| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
31-05-08, 13:51
|
|
Stage 1
|
Garantie,masina noua,,adusa din afara...
salut,dragi forum-isti,,am o mare problema!
deci vreau sa-mi cumpar o masina noua din italia si apoi s-o inscriu in tara,,si nu stiu cum se procedeaza,,cu garantia!!ramane valabila si in tara,,la dealeri din tara??tre sa specific asta cand o cumpar??si mai ales cu reviziile,,le pot face si in tara?am uitat sa specific,,vreau un seat, noul leon!
deci am urgen nevoie de informatii,,ar sti cei de la reprezentanta din italia problema asta?
multumesc,,astept raspun de la cei care au o idee de problema asta!daca vreti mai multe detlii,,va dau imediat!
MULTUMESC,anticipat
|
|
|
31-05-08, 17:51
|
|
 Stage 5
|
Re: Garantie,masina noua,,adusa din afara...
Garantia la o masina noua este globala. Oriunde te duci pe lumea asta la un service Seat, vei beneficia de garantie. Nu iti face absolut nicio problema.
|
|
|
31-05-08, 18:51
|
|
Stage 1
|
am omis sa zic,,ca ea va fi luata in rate din afara,,si am mai omis sa intreb daca o pot inscrie aici in perioada in care platesc ratele afara?si din aceeasi problema intrebam si de garantie!!
|
|
|
31-05-08, 19:12
|
|
 Stage 4
Member of: [MERCEDES]
|
Daca o iei in rate si nu girezi cu masina o poti inscrie. Daca girezi cu masina sau o iei in leasing nu o poti inscrie
|
|
|
31-05-08, 22:46
|
|
 Stage 5
|
ca sa intelegi mai usor:
Daca faci credit ca s-o cumperi, masina e a ta din ziua 1.(o poti inmatricula in Romania)
Daca faci leasing, masina apartine bancii/firmei finantatoare pana in ziua in care o platesti toata.(Nu o poti inmatricula in Romania).

Official Porsche hater.
|
|
|
01-06-08, 03:00
|
|
Stage 1
|
am inteles,,multumesc mult!!
|
|
|
|
|