la bmw-u ala nu-mi place vopseaua aia sau ce dreaq e(nu-mi dau seama ca am monitoru soimanit...si nu prea ii merg culorile...la mine apare un negru cu gri ) si eleronu ala ..e aiurea !
Am miscat aparatul pentru ca am avut impresia ca venea proprietarul si m-am grabit.Solenza aia nu avea jenti dar avea niste capace de 200000 din Autovit vopsite cred cu acelasi spray cu care a vopsit stopurile(cel putin asa pareau). Mai avea pe capota niste stickere varza iar eleronul e urias. Imi pare rau de calitatatea pozelor dar o sa remediez problema.
Chestia asta cu stemele a luato razna de tot. Macar daca vrei sa pui alta stema o dai pe cea veche jos. Oricum multi romani au impresia ca daca pun stema cu Renault pe dacie si folie pe geamuri sunt smecheri si se pricep la tuning.
Mama da ce de tuning e pe dacia aia de la citez \" Costica&Cornelush tuning \" ( Ai fost tare la faza asta ! ) ....
Apropos ... a aparut in Constantza o Alfa romeo sau lancia .. nu stiu sigur ... de prin 1980 ... daca o vedetzi sigur o sa aveti nevoie de ingrijiri medicale dupa ce leshinatzi ( de ras ) si va dilitzi cu capu' de bordura ...
Sincer ... nu am vazut in viatza mea ceva mai oribil ... masina e gri ... crem .. ceva mat dracu sa o ia ... dar are un tuning pe ea de era sa pic pe spate din taxi ...
Este aproape exact copia masinii care am pus-o cu 2-3 pagini in urma ...
O mizerie de masina .. daca am sa pot sa ii fac poze cred ca o sa fiu cel mai fericit om din lume ca o sa vi se faca si voua rau ... nu numai mie ..
Mama da ce de tuning e pe dacia aia de la citez \" Costica&Cornelush tuning \" ( Ai fost tare la faza asta ! ) ....
Apropos ... a aparut in Constantza o Alfa romeo sau lancia .. nu stiu sigur ... de prin 1980 ... daca o vedetzi sigur o sa aveti nevoie de ingrijiri medicale dupa ce leshinatzi ( de ras ) si va dilitzi cu capu' de bordura ...
Sincer ... nu am vazut in viatza mea ceva mai oribil ... masina e gri ... crem .. ceva mat dracu sa o ia ... dar are un tuning pe ea de era sa pic pe spate din taxi ...
Este aproape exact copia masinii care am pus-o cu 2-3 pagini in urma ...
O mizerie de masina .. daca am sa pot sa ii fac poze cred ca o sa fiu cel mai fericit om din lume ca o sa vi se faca si voua rau ... nu numai mie ..