Sal
Are ceva daca alimentez masina un timp folosind benzina adusa in canistra de plastic ? Ma refer are influente negative asupra masinii?
Posibil sa fie o intrebare stupida dar daca se gaseste cineva serios sa-mi raspunda serios plz. ms
Sal
Are ceva daca alimentez masina un timp folosind benzina adusa in canistra de plastic ? Ma refer are influente negative asupra masinii?
Posibil sa fie o intrebare stupida dar daca se gaseste cineva serios sa-mi raspunda serios plz. ms
din cate stiu eu nu are nimic....benzina sa tot fie
Member of: [DAEWOO] [AUDI] [4Tuning International] [Fanatik MotorSport]
Re: Alimentare cu canistra de plastic
Quote:
Originally Posted by YouLost20
Sal
pot sa apara diferite probleme.
da ca bag eu la mine ca sa nu strici ceva la masina.
pot sa apara diferite probleme.
da ca bag eu la mine ca sa nu strici ceva la masina.
Nu prea inteleg ce vrei sa spui. Benzina va fi luata in ziua alientarii de la benzinarie , nu va fi luata din alta masina sau tinuta in canistra perioade lungi de timp.
am inteles eu ce vrea sa zica, si sunt de acord cu el posibil sa se strice ceva, asa ca da-ne noua sa verificam inainte... nu mult, 5-6 canistre, de proba
serios acum: nu se intampla absolut nimic