Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 05-12-06, 23:14   #1
KrYpToNbEaT

Stock

Default In legatura cu un masina neinscrisa

Salut,
As dori sa stiu si eu am discutat cu diverse persoane si am auzit diverse variante cu privire la masinile cu numere straine care circula la noi in tara.
M-ar interesa sa stiu si eu de la cineva care stie exact sau care este in aceeasi situatie ca si mine cum se procedeaza in cazul in care as dori sa achizitionez o asemenea masina.
Ce taxe sunt de platit si care la ce suma ajung ele anual,lunar, etc.
Ce acte trebuie sa aiba masina pe care o achizitionez si asa mai departe.
V-as fi recunoscator daca m-ati putea lamurii si pe mine deoarece as dori sa achizitionez o asemenea masina.
Multumesc anticipat.
KrYpToNbEaT is offline   Reply With Quote
Old 05-12-06, 23:23   #2
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: In legatura cu un masina neinscrisa

Daca o cumperi de la o persoana de incredere (fratele tau de ex. ) care sa iti plateasca toate taxele "acolo" nu e nici o problema,decit faptul ca trebuie sa scoti masina din tara in maxim 90 de zile;ajunge un simplu dute-vino prin vama.
Ai nevoie de imputernicire notariala pe numele tau,care iti da dreptul sa o conduci,asigurarea (care are inclusa cartea verde)platita la zi ,care costa diferit in functie de masina si tara (minim 800 euro/an) ,plus plata impozitului anual si evident revizia tehnica la zi(facuta la 2 ani) si separat controlul gazelor facut anual (in cazul Italiei).
Nu prea stiu cine ar vinde o masina si ar lasa-o inmatriculata pe el...daca nu are motive foarte serioase....
Daca o cumperi de la un necunoscut,exista un mare risc:ti-o vinde si o declara furata peste ceva timp....consecintele le tragi singuri.
Old 06-12-06, 15:19   #3
KrYpToNbEaT

Stock

Ok mersi mult.
KrYpToNbEaT is offline   Reply With Quote
Old 27-04-07, 21:29   #4
Tonny002

Stage 2

Tonny002's Avatar

Te pot ajuta eu cu inmatricularea daca masina are numere straine , indiferent de marca masinii . Sa fie trecuta de 1990. Pentru informatii 0745.162.882 .
Tonny002 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-07, 00:40   #5
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by Tonny002 View Post
Te pot ajuta eu cu inmatricularea daca masina are numere straine , indiferent de marca masinii . Sa fie trecuta de 1990. Pentru informatii 0745.162.882 .
Iar provoci lumea turnatorule?
Vedeti ca e capcana omul are doare penale si e blat cu probabil cu DNA.
Citit ultimele posturi de la alte rubrici unde s-a dat in primire.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -