Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 02-01-10, 20:26   #1
razy88

Stage 4

razy88's Avatar

Default Schimbare culorii in totalitate

Salut baieti,

Am nevoie si eu de putin ajutor, daca vreau sa vopsesc masina in alta culoare, in totalitate.
Ce presupune asta referitor la acte, adica e alergatura mare ca sa imi treaca in talon alta culoare ? Mai are treaba si cu RAR-u ?

Last edited by razy88; 02-01-10 at 20:29.
razy88 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-10, 23:23   #2
razy88

Stage 4

razy88's Avatar

Default Re: Schimbare culorii in totalitate

Nu si-a mai vopsit nimeni masina in alta culoare sa stie ce trebuie sa faca paurma sa ii fie trecuta si in talon culoarea ?
Old 04-01-10, 04:00   #3
rudolph88

Stage 4

rudolph88's Avatar

Conform site-ului oficial RAR

"Dupa vopsirea vehiculului in culoarea preferata, trebuie sa va prezentati la sediul unei reprezentante R.A.R. pentru modificarea culorii in cartea de identitatea vehiculului.

Actele necesare la R.A.R. pentru modificarea cartii de identitate a vehiculului (C.I.V.) sunt:
- cerere activitate R.A.R;
- act de identitate solicitant;
- cartea de identitatea vehiculului.

Mentionam ca pentru modificarea culorii in cartea de identitate a vehiculului este necesara obtinerea in prealabil a unei programari, la numarul de telefon 9672, in cazul cand va hotarati sa veniti cu autovehiculul la reprezentanta R.A.R. Bucuresti. "

rudolph88 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-10, 12:40   #4
razy88

Stage 4

razy88's Avatar

Si dupa inseamna ca urmeaza alt drum in pipera pt trecerea in talon, cata alergatura Mi-e groaza de cozile de acolo.

Merci !
Old 04-01-10, 13:57   #5
rudolph88

Stage 4

rudolph88's Avatar

la pipera nu stai asa mult la coada si oricum e mai organizat(bon de ordine) decat la RAR unde astepti sa te strige ei cand le vine
rudolph88 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -