Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 26-06-08, 15:17   #1
calu

Stock

Default buji NGK

salut,
am un mercedes c200 din 95 136cai.am auzit ca daca i-as pune buji reci ngk ar intra mai repede in ture...este adevarat??automat trebuie sa-i pun si fise sport??ajutati-ma va rog...de unde cumpar..cum gasesc echivalentul bujiilor mele .
multumesc frumos
calu is offline   Reply With Quote
Old 27-06-08, 10:57   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: buji NGK

nu "intra mai repede in ture"... doar ca, fiind mai reci, lucreaza mai bine la turatii mari, dar mai prost la turatii mici.
daca vrei ngk, poti alege intre Iridium IX sau Platinum... nu mai stiu exact, dar eu am luat Iridium IX, sunt mai reci.
Echivalent pt masina ta gasesti pe site-ul NGK... ai "part finder" unde bagi toate datele masinii tale: marca, model, an, motorizare... si iti da echivalentul. Sau pur si simplu vorbesti la "Bazar" cu baietii care aduc asa ceva si te ajuta ei.
Fise sport.... eu nu le-as spune asa. Pur si simplu fise bune: poti sa iei tot NGK, sau Tesla (nu stiu daca se mai produc), sau Beru... sau daca ai bani iei Magnecor. La fel, bune pot fi si cele stock ale masinii... Bosch sau ce marca or fi, sunt sigur ca Mercedes nu pune porcarii.
Old 30-06-08, 17:11   #3
calu

Stock

Default Re: buji NGK

ok....atunci spune-mi ce pot face...e motor de 2000cmc 136 cai dar lent rau.un dci de clio 85cai la demaraj e campion.daca nu buji.....trebuie sa ma resemnez cu atat?
mersi frumos
calu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -