am facut o dacie pentru competitie si vreau sa ii pun jante in 4 prezoane...am auzit mai multe pareri..cum ca sa schimb puntea..bla bla bla...vreau sa aud si parerea voastra !
da.am gasit ceva topicuri...flanse pe fata si punte schimbata spate..acele flanse de unde le iau ? da`mi si tu mai multe detalii. pe spate ma gandeam sa schimb doar tamburu ! si de la cielo mi se pare ca se potriveste.asa zicea cineva
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: jante in 4 prezoane pe dacie ?!
se pune punte de fuego .. .. si poti sa pui si discuti mi se pare .. si flanshele se fac la strung dar nu e indicat ... da-i un search .. sau un pm lu sgm-u ... si daca are timp poate te ajuta .. sau lu il_capo ... etc ..
pe spate vreau sa schimb doar tamburii. pe fata ma descurc io.de la ce masina se potrivesc ?
in primul rand conteaza ce distanta vrei sa fie intre prezoane. daca vrei sa fie de 4x100 poti sa pui pe fata fuzete(si discuri ventilate) de dacie nova si pe spate tamburi de renault 18 sau renault fuego
in primul rand conteaza ce distanta vrei sa fie intre prezoane. daca vrei sa fie de 4x100 poti sa pui pe fata fuzete(si discuri ventilate) de dacie nova si pe spate tamburi de renault 18 sau renault fuego