Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 29-12-07, 20:36   #1
.KOD.

.KOD.'s Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Nissan]
Default Cum stim daca o masina a avut accident?

Dupa cum zice titlul: cum stim daca o masina a avut accident? La ce trebuie sa fim atenti sau sa controlam?
.KOD. is offline   Reply With Quote
Old 29-12-07, 23:41   #2
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Cum stim daca o masina a avut accident?

in primul rand la vopsea ,linia masini si inbinarile caroseriei
FIGHET is offline   Reply With Quote
Old 30-12-07, 00:53   #3
300zxtt

Stage 5

300zxtt's Avatar

si verificarea existentei airbag-urilor si functionarea martorului bord(multi lipesc airbag-ul la loc fara sa se cunoasca si anuleaza martorul)
300zxtt is offline   Reply With Quote
Old 30-12-07, 02:43   #4
DnI

Stage 5

DnI's Avatar

Member of:
[Moderators]

mai completez la air-baguri ...
daca are cheie pentru decuplarea air-bag pasager verificat daca se aprinde becul in bord cand este dezactivat.

am vazut un vw polo de pe autovit in targoviste, avea asa de bine retapitat volanul de ziceai ca e de fabrica.
DnI is offline   Reply With Quote
Old 30-12-07, 07:07   #5
dj05dpx
Guest

Cauta diferente de culoare intre exterior si interior/portbagaj,priveste masina din toate unghiurile posibile, verifica distanta dintre rama de la usi si stalpi,distanta dintre capota si aripi,distanta dintre portbagaj si aripi,priveste atent compartimentul motor mai ales sasiul sa nu fie lovit/urme recente de reparatii.Cam atat in vine in minte acum,ce era important s-a spus mai sus.Cu 2-3 beri pe la vecini si poate aflii ceva de la ei in legatura cu masina,dar metoda asta mi se pare cam extrema merge aplicata cand vanzatorul ti se pare dubios.

Bafta!

ps: acum vad ca esti in Italia,la noi in Canada fiecare masina are istoric,o poti verifica dupa VIN si afla toate accidentele declarate,nr de proprietari,km...ma gandesc ca exista asa ceva si in Italia,te-ai interesat?
  Reply With Quote
Old 30-12-07, 12:58   #6
.KOD.

.KOD.'s Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Nissan]

In primul rand va multumesc la toti ca altfel luam o teapa mare. Am gasit un c 220cdi din 2006 cu 20.000 km la un pret destul de bun si ceva ceva obeservasem la caroserie dar nu eram sigur, de asta am si deschis acest topic.

dj05dpx aici este o carte care iti arata cati propietari a avut masinadar nu iti arata daca a avut accident sau altceva. Din cate stiu eu dupa ce cumperi masina si vrei sa ii faci asigurare cei de acolo iti soun daca a avut sau nu.

Un an nou fericit la toti!!!
Old 30-12-07, 13:24   #7
*-_Speed_-*
VW Driver

Stage 5

*-_Speed_-*'s Avatar

Member of:
[VW]

Din ce imi amintesc parca era si un sait unde bagai seria caroseriei si iti spune toate datele , daca stie cineva sa ne spuna si noua
*-_Speed_-* is offline   Reply With Quote
Old 30-12-07, 14:09   #8
dj05dpx
Guest

Siteul se numeste carfax.com,nu stiu daca merge si in Europa,nu garantez dar mi se pare ca e valabil numai pe contientul American.Contra cost ti se dau informatiile,siteul e serios,se merita.Ca o mica paranteza,nu cumparati niciodata masini de la turci,afgani,iranieni,curzi,albanezi...si altii de teapa lor.
  Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -