Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 24-01-06, 18:23   #1
dobro_c

Stage 5

dobro_c's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
Default megane pt plimbare

acuma 4 luni am pus mana pe un megane 2 (nou, cu garantie), 1.6l 113 cai, si m-a apucat si pe mine condusu mai sportiv si ceva tuning. si pana acuma am scos toba mijloc si am pus evacuare sport... dar sincer, imi cam pare rau. pt ca am ajuns la concluzia ca aceasta masina este pt mers la piata dupa rosii si cartofi, nicidecum pt liniute si prostii d'astea. ce se poate intampla in cel mai rau caz in urma unei utilizari asa mai sportive? sau ar fi mai bine sa o conduc asa ca pensionarii???
Old 24-01-06, 19:50   #2
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Pai normal ca in regim de condus mai sportiv se va degrada mai repede)
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 24-01-06, 21:27   #3
dobro_c

Stage 5

dobro_c's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

no bine... asta m-am ptrins da vreau sa zic ca are vreun rost sa bag bani in ea? pt ca am precizat ca imi place sa-i dau pe coaja... si problema i daca va tine sau nu? sau sa ma limitez la un condus normal?
dobro_c is offline   Reply With Quote
Old 25-01-06, 17:36   #4
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

eu spun sa te limitezi la un condus normal! si oricum in orice masina daca bagi bani si vrei sa o fugaresti vei ajunge la concluzia ca tot trebuie sa platesti piesele care se strica ( tinand cont cas piese scumpe logic va trebui sa le inlocuiesti iar cu unele scumpe si tot asa)! masina te va tine depinde ce modificari aduci- dar piese o sa-i cada asta e sigur! parerea mea e sa so tii de plimbari si daca vrei sa dai viteza iati ceva f ieftin de care sa nu-ti para rau ! :P
Old 25-01-06, 19:20   #5
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Cele mai proaste motoare astea de 1.6i de pe masinile europene , eu pe C-max am 1.6i si are un raport consum-peroformante foarte prost...ceea ce aud despre mai toate 1.6i inafara de probabil cele japoneze
Old 25-01-06, 21:09   #6
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

da...asta asa este sa stii...din proprie experienta iti zic...sa stiiti ca ideea romanului sau mai bine zis antipatia fata de masinile japoneze ar trebui sa se schimbe si mai ales increderea exagerata in masinile germane...intr-adevar exista fiabilitate sporita,dar japonezii au atins un nivel tehnic pe care in viitorul apropiat nu il vom regasi la masinile europene...parerea mea..bafta
Old 26-01-06, 12:00   #7
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

sunt perfect de acord cu tine in vederea masinilor japoneze! un pret destul de incantator iti ofera multe....
Eugen_TL is offline   Reply With Quote
Old 26-01-06, 12:00   #8
Seby_16V

Stage 2

Seby_16V's Avatar

Default PAREREA MEA

Eu zic ca daca tot ai dat banii pe ea,macar condu-o cum vrea muschiu tau.doar ai 19 ani efecte secundare ce poa sa apara imediat nu cred k pot fi altele decat sa-ti consume mai mult. deci, FA-I RODAJU CUM SE CUVINE

P.S. : Desigur,cum s-a mai spus,ar mai fi si varianta s-o vinzi si sa-ti iei una mai ieftina s-o alergi
Seby_16V is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -