Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 05-11-07, 13:48   #1
Cips

Stock

Default Recomandare achizitionare masini

Vreau sa-mi cumpar in viitorul apropiat a masina noua sau second intr-un buget de 8000-10000 E. Ma intereseaza o masina care poate fi folosita atat pt. familie si la nevoie pt. carat diverse. Am de ales intre modele mai mari Fiat Scudo, Peugeot Expert desi nu cred sa gasesc la banii astia ... renault kangoo, citroen berlingo, opel combo, peugeot partner,vw caddy sau pur si simplu o masina break la care se pot rabata scaunele din spate sau chiar scoate la nevoie gen.. vw passat, bora, golf variant....opel astra...skoda...ford mondeo, focus...renault megane si desigur un logan break nou. Ma intereseaza cel mai bun raport calitate pret, atat la cumparare cat si ulterior, la masinile second cu servisare si restul...
Cips is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 17:21   #2
Bxenon

Stage 3

Bxenon's Avatar

Default Re: Recomandare achizitionare masini

Nu te baga la Kangoo (cica is proaste ..toata lumea asa zice de renault) eu am partner 2.0 hdi si sunt multumit. arata si bine .LA 10000 iti iei unu bun d e aici .. eu lam luat in vara lui 2007 din Germania.. am dat 9000 pe el avea 90000 km era super masina si arata super.bafta
Bxenon is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 17:22   #3
Bxenon

Stage 3

Bxenon's Avatar

..bine am vazut si caddy asta ultimu tip ....da pe benzina si fara taxa de prima inmatriculare....bine pe benzina nu`i asa mare taxa ..da......
Bxenon is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 20:07   #4
Dripci

Stage 5

Un amic si-a luat Fiat Doblo Panorama. Motor jtd 1.3, 85 cai. E super incantat de el.
Dripci is offline   Reply With Quote
Old 13-01-08, 13:38   #5
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

si eu am avut Doblo. Mi-a placut tare mult, ca dealtfel toate modelele Fiat de-o vreme incoace. Doblo ai putea gasi la bugetul tau, dar scudo doar prin ceva minune Iti recomand si eu Doblo
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 13-01-08, 13:40   #6
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cips View Post
Vreau sa-mi cumpar in viitorul apropiat a masina noua sau second intr-un buget de 8000-10000 E. Ma intereseaza o masina care poate fi folosita atat pt. familie si la nevoie pt. carat diverse. Am de ales intre modele mai mari Fiat Scudo, Peugeot Expert desi nu cred sa gasesc la banii astia ... renault kangoo, citroen berlingo, opel combo, peugeot partner,vw caddy sau pur si simplu o masina break la care se pot rabata scaunele din spate sau chiar scoate la nevoie gen.. vw passat, bora, golf variant....opel astra...skoda...ford mondeo, focus...renault megane si desigur un logan break nou. Ma intereseaza cel mai bun raport calitate pret, atat la cumparare cat si ulterior, la masinile second cu servisare si restul...
daca vorbim de masini noi, incearca sa-ti iei Doblo nou, sau pana in 100.000 de km.
Daca 10.000 e limita maxima, eu iti recomand Logan MCV in fata unui golf/bora... pentru ca trebuie sa te gandesti si daca o poti intretine, si oricum, cand ti-a ajuns bora in tara (de ex) direct incepi sa bagi bani in ea. Macar cu Loganul ai ceva garantie, 3 ani n-ai treaba.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -