gratuite care ofera rezultate imediate printr-o simplicitate uimitoare.

Aceasta nu este inventia mea. Si ideea nu este nici noua. Se bazeaza pe o tehnologie uitata care este foarte bine documentata de peste 90 de ani. Dispozitivul foloseste o mica parte de electricitate (bateria masinii tale) pentru a separa apa intr-un gaz numit HHO (doua parti hidrogen + o parte oxigen). Acest gaz , HHO arde excelent si ofera tone de energie - in timp ce produsul primar este doar apa. O caracterizare a fost facuta astfel: HHO ofera puterea atomica a hidrogenului si stabilitatea chimica a apei.

STIAI CA: LITRU PENTRU LITRU - HHO este de 3 ori mai puternic decat benzina? HHO reprezinta o tendinta in continua crestere pentru imbunatatirea performantelor si dublarea numarului de kilometri parcursi. Vorbim aici de o tehnologie uitata timp de 90 de ani.

vei descoperi cat de performant este acest sistem.
poti folosi sistemul pentru uz personal sau poti dezvolta o intreaga afacere cu el.
este usor de instalat si mentinut.
poate fi folosit pentru masinile cu carburator sau pe injectie, motorina sau benzina.
poate fi instalat pe masini noi sau second hand.


POTI TU SA GENERAZI "ENERGIE GRATIS" PENTRU MASINA SAU CAMIONUL TAU???

Sigur ca poti! Miracol? Nu, nu, nu. Poti genera energie gratuita folosindu-te de EFICIENTA SLABA a unui motor prost proiectat!!! Motorul tau foloseste doar 20% din energia stocata in combustibil scump - si pierde 80% din aceasta prin caldura, poluare (combustibil ne-ars) si vibratie. Vei reduce aceste pierderi datorita acestei tehnologii = "energie gratuita pentru tine". Vei afla chiar mai multe. Citeste mai departe ...




Timpul Acestei Tehnologii Este Acum
Toata lumea stie de puterea hidrogenului. Ce nu iti spun expertii este faptul ca aceste tipuri de masini pe hidrogen, cu buteliile lor de hidrogen presurizat si statiile de alimentare cu hidrogen prezinte un risc foarte mare de explozie. Este un atentat la siguranta fiecarui dintre noi.

Sistemul prezentat de aici ofera o tehnologie care iti ofera "Hidrogen la cerere" - vei produce hidrogen atunci cand ai nevoie. Nu exista tancuri de stocare a hidrogenului. Este de departe mult mai bun pentru mediul inconjurator, este perfect sigur pentru tine si pasagerii tai.

Apa Este Combustibilul Viitorului!
Iti ofer o solutie imediata la "criza energiei" si a poluarii - chiar acum. Aceasta tehnologie este o solutie pentru incepatori, o poti instala in cateva minute fara a modifica motorul si poti porni la drum imediat.

Nu ma astept sa crezi de la bun inceput in "masinile pe apa". Dar sunt sigur ca gradul tau de incredere va creste "pas cu pas". Este greu de crezut ca poti avea energie gratuita pentru masina ta pana in momentul in care vei vedea cu ochii tai. Pana vei vedea facturile de combustibil.

Greu de crezut? Inteleg. Porneste atunci cu un prim pas usor.

Voi deschide aceasta usa pentru tine - Bine ai venit in lumea ENERGIEI GRATUITE!



De Ce Ai Nevoie De Aceasta Tehnologie Astazi
Iata Ce Va Face Aceasta Tehnologie Pentru Tine:
Cand eram copil, tatal meu mi-a spus ca nu pot obtine energie din nimic. Avea dreptate - este imposibil sa obtii energie din nimic - dar oamenii de stiinta au "uitat" sa-i spuna ca apa nu este "nimic" - APA ESTE UN COMBUSTIBIL FOARTE PUTERNIC. Tot ce trebuie facut este doar o potrivire exacta si .... rezulta energie!

Asteapta un minut! Te gandesti acum ca "daca apa -cand este transformata in gaz - este exploziva, nu este periculoasa? NU, NU ESTE PERICULOASA, datorita catorva factori de care voi vorbi imediat. Metoda prin care se elibereaza energia apei este foarte sigura si va fi folosita si aprinsa doar de o scanteie in interiorul motorului tau!

FOARTE PUTINA APA este necesara...
1 sfert de litru de apa poate ajunge pentru cateva luni de exploatare (1500 kilometri). Cum se poate? Datorita faptului ca acest mic dispozitiv forteaza fiecare litru de apa sa se transforme in ceva gigantic: 1833 de litri de gaz combustibil!!!

Iata cel mai bine tinut secret pe care lorzii energiei l-au tinut departe de noi in legatura cu "Hidrogenul la Cerere":
DE CE SA COMPRIMI HIDROGENUL IN TANCURI SUB PRESIUNE CAND ESTE DEJA "COMPRIMAT" IN APA NORMALA - SI POATE FI ELIBERAT USOR SI IN SIGURANTA??!


Rezultatele testelor facute in USA, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Europa, Asia si Africa au demostrat ca aceasta tehnologie ofera urmatoarele avantaje pentru masina ta pe motorina sau benzina:

Posibilitatea de a dubla numarul de kilometri parcursi: testele au aratat cresteri de 50 % la un van V8, 56% la o camioneta Ford, 107% la o Toyota Corrola.
Emisii de gaze mult mai curate si sanatoase: sistemul nu elibereaza gaze toxice si arde complet. Vei simti diferenta
Mareste performanta si puterea motorului.
Inlatura depozitele de carbon si previne depozitarea acestuia.
Reduce temperatura motorului: protejeaza mediul inconjurator si motorul tau. Previne incalzirea globala in timp ce conduci.
Vei observa un motor mai calm, linistit: este efectul apei in interiorul ciclului de combustie a motorului tau.
Mareste durata de viata a pistoanelor, cilindrilor, valvelor.
Mandrie si satisfactie: vei printre cei care militeaza pentru economia de conbustibil clasic.

Cum Lucreaza Sistemul?
Este foarte simplu. Nu trebuie sa modifici motorul sau computerul masinii tale. Un container de 950 cc este plasat sub capota intr-un loc liber, de preferat langa containerele cu apa de racire sau cu lichidul de spalare a parbrizului. Umpli acest container cu apa distilata si putin Bicarbonat de Sodiu (produs alimentar). Dispozitivul primeste vacuum de la motor si electricitate de la bateria masinii si produce HHO. Gazul HHO este directionat catre carburatorul sau injectia masinii.

Comanda acum acest kit si vei primi instructiuni complete si diagrame care vor face ca totul sa fie o joaca. Dureaza doar cateva minute ca comectezi motorul la acest dispozitiv.

Conexiunile electrice sunt foarte simple. Dispozitivul se cupleaza la bateria masinii printr-un switch special pentru a preveni producerea hidrogenului atunci cand motorul nu functioneaza. Dispozitivul este protejat de sigurante electrrice si consuma foarte putin curent, 1-3 amperi. Montajul dureaza 10 minute sau chiar mai putin.

Toate informatiile sunt cuprinse in cartea cu instructiuni."

Eu am zis ca sunt aberatii, prostii cu care sa pacaleasca lumea... pareri?
__________________
"Stiu ca sunt prost...dar cand ma uit in jurul meu, ma simt mult mai bine" (Ion Creanga)
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 10-08-08, 06:15   #2
valib
Banned

Stage 5
 
valib's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,348
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

salut
vezi ca titlul nu e prea corect...
HHO e gaz de electroliza (amestec de hidrogen + apa)(dupa cum zice si in mesajul tau de mai sus), deci masina nu merge pe apa, ci pe un gaz format in urma unor reactii


de functionat functioneaza, si spun asta pentru ca stiu un citroen bx in Romania cu o asemenea instalatie. Instalatia e in teste inca... (e luata de pe ceva site)


apa chioara, adica H2O, se 'injecteaza' la motoarele turbo impotriva detonatiilor (la fel, exista kituri de montaj complete de la A la Z)
valib is offline   Reply With Quote
Old 10-08-08, 10:35   #3
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5
 
Geo_ZGA's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,820
Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

Lasa injectia pe apa la motoarele turbo... aia e cu totul altceva.
"Functioneaza"....? Prin simplul fapt ca e montata o asemenea "instalatie" pe masina, nu inseamna ca functioneaza... Eu cred ca e la fel ca "turbonatorul", magnetii de pe turul de benzina, ngcaps - pastilele minune etc. O alta modalitate de a prostii oamenii creduli...
Astept totusi niste date concrete, cateva mici explicatii, nu doar ca "merge, ca stiu eu o masina cu asa ceva pe ea".
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 10-08-08, 18:38   #4
valib
Banned

Stage 5
 
valib's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,348
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

ai PM
valib is offline   Reply With Quote
Old 11-08-08, 15:08   #5
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5
 
Geo_ZGA's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,820
Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

Nu am
Dar poti sa scrii aici, sa citeasca toata lumea... daca e ceva revolutionar (desi eu ma indoiesc ca functioneaza) e in interesul tuturor.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 11-08-08, 22:43   #6
Neon Biker

Stage 2
 
Neon Biker's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 73
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

O tampenie. S-a mai discutat. E impotriva legilor fizicii. Electroliza apei, in urma careia obtii hidrogenul, consuma mai multa energie decat obtii apoi prin arderea acestuia. Chiar daca ai reusi eficiente de 100% atat la electroliza cat si la ardere, ceea ce e imposibil in practica, tot nu ai castiga nimic. Toata energia otinuta prin ardere ar trebui s-o bagi la electroliza, dar masina tot nu s-ar misca din loc.
Neon Biker is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 04:43   #7
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5
 
200SX's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5,015
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

cica inventeaza inginerii germani masina care merge cu 1l de benzina 100km, japonezii masina care merge 100km cu jumate de litru de benzina, si romanii masina care merge 100km cu 1l de apa.

zis si facut se intruneste comisia si masinile sunt puse la proba

pune neamtul fix un litru in rezervor, mereg masina ce merge pac fix la linia de 100km se opreste , felicitari laude...

pun japonezii jumate de litru in rezervor merge masina,, si fix la linie se opreste, oau impresionant... laude felicitari.

vin si romanii, nu pun nimik in rezervor, porneste masina, merge.., fix la linia de 100km se opreste. se duc inginerii romani la masina deschid capota, si de sub capota se aud doua voci stinse "apa" "apa"
200SX is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 09:32   #8
Kent8

Stage 5
 
Kent8's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,298
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

daca nu ma insel...la timisoara a fost conceput un motor de dacie 1300 care functioneaza cu apa de la robinet.
proiectul a fost facut pe vremea lui ceausescu apoi s-o abandonat si acum 7 ani s-a reluat.
mafina face 12 sau 22 kilometrii cu 60litrii de apa
consumul este enorm ei vroiam in urmatoarea faza sa faca sa mearga 100km cu 8-10 litri de apa.
ce-am zis a fost scris in ziare acum 2 sau 3 ani, am vazut la tv pe tvr1...la emisiunea aia de duminica la pranz cu masinile...am citit pe net.
sigur mai este un alt motor de dacia in sibiu, care merge cu consum 100% ZERO.
functioneaza cu magneti.
magnetii la acelasi pol se resping.
motorul acela are 12 magneti.
1 magnet pe piston, un magnet sus langa supape si unu jos langa ax.
cand ii sus ii arunca-n jos, cand ii jos il arunca-n sus.
uite asa functioneaza treaba.
cei de la bmw i-au oferit sibianului 15 milioane euro dar nu o dat afacerea.
instalatia din filme nu-mi inspira incredere...astia de la timisoara in motorul de dacie de care vorbeam nu aveai loc sa arunci un ac in compartimentul motor + ca mai avea niste mate si prin porbagaj.
cei in filmele astea 3 ii ca si treaba cu benzina de 100 fata de aia de 98...zboara masina, sa fim seriosi.
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 09:33   #9
Kent8

Stage 5
 
Kent8's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,298
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

valib...nu stii nimic de motorul cu apa din timisoara? ca acum am vazut de unde esti.
a fost facut la politehnica la voi.
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 13:00   #10
valib
Banned

Stage 5
 
valib's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,348
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

Geo:

youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=RXl9iybcIxw


hidroxi pe citroen bx in RO

https://www.youtube.com/watch?v=RXl9iybcIxw



Daca citesti pe aici, mai vezi una alta. Cel cu instalatia pe citroen bx, e Nicu_BX

http://forum.oltcit.ro/viewtopic.php?p=192139#192139 (nah...link extern...sorry)

Din cate stiu, instalatia e inca in lucru.


Kent: la poli am vazut doar un lastun albastru ca scos din fabrica. Cel putin pana acum
valib is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 13:50   #11
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5
 
Geo_ZGA's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,820
Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

Merci de link-uri, dar... pe youtube vad doar montajul si asta chiar nu ma intereseaza. La fel, pe youtube, poti gasi toate "turbinatoarele" si motoristile electrice care sunt laudate si ridicate in slavi. Toate prostiile le poti gasi pe youtube, deci nu prea e o referinta pt a atesta calitatea unui lucru...
Pe forumul oltcit am citit cu atentie dar, poate din lipsa mea de cunostiinte intr-ale chimiei, am inteles ca totul este doar un experiment (inca nereusit). Iar cel care si-a montat acea instalatie de HHO nu a avut nici o schimbare de consum, nici in plus dar nici in minus. Doar variatii si scaderi de turatie, cauzate de consumul foarte mare al electrolizei.
Pana acum, imi sustin parerea... nimic din ce am citit nu imi da de gandit ca o asemenea instalatie functioneaza si isi face treaba (adica sa scada consumul).
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 12-08-08, 14:14   #12
Kent8

Stage 5
 
Kent8's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,298
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

vali_b daca stiu eu bine ii o dacie rosie de timis...si aia din sibiu ii alba
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-08, 11:43   #13
flaviuf

Stage 5
 
flaviuf's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 415
Member of:
[RENAULT]
[Old School Cars]
[4Rally]
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

Mi-a venit in cap o intrebare: sa presupunem ca ar fi reala treaba....ce se intampla la -25 de grade?
flaviuf is offline   Reply With Quote
Old 28-08-08, 06:51   #14
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5
 
Geo_ZGA's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6,820
Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

Acelasi lucru care se intampla si la +45 grade, cand stai in coloana linistit, cu gandul ca masina ta consuma 2% benzina si restul apa Si de fapt, apa s-a evaporat de mult Nu se intampla nimic, fiindca pana acum, instalatiile astea nu fac absolut nimic pt consumul masinii.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 12-11-08, 19:14   #15
Daniil

Stage 2
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 27
Default Re: Motorul pe apa, sau cum sa mai mintim lumea

Geo.....cauta mai bine aici pe forum discutia din link-ul de mai jos.....

https://www.youtube.com/watch?v=ZiPwJrQ32x4

Crezi sau nu, e treaba ta.
Daniil is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -