| Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente |
16-04-08, 15:25
|
|
 Stage 5
|
aglomeratia din bucuresti!rezolvare
|
|
|
18-04-08, 15:08
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Re: aglomeratia din bucuresti!rezolvare
sau poti sa iti iei un scuter/motocicleta. e mult mai fun.
offtopic, ce jante ai pe masina din avatar?
|
|
|
18-04-08, 15:21
|
|
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
trebuie interzise masinile...in bucuresti, marita capacitatea autobuzelor...tramvaielor si metrourilor....nu vad alta rezolvare....
|
|
|
18-04-08, 16:30
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
biciclete sau scutere... si permise sa se dea pe bune, nu pe 100 euro... plus legislatia sa fie mai aspra, cu amenzi mai mari. daca toata lumea, indiferent cat de aglomerat ar fi, ar circula regulamentar, nu ar mai fi nebunia asta in interesctii... dar cum toti "smecherii" se baga pe rosu, depasesc coloana pe linia de tramvai sau pe contrasens...
o alta solutie ar fi modificarea infrastructurii bucurestiului, a inceput deja prin pasajul de la Orhideea... dar asta va dura muuuuulti ani.
|
18-04-08, 16:35
|
|
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [FORD]
|
=)))))))pe cuvantu meu daca la orhideea nu am mers mia bine azi dimineaza decat pe iuliu maniu....iti jur ca s-a mers...pe iuliu maniu...la apaca treceau 2 masini si oprea militianu ca se ocupa intersectia si asta dc....pentru ca de pe 4 benzi la cotroceni se trece pe 2 benzi....si logic ca daca niste masini incap ep 1 km in 4 benzi n-oi sa incapa acelasi numar pe 2 benzi si hop aglomeratie.
|
|
19-04-08, 00:26
|
|
 Stage 5
|
Oh, chiar ma gandeam zilele astea la asa ceva si-mi facusem in cap o mica lista "to do"
1 - o parte din masinile din Bucuresti DOAR tranziteaza orasul, asadar daca am avea o centura care sa corespunda cerintelor de trafic (ceva de genul autobahn centura/ring), asta ar insemna o alternativa la strabaterea orasului.
2 - pasaje pietonale subterane/supraterane (unde se poate, desigur) in intersectiile mari si mijlocii, sa nu mai existe situatia in care soferul face dreapta/stanga si trebuie sa acorde prioritate in dreptul covorului pietonal, astfel blocand intersectia
3 - inchiderea inelului principal (pacat ca e doar unul), p-ta sudului, mihai bravu, baba novac, muncii, dimitrov, obor, dorobanti, calea victorieri...samd
4 - parcari subterane si supraterane unde se poate, astfel soferii nu vor mai fi nevoiti sa blocheze o banda cu masina stationata
5 - un sistem foarte bun de transport in comun, autobuze/troleibuze/tramvaie/metrouri mai dese
Cine mai are idei...
|
|
|
21-04-08, 09:33
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
6. educarea soferilor referitor la manevra de schimbare a directiei de mers intr-o intersectie ; se ocoleste prin stanga centrul imaginar.
7. educarea soferilor referitor la circulatia pe drumurile cu mai mult de o banda. se foloseste banda din dreapta, restu sunt pt depasiri. la noi ca la nimeni, trebuie sa depasesti prin dreapta ca deh, s-a nascut omu langa ax.
|
|
|
21-04-08, 10:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sindrom
trebuie interzise masinile...in bucuresti, marita capacitatea autobuzelor...tramvaielor si metrourilor....nu vad alta rezolvare....
|
Dai tu primul exemplu, iti donezi Matizul
~Nautilus
|
|
|
21-04-08, 10:35
|
|
 Stage 5
|
sau poti sa iti iei un scuter/motocicleta. e mult mai fun.
offtopic, ce jante ai pe masina din avatar?
Jentile chiar nu stiu ce marca sunt ca abia ce le-am luat m-a turtit ala cu taxiul!oricum akuma le vezi pe toate drumurile!sunt vreo 230 ron buk!si aku referitor la trafik eu din luna mai cred ca trec la bicicleta!ieftin si rapid!
|
|
|
21-04-08, 11:30
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Garcea sef a dat ordine la garcea astia mici sa fie foarte aspri in trafic. Astfel, in zona Pantelimon, la fostul Pilot Bucuresti s-au ridicat 32-34 de permise in 4 ore pe motiv ca soferii nu au acordat prioritate de trecere pietonilor pe zebra. 
Asa ca fiti foarte atenti ca s-au pus astia pe "decongestionari" Bucuresti.
Daca se iau 30.000 de permise pe 3 luni ... 3 luni fara 30.000 de masini in Bucuresti ...
|
|
|
21-04-08, 12:54
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
in bucuresti daca astepti regulamentar, fiecare pieton sa treaca,nu mai pleci din fata zebrei...daca nu te strecori printre ei nu ai facut nimic...cum sa ia atatea permise asa?...
daca toti posesorii de permis ar repecta regulamentul eu sunt de parere ca nu ar mai fi blocaje....
|
|
|
22-04-08, 19:22
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by giubau_v8
in bucuresti daca astepti regulamentar, fiecare pieton sa treaca,nu mai pleci din fata zebrei...daca nu te strecori printre ei nu ai facut nimic...cum sa ia atatea permise asa?...
daca toti posesorii de permis ar repecta regulamentul eu sunt de parere ca nu ar mai fi blocaje....
|
Capu' de creta e sef in comparatie cu soferul...
E putin penibil e se intampla.
Si da ... daca mai multi soferi nu ar forta galbenul la intersectii, poate ca nu s-ar circula atat de greu in anumite zone.
Dar trebuie sa fie si niste politisti mai competenti.
Zilele trecute un gabor cretin ma obliga sa ma bag in intersectie la Unirii cand intersectia era full de masinile care veneau din stanga mea ... toti vroiau sa deblocheze intersectia si niciunul nu m-ar fi lasat. Asa ca am stat linistit acolo unde eram, ignorand indicatiile lui nenea Garcea, explicandu-i frumos ca nu am unde sa ma duc.
Concluzie:
1. sa fie soferii mai disciplinati, iar unde sunt semnele galbene prin care se dispune neblocarea intersectiei, sa nu patrunda daca nu au loc...si sa nu forteze galbenul
2. politistii sa fie mai atenti cu ordinele pe care le dau, pentru ca si ei sunt uneori vinovati pentru blocarile unor intersectii - nu zic TOATE.
|
|
|
22-04-08, 19:51
|
|
 Stage 5
|
Si inca o treaba, masinile RAMASE blocate in intersectie au prioritate fata de masinile care au primit verde intre timp. Multi nu inteleg/cunosc asta. In primul rand, trebuie degajata intersectia, apoi circulatia normala..
|
|
|
|
|