Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 19-10-07, 11:37   #1
ricu

Stock

Default Seat Altea – opinii pro si contra

Avand in vedere ca sunt foarte putine topicuri despre aceasta masina, rog posesorii (sau cei care au condus) de Seat Altea sa-si exprime opiniile (pro si contra)referitor la comportamentul pe sosea, stabilitate, fiabilitate, motorizare, service, consumuri, piese schimb etc.
De ce ma adresez in special posesorilor ? – pentru ca unele persoane isi dau cu parerea fara a fi condus o astfel de masina.
Poate ca parerile dvs. pot fi hotaratoare in alegere acestei masini.
Va multumesc.
ricu is offline   Reply With Quote
Old 20-10-07, 21:24   #2
Ovi407
VW Driver

Stage 5

Ovi407's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]
[PEUGEOT]
Default Re: Seat Altea – opinii pro si contra

salut. seat altea e o masina foarte ok din toate punctele de vedere. eu am avut 2 (pe taxi) iar acum mai am doar una. prima care am avut-o am dat-o cand avea 100.000 km, masina nu avea absolut nici o problema avand in vedere ca era taxi.
iti recomand sa iei daca ai posibilitatea ca nu te va dezamagi si nu vei regreta alegerea
Ovi407 is offline   Reply With Quote
Old 26-10-07, 20:02   #3
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Daca nu ma inseala memoria are motorizare Audi. Acum un an am fost intr-o dilema,ori Astra H ori Altea, am ales Astra deoarece aveam nevoie de masina mai repede iar cei de la Seat nu puteau sa-mi faca rost de o comanda rapid.Impresii bune in general: foarte spatioasa,interior dragut,pozitie de condus mai inalta,exterior un pic ciudat dar atragator.
Ps:nici eu n-am apucat sa o conduc dar poate o sa-ti fie de folos si postul asta.
dreaq is offline   Reply With Quote
Old 18-01-08, 19:01   #4
adisoruc
Seat Driver

Stage 5

adisoruc's Avatar

Member of:
[SEAT]

eu tocmai am achizitionat un altea. imi soseste peste cateva zile asa ca nu pot sa iti dau mai multe detalii. revin cand soseste masina si iti spun mai multe!
Old 18-01-08, 19:25   #5
dragos1989

Stage 5

dragos1989's Avatar

Member of:
[SEAT]

motorul de 1.9 tdi trage foarte bine,la viteze de 130-140 se comporta foarte bine la bruscari ale volanului(in limita bunului simt of course)...foarte spatioasa....o masina frumoasa..bine izolata fonic
Old 19-01-08, 00:06   #6
adisoruc
Seat Driver

Stage 5

adisoruc's Avatar

Member of:
[SEAT]

cati caluti ai la 1.9? te intreb pt ca eu am luat 1.6 benzina
adisoruc is offline   Reply With Quote
Old 20-01-08, 17:30   #7
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]

cel de 1.9 are 105 cai...trage un pic mai bine decat 1.6 pe benzina datorita cuplului mai mare
mike20 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-08, 10:08   #8
adisoruc
Seat Driver

Stage 5

adisoruc's Avatar

Member of:
[SEAT]

am promis ca revin dupa ce conduc putin altea. unde ma aflu eu momentan este o portiune de vreo 25 km de CNR up hill unde am reusit sa testez la capacitate maxima masina. sunt ff incantat de cum se comporta in viraje, de cuplul pe care il are si de agilitatea de a iesii din curbe! mia multe detalii cand ies si la un drum intins cu ea
adisoruc is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -