Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 07-06-07, 16:26   #1
RC-ST.

Stage 2

Default help Lung metrj despre curse masini

anul acesta imi dau licenta la regie film cu un lung metraj despre o cursa ilegala de masini in Bucuresti
As vrea sa aflu niste povesti interesante petrecute de voi(daca aveti) pentru a-mi completa lung metrajul cu fapte adevarate, nu scornite de mintea mea.
Momentan, lung metrajul are aceasta poveste: un baiat tocmai castiga o cursa de masini cu un WV Golf tunat si invita o fata de care e indragostit sa cheltuie castigul impreuna. Fata nu e interesata de loc. In schimb, apare un smecher, cu un porche alb, decapotabil, care o ia pe fata si o duce la mare. Baiatul cu WV vrea sa o cucereasca pe fata si se decide sa organizeze o super cursa de masini, in care sa il faca praf pe cel cu Porcheul. Asa ca se duce sa isi puna NOS... pana la urma strange o gramada de masini, noaptea dar fata si smecherul cu Porche sunt la mare si nu vin. Totusi, baiatul continua cursa si o castiga. La spartul targului apare si smecherul cu porche. Baiatul face pariu cu el pe toti banii castigati si pierde umilitor. Intre timp, smecherul o si insala pe fata si aceasta afla. La final, baiatul face o alegere dramatica: il convoaca la o alta cursa infernala , de data aceasta, cine pierde , pierde si masina....
restul nu v-il spun...

De asemenea, daca vreti sa participati la film sau sa ajutati la realizarea lui in orice fel doriti, va astept.
RC-ST. is offline   Reply With Quote
Old 08-06-07, 22:51   #2
Aadryan

Stage 5

Aadryan's Avatar

Post Re: help Lung metrj despre curse masini

Ma tem ca nu prea o sa ai clienti pentru acest "film". In primul rand nu se stie nimic despre tine, poti fi "tractorist de la rutiera". Au mai incercat si alti politisti cu provocari de 2 lei(specifice pt nivelul lor de gandire). Asa ca daca nu te cunoaste nimeni si mai ales daca ai ganduri "necurate" lasa-te de povesti. Daca chiar vrei sa faci chestia asta din pasiune, iti urez succes.
Old 11-06-07, 12:01   #3
RC-ST.

Stage 2

Default Re: help Lung metrj despre curse masini

Pasiunea este meseria mea.
De cunoscut ma cunoaste lumea filmului, nu sunt chiar un neavenit, mai ales ca si taica-miu a fost regizor de film.
Am mai luat si premii in festivaluri de film... daca e sa o luam asa, nici Nemescu nu era foarte cunoscut si totusi a reusit sa faca un film dupa cativa ani de la terminarea facultatii.
Ganduri necurate nu am. Vreau doar sa fac un film (legal - acum astept raspuns de la primarie pentru aprobare locatii... ). Nu stiu ce ai inteles tu din postul meu.
Ce voiam era sa ma documentez un pic pe forumul asta. Daca nu se poate o sa ma duc altundeva.
Asa trebuie sa faca orice regizor cand se apuca de un film, cel putin asa spunea Stere Gulea la Atelierul de regie... am mai facut asta... odata am avut de facut un film despre un magazin de antichitati si nu mai calcasem niciodata pe acolo.
M-am dus la un magazin... nu au vrut, m-am dus la altul si au fost ok... m-au lasat sa filmez la ei, mi-au spus cum merg lucrurile intr-un magazin de antichitati adevarat... de pilda, aveam in scenariu o secventa in care un mos gasea in depozit niste tablouri prafuite. Au ras de s-au stricat cei de la antichitati... mi-au explicat ca ei nu mai au nici un depozit prafuit... si ca tablourile vechi sunt foarte greu de gasit... si foarte scumpe... cam 100-200 de milioane... si ca afacerea e foarte banoasa... asa ca am schimbat scenariul.
Nici nu inteleg ce au vrut sa faca niste politisti, presupun ca nu au vrut sa faca film de lung metraj...
Old 11-06-07, 12:23   #4
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

interesant...ceea ce vroia Aadryan sa spuna era k nu te cunoaste lumea curselor, nu k nu prezinti interes pt k nu esti cine stie ce (viitor) regizor, aici nu conteaza k in lumea filmului esti cunoscut, oamenii au nevoie sa dai dovada de incredere pt k daca vii la o ilegala si te apuci sa filmezi, nu se stie unde poate ajunge acel film...
Old 11-06-07, 22:01   #5
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by PYT View Post
... oamenii au nevoie sa dai dovada de incredere pt k daca vii la o ilegala si te apuci sa filmezi, nu se stie unde poate ajunge acel film...

Se poate lua si in alt sens.
Omul vrea sa cunoasca lumea curselor,iar cele cu mai multa sare si piper plus multa adrenalina sint ilegalele.Nimic rau in asta.
In momentul in care va face filmul,poate apela la citeva masini si se face treaba,in locatiile pentru care spunea ca cere aprobari.
Prin mixaje video se pot sterge numerele de inmatriculare.
Practic este vorba de o incredere reciproca.
Ce-ar fi sa afle si americanii ca in Romania lu' Dracula se intimpla mai ceva ca la ei in 2F2F. ? Sa moara aia de ciuda....
Old 12-06-07, 07:24   #6
Evil Yuri

Stage 5

Faza aia cu "isi pune NOS" e deja-vu, a aparut inca din FNF1. Asa ca aici ar fi bine sa modifici un pic scenariul. Sa nu-si mai puna NOS...sa-si puna 2 turbine
Old 12-06-07, 15:35   #7
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by Evil Yuri View Post
Faza aia cu "isi pune NOS" e deja-vu, a aparut inca din FNF1. Asa ca aici ar fi bine sa modifici un pic scenariul. Sa nu-si mai puna NOS...sa-si puna 2 turbine
corect....eventual baiatu' sa aibe un urs si pt a bate porsche'le sa'si puna motor de M3
26WRC is offline   Reply With Quote
Old 12-06-07, 16:36   #8
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by 26WRC™ View Post
corect....eventual baiatu' sa aibe un urs si pt a bate porsche'le sa'si puna motor de M3
M5....TXA style
59AFA is offline   Reply With Quote
Old 12-06-07, 18:00   #9
Aadryan

Stage 5

Aadryan's Avatar

Post Re: help Lung metrj despre curse masini

Quote:
Originally Posted by 59AFA View Post
M5....TXA style
Si ii mai da si 15 cai din cutie
Aadryan is offline   Reply With Quote
Old 13-06-07, 12:02   #10
RC-ST.

Stage 2

a, pai n-am zis ca vreau sa filmez nimic la cursele ilegale... voiam sa spun ca as vrea sa aflu povesti interesante, aici pe forum... si sa aflu mai multe despre curse... tot aici... sa vin la curse ar fi fost si asta o idee dar nu aveam de gand sa filmez
E cam greu sa folosesti imagini filmate... sa zicem pe digital cu imagini pe care o sa le filmez pe pelicula pentru film
De sters numere de inmatriculare nu se prea face ... de obicei, la filmare se inlocuiesc cam toate numerele de filmare cu placute de inmatriculare facute de cei care se ocupa de scenografie (props). asta se intampla chiar si atunci cand nu trebuie neaparat sa ascunzi numerele... ci pur si simplu pentru ca e mai bine sa ai numerele tale de inmatriculare pentru film pentru ca de obicei , mai ales la filmele cu cascadorii, sunt intotdeauna 2 masini identice.
De pilda... acum vreo 2 ani eram in echipa Shadow man... filmul ala cu Steven Segal filmat in Romania...
Si eram in echipa a doua... cea care filma cascadoriile... cu dublura lui Segal... de fapt... cat timp am filmat eu nu l-am vazut pe Segal... dar pe urma am facut cunostinta personal cu el...in alta imprejurare...
Si , in sfarsit... eram noi si filmam pe la Casa Poporului... Segal era intr-un WV Golf negru parca... sau ceva de genul asta..;. ba nu, era intr-un Audi negru ... si urmarea un taxi Mercedes mai vechi... si se tot urmareau ei... si la un moment dat, era un cadru cu masinile care treceau prin fata casei poporului si o luau la stanga... si mertanul a lovit o dacia care trecea pe-acolo... destul de rau - asta nu trebuia sa se intample... a lesinat asistentul de regie ca au dat vina pe el... era seful cascadorilor care timp de 20 de ani nu avusese nici un accident la filmare... tambalau mare... si ce credeti ca s-a intamplat 30 de minute dupa? s-a reluat filmarea cu dublura Mercedesului, intacta...
Mai rau a fost, dupa plecarea mea, se pare ca prin Lipscani s-au accidentat niste cascadori pe motociclete, gen, unul a intrat cu capul in masina din fata si a murit.
Deci, cam astea sunt conditiile de filmare profesioniste... e foarte departe de filmarea pe sestache... sau mai stiu eu ce..
Da, stiu ca faza cu Nos e expirata... d-aia am si facut acest topic sa aflu cum e cu adevarat...
Acum, care e faza cu cele 2 turbine?
Si mai ales cum sa-si puna motor de M3 sau M5?
In primul rand... as vrea sa aflu mai multe detalii tehnice (cum se face, cat timp ia , cat costa...) mai ales pentru ca personajul din film executa acest upgrade la motor in doar 24 de ore... si nu are foarte multi bani... gen 1-2 mii de dolari, bine, si un prieten mecanic... dar cam atat.
Old 13-06-07, 12:16   #11
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Ca sa fie mai realist scenariul.....inzestreaza-l pe baiat cu un Logan 1,4 mpi...si sa fie rosu.....ca alea fug de rup pamantu` . Vorbind serios acum...faza cu doua turbine nu se realizeaza in 24 de ore si cu 2000 de dolari...ar fi mult prea sf. Mai realista e faza cu schimbatu` motorului (eventual "noul" motor sa fie vitaminizat).....parerea mea. Bafta la proiect.

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 13-06-07, 14:38   #12
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

io zic ca faza cu 1 -2 mii de dolari si in 24 de ore io unu zic ca merge pe o berlina pe ceva autohton....sau daca faci cu masinilie care le spui tu mai sus o merge doar la aia care nu stiu cum arata o masina....inchipuieti si tiganu..pardon rromu de la coltu strazii isi da seama daca vede o masina tare ca in aia s-au bagat mai mult de 1-2 mii de dolari....

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 14-06-07, 11:10   #13
RC-ST.

Stage 2

ok... in sfarsit.
o alta intrebare, cam care sunt cele mai mari pariuri castigate la cursele astea... ma refer daca se fac... eu am zic ca vreo 2000 de dolari ar fi maxim.
Old 14-06-07, 12:06   #14
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Cica s-ar fi facut pe 10 000...poate si mai mult...conteaza??oricum filmul tau e o fabulatie completa...cu engine swap in 24 de ore....timp in care e cam greu sa legi electronica,sa il montezi pe el in sine...accesorii & stuff...mai bine te gandesti la alta masina mai capabila...sau la un scenariu mai destept!
Old 14-06-07, 23:07   #15
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

eu zic ca mai bine lasi detaliile tehnice de'o parte...adica fara NOS , fara alte motoare , fara turbine , kompressoare etc...el nu are prea multi bani si deci nu prea isi permite sa mearga la o firma de tuning...asa ca mai bine inserezi o parte de "home made tuning" ... gen faze cum lucreaza el sub masina , pe masina , etc...ca sa lasi ideea ca el e chiar pasionat de curse/tuning si ca nu e un pustan de bani gata care merge la curse doar ca asa e trendy...ca respectivul cu porscheul...nush , eu asa vad povestea si parerea mea e ca te complici de pomana cu detalii tehnice...
Renault Clio Sport 2.0 16v

--------------------------------
59AFA is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -