Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini

Discutii generale masini Discutii generale despre masini : Colt Legislativ, Taxa Inmatriculare, Intrebari-Raspunsuri, Recomandari, Accidente

Reply

Thread Tools
Old 07-05-07, 17:28   #1
bog88

Stage 3

Thumbs down anti picior-pe-frana-la-stop si lampa de ceata:)

lasand la o parte faptu ca freci franele degeaba, tinand piciorul pe ele in bucuresti, pe asfalt drept, rupii si ochii celui din spate.

cu lampa de ceata e si mai tare, 50% din incepeatori si femei o folosesc non stop, probabil explicatia fiind "de ce sa ne intre vreun dobitoc in spate, mai dine ii orbim PE TOTI".

ce parere aveti? eu dau un flash doua, dar nu am vazut exemplar care sa priceapa "ce am cu el" asa ca ii suport un stop doo
Old 07-05-07, 17:53   #2
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]
Default Re: anti picior-pe-frana-la-stop si lampa de ceata:)

In strainatate nu treci examenul de carnet daca nu tii piciorul pe frana la stop. Asa ca mai gandeste-te inainte sa dai flash-uri.

Cat despre ceata aprinsa, sunt 100% de acord cu tine. Nici eu nu-i suport pe cei care merg cu ele aprinse, cand nu exista nici urma de ceata. Si nici atunci de multe ori nu e necesara aprinderea lor.
Lao is offline   Reply With Quote
Old 07-05-07, 18:42   #3
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

problema cu pedala e discutabila... (vezi ce s-a spus mai sus despre examenul auto din afara)

cat despre partea cu stopurile de ceatza, sunt o gramada de imbecili care le aprind doar ca sa aprinda proiectoarele din fata ca e mai "cul" sa ai 4 faruri in loc de 2 ...
acu vreo 3 saptamani m-am luat dupa un asemenea fenomen si i-am pus frana in fata si i-am aprins si eu stopul de ceata. la urmatorul stop tot el era cu gura mare ca el conduce cum vrea el... raspunsul meu a fost unul simplu "si eu la fel, asa ca nu ma stresa ca de ce ti-am pus frana brusca si ti-am aprins stopul de ceata". dupa asta a inchis geamul si a tacut.

am observat treaba cu proiectoru de ceata foarte des la loganuri... si nu numai la femei si incepatori, ci la oameni in toata firea. e cumva butonul de proiector de ceata langa semnalizator si se apasa din greseala ?
monk is offline   Reply With Quote
Old 07-05-07, 19:09   #4
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

ceatza.... voi nu va ganditzi la un lucru... poate sunt ei in ceatza shi vor sa-shi limpezeasca creierashele....
cu frana la stop.... da.... discutabil.... dar prin Bucureshti sunt multe denivelari, poate chiar un drum in panta un pic..... shi decat sa-l vad pe ala din fatza ca foarte frumos vine inapoi shi chiar ma loveshte (dupa care tot el ma intreaba ce-am de claxonez).... mai bine sa ma agaseze cu stopurile..... daca de frana de mana n-a auzit pana akuma.....
powered by Alpine, Infinity and Kicker
LIVING LOUD....VERY LOUD
Khalis is offline   Reply With Quote
Old 07-05-07, 19:10   #5
beck

Stage 5

beck's Avatar

Quote:
Originally Posted by bog88 View Post
lasand la o parte faptu ca freci franele degeaba, tinand piciorul pe ele in bucuresti, pe asfalt drept, rupii si ochii celui din spate.

stop doo
de cutii de viteze automate ai auzit ???
beck is offline   Reply With Quote
Old 07-05-07, 19:22   #6
sKyNeT

Stage 5

sKyNeT's Avatar

Member of:
[Honda]
[NoSpeedLimit Romania Club]

ONTOPIC: e bine sa tii pedala apasata pe frana cand stai la semafor chiar daca nu stai in panta, in caz ca vine un dobitoc din spate si iti trage una nu te duci in fata ca sa il lovesti si pe ala...

Last edited by RoSonic; 07-05-07 at 19:48.
sKyNeT is offline   Reply With Quote
Old 07-05-07, 19:55   #7
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Cu frana nu am nici o problema... cel putin pe mine nu ma deranjeaza stopurile majoritatii masinilor...

Insa legat de lampa de ceata si proiectoare aprinse non stop pentru ca "da bine"... intr-adevar sunt foarte deranjante... si ar trebui sa priceapa cei care abuzezaza de asta, ca regula cu faruri aprinse ziua in afara localitatii se refera la faza de intalnire! nu la tot ce poate masina dpdv al iluminarii!
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 07-05-07, 21:24   #8
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

Motivaţia ţinerii frânei apăsate a venit chiar cea care s-a scris mai sus: pt a nu-l lovi si pe cel din faţă in cazul unui accident. Asta din gura unui instructor auto.

Eu am montat pe maşină un dispozitiv electronic care-mi aprinde numai faza scurtă, fără nici un alt bec de pe maşină. Asta pentru a fi "în ton" cu legea. La 8 secunde după ce am pus contactul se aprinde faza scurtă. In cazul in care vreau să rămân numai pe poziţii, mut maneta pe "poziţii" şi gata.
Lao is offline   Reply With Quote
Old 07-05-07, 23:01   #9
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:

Quote:
Originally Posted by monk View Post
problema cu pedala e discutabila... (vezi ce s-a spus mai sus despre examenul auto din afara)

cat despre partea cu stopurile de ceatza, sunt o gramada de imbecili care le aprind doar ca sa aprinda proiectoarele din fata ca e mai "cul" sa ai 4 faruri in loc de 2 ...

?
daca aprind faza scurta ziua in oras .. ma injura participantii la trafic ca ii orbesc. daca vreau sa ma fac vizibil cu proiectoarele sunt " cul " deci nici asa nici asa?...
apropo.. la unele masin poti aprinde proiectoarele fara sa fie aprins stopul de ceata
piciorul pe frana il tin ocazional in funcite de drum panta/rampa sau atunci cand opresc la semafor si in oglinda vad o masina venind .. doar sa ma fac mai vizibil
Old 07-05-07, 23:11   #10
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:

PS : nu-s analfabet doar am scris mesajul pe bucati si in graba ca aveam ceva de facut iar acum nu mai merge EDIT
Alex-Rahova is offline   Reply With Quote
Old 07-05-07, 23:20   #11
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
acu vreo 3 saptamani m-am luat dupa un asemenea fenomen si i-am pus frana in fata si i-am aprins si eu stopul de ceata. la urmatorul stop tot el era cu gura mare ca el conduce cum vrea el... raspunsul meu a fost unul simplu "si eu la fel, asa ca nu ma stresa ca de ce ti-am pus frana brusca si ti-am aprins stopul de ceata". dupa asta a inchis geamul si a tacut. ?
Tin piciorul doar cand e nevoie..sau cum s-a mai zis.. cand mai vad masini venind tare. Cat despre prooiectoare.. Vad foarte multi.. nu sunt adeptul..dar se pare ca este la moda...asta e... fiecare cu a lui.. cat despre ce a zis monk.. eu zic ca a avut noroc.. Nu stii de ce nebun dai.. si iti intra in spate pana la jumate... pt ca avea casco si era masina firmei.. sau mai stiu eu ce..Si oricum ..e aiurea.. una e sa aiba stopul de ceata si alta e sa ii franezi in fata..e putin cam deplasat.. sper sa nu te superi pe mien.. e o parere personala.
pHlow is offline   Reply With Quote
Old 07-05-07, 23:20   #12
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

nu am nimic cu cei care merg cu faza scurta aprinsa sau DOAR cu proiectoarele

si eu merg cu faza scurta aprinsa in oras ziua... (nu m-a injurat nimeni pana acu pentru asta) problema mea e cu cei care au masini la care nu se pot aprinde separat proiectoarele si aprind si stopurile de ceata .

@phlow... i-am franat pentru ca mergea si neregulat... ba accelera, ba frana bursc... initial am zis ca e beat.
Old 07-05-07, 23:25   #13
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

atunci te rog sa imi scuzi postul referitor la tine.. intradevar mai sunt si d`astia..
pHlow is offline   Reply With Quote
Old 07-05-07, 23:36   #14
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

no offence taken ... stai linistit

on topic: ma lamureste si pe mine cineva la faza de la loganuri cu butonu ala? se poate apasa accidental ?
Old 08-05-07, 11:59   #15
pdw

Stage 3

Quote:
ma lamureste si pe mine cineva la faza de la loganuri cu butonu ala? se poate apasa accidental ?
Stopul de ceata se poate aprinde accidental cand aprinzi proiectoarele daca rotesti prea mult butonul.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	lumini.jpg
Views:	127
Size:	22.9 KB
ID:	265093  
pdw is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -